Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Kleine verbouwing en vergunningen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kleine verbouwing en vergunningen:

Kleine verbouwing en vergunningen

We hebben een oude half open bebouwing gekocht zonder keuken of badkamer we willen het achter bouw renoveren. Hiervoor hebben we blijkbaar architect nodig.

Architect verbouwing zolder

Ik wil een ontwerp laten maken voor het verbouwen van de zolder en hier ook een ruime schatting van de kosten bij krijgen. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Er zal een vast trap moeten geplaatst worden, veluxen, isolatie .

Plannen voor renovatie rijwoning

Ontwerp maken voor de verbouwing van onze achterbouw; keuken en eetkamer. Graag bekijk ik samen de mogelijke plannen en nodige vergunningen.

Vergunning aanvragen voor verbouwing van dancing

Opdracht: Dancing ontmantelen. Voorstelling indeling voor een nieuwe dancing of club. Hertekenen , ook toiletruimtes herschikken . Zorgen voor alle vergunningen.

Plannen opstellen voor verbouwing

Wij hebben momenteel een volledig gestripte vrijstaande woning (gelijkvloers met zolderverdieping) en zouden een architect nodig hebben voor advies i.v.m. de indeling, mogelijkheden, eventuele vergunningen. Zodanig dat wij stap voor stap tot een geheel kunnen komen.

Plan tekenen en vergunning aanvragen

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor ons gelijkvloers appartement voor de verbouwing ervan. De gelijkvloers volledig renoveren. Ook advies voor het aanvragen van de nodige vergunningen.

Verbouwing uittekenen

Wij zoeken een architect voor het opstellen en berekenen van plannen voor 2 poutrels te steken. Een achterbouw af te breken en opnieuw aan te bouwen met de nodige vergunningen. Een badkamer te verplaatsen naar een bestaande kamer.

Architect voor verbouwing

We hebben een architect nodig voor de aanvraag van vergunningen. We willen een aanbouw doen op een bestaande woning. Achteraan de woning is een aanbouw op de gelijkvloer waar we een extra kamer bovenop willen bouwen. Achteraf willen we alle buitenmuren van de woning isoleren en met crépi afwerken.