Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Vergunning voor het bouwen van een overdekte carport met verdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vergunning voor het bouwen van een overdekte carport met verdieping:

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Wij willen een bestaand plat dak van 10 m² om bouwen tot een dakterras dat toegankelijk is vanaf onze zolderverdieping. Daar zal dan nog een deur naar buiten gemaakt moeten worden, en het dak zal waarschijnlijk verstevigd moeten worden. Het gaat niet om het creëren van meer ruimte. Op zoek naar een architect voor de vergunning en tekeningen.

Vergunning voor het bouwen van een overdekte carport met verdieping

Voor het bouwen van een carport 6m op 10m bestaande uit opslagruimte en overdekte parking voor 2 auto's met een eventueel verdiep als speelruimte.

Architect voor plannen renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advices nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De gewenste afmeting van de te bouwen aanbouw zijn 3m op 2m. Materiaal: stenen,dakpannen en kunststof ramen.

Ontwerp en aanvraag vergunning verhoging dakverdieping

Ik wil een ontwerp maken voor verhogen van zolderverdieping/dak en bij bouwen van overdekte veranda. Eveneens aanvraag vergunning en bijhorende formaliteiten. Vrij dringend.

Plan en vergunning voor uitbouw aan een woning

Wij willen graag ons huis vergroten door aan de achterzijde een stuk bij aan te bouwen. Het zou gaan om een uitbouw met een grondoppervlakte van een 40-tal vierkante meter met een verdiep waarop we graag 2 kamers willen. Ons huis heeft een zadeldak. Het nieuwe gedeelte zou hier ook met een zadeldak (indien mogelijk natuurlijk) haaks in het bestaande dak gewerkt moeten worden.

Uittekenen bouwontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een huis van maximum afmeting 9X17 . Dit huis moet deels dienen voor praktijkruimte op het gelijkvloers vooraan met afmeting 9x8 en privé woning vanachter en verdieping. Ik heb ook advies nodig bij de nodige vergunning voor de bouw.

Aanvraag plan en vergunning

Ik had graag een prijsindicatie gekregen voor het bouwen van een bijgebouw achter in de tuin, orde van grote: 8x12m, houtskelet/steen, zadeldak in leien of riet. Voorzien van alle nutsvoorzieningen, wc, douche. Zal gebruikt worden als hobbyruimte/werkplaats. Te bouwen in landelijke (cottage) stijl.

Plan en aanvraag vergunning

Ik wil een ontwerp laten maken om een verdiep ( 3 extra kamers) bij te bouwen . Advies voor het verkrijgen van de vergunning en plan.