Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "vergunning voor afbraak en plaatsen nieuwe loods" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor vergunning voor afbraak en plaatsen nieuwe loods:

Architect voor vergunning verbouwing

Verbouwing, afbraak keuken veranda, ruimer maken bijkeuken en toilet en nieuwe aanbouw voor keuken en leefruimte. Alsook de nieuwe keuken . Ook graag advies rond vergunningen etc... Dak moet gerenoveerd worden en vraag is of we alles ineens kunnen of best opsplitsen.

Aanvraag vergunning voor afbraak en plaatsen nieuwe loods

Afbraak oude loods en plaatsen nieuwe loods in agrarisch gebied

Architect voor renovatie

Ik wil een plan voor renovatie van een pand van 240 m² ( momenteel 2 woonst met garage magazijn ) , of afbraak voor nieuwbouw appartementen ( indien vergunning mogelijk )

Afbraakvergunning en plan

Ik wil een nieuwbouw ipv van mijn oude huis , dus waarschijnlijk een afbraak vergunning en een plan voor mijn nieuwe huis. ik heb wel al een voorontwerp. voor welke prijs kan u dit voor mij realiseren.

Architect voor verbouwing

Architect voor verbouwing aan huis. er dient een vergunning aangevraagd te worden. Er is een oppervlakte toename van volumes. 2 Ruimtes , keuken en veranda worden 1 plaats met een plat dak in plaats van een hellend dak. Ook afbraak van koterij.

Uitbreidingsplan+vergunning dossier

Architect: een vergunning aanvragen 1) vervangen achterbouwen door een nieuwe achterstuk waar een slaapkamer en een garage in geïntegreerd moet worden. 2) voordeur van de plaats veranderen 3) afbraak enkele muren om een badkamer/WC te vervormen 4) fransdak stellen

Afbraak appartementen en tekenen plan voor bouw 7 appartemenetn

Aanvraag vergunning afbraak en tekenen plan bouw 7 appartementen