Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect:

Plannen voor verbouwing en uitbouw

We hebben een H.O.B. gekocht uit 1960. Deze gaan wij helemaal verbouwen en een aanbouw zetten van 8m op 6m.

Architecten voor plan en vergunning verbouwing

Wij hadden graag een extra verdiep gebouwd op ons plat dak maar hebben hier echter een vergunning voor nodig en dus ook een plan van een architect. Het zou gaan op een kamer van 8m op 4m.

Melding verbouwing

Wij willen van onze bestaande keuken en veranda een leefkeuken maken en hebben enkel voor de gemeente een melding nodig met architect. De werken zouden begin volgende maand al starten dus moet snel gaan.

Verbouwing stal

Wij plannen een verbouwing van een stal tot eengezinswoning. Wij streven daarbij naar een nagenoeg energieneutrale woning die klaar is voor de toekomst. Verder rekenen wij op leefruimte, badkamer, bureauruimte en 4 slaapkamers. Het huidige gebouw biedt zeker ruimte genoeg om dit alles onder te brengen. Wij dachten zelf al na over de mogelijkheden, maar willen graag een architect inschakelen om het bouwproject van start te laten gaan. Wij zoeken iemand met ervaring energieneutrale verbouwingen en een vrij moderne stijl.

Opvolging verbouwing halfopen bebouwing

We hebben recent een te renoveren huis gekocht te Hasselt. Het huis is gebouwd in 1963. Bijgevolg gaan we een bijna totaal-renovatie uitvoeren, waarbij we naar een energie duurzaam huis wensen te gaan. We zoeken een betaalbare architect die ons kan helpen met het coördineren en ontwerpen van de werken.

Vergunning indienen voor verbouwing

We hebben een rijwoning gekocht in Tienen en gaan deze nu verbouwen. We willen de functionele ruimten (WC en keuken (GLV) en Badkamer + WC (1ste verd)) naar voor brengen, de achterbouw afbreken en vervangen door een ruime open living die uitgeeft op de tuin. Ik zoek een architect die ons helpt bij het aanvragen van de nodige vergunningen op zeer korte termijn. De aannemers liggen vast, de materialen nodig voor de inrichting zijn gekocht. Het gaat dus voornamelijk om het technische dossier.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken om van een plat dak naar een punt dak te gaan. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Vooraan zouden we een hellend dak (nok evenwijdig met de straat/voorgevel), met een uitbouw (de nok loodrecht op straat/voorgevel) en achteraan een grote kijkuit. Dit zijn de bouwvoorschriften die wij hebben doorgekregen van de gemeente. Onze gevel is 5,5m breed en 8m diep.

Uittekenen verbouwing aan ruime woning

Ik ben mede-eigenaar en (alleenstaande) bewoner van een grote woning met een ruime tuin en een vrij groot bijgebouw. Mijn eerste idee was om 100 % eigenaar te worden, de woning grondig te verbouwen en er zelf te blijven wonen. Meer en meer gaan mijn gedachten uit naar een meergezinsgebouw (co-housing? Kangoeroe? Een ruim appartement in het bijgebouw? ...). Graag had ik daarvoor een deskundige geraadpleegd: iemand die mij de financiële en materiële haalbaarheid realistisch toelicht.