Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "vergunning chalet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor vergunning chalet:

Aanvragen vergunning chalet

Vergunningen aanvragen om chalet of stacaravan op een stuk recreatiegrond in Lanklaar te plaatsen. Architect dient deze aanvraag in te dienen aangezien de afmeting >40m² namelijk 44m².

Vergunning voor verbouwing van chalet

Wij zijn momenteel op zoek naar een architect die ons kan helpen voor de nodige vergunningen in orde te brengen. Onze bestaande chalet is momenteel 42 m² vergund en willen dit uitbreiden op 60 m². Met andere woorden nog een bijkomende slaapkamer en badkamer is nog te voorzien

Architect plan chalet/vergunning

Wij hebben onlangs een perceel recreatiegrond gekocht waarop we nu een chalet van 80 m² willen bouwen. Om deze te vergunnen dienen we dit plan te laten tekenen door een architect.

Vergunning houten chalet in orde brengen

Ik wil een tekening laten maken van een bestaande schets om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen. Bij de tekening moet nog een geschikte grondplaat getekend worden. De toegestane hoogte voor een verblijf op het domein is max. 5,00 m, met een grondoppervlakte van maximum 80 m² en een maximum volume van 240 m³. De schets in de pdf zou volgens mijn berekeningen hier aan voldoen, maar dit moet nog nagekeken worden.

Vergunning houten chalet (bouwpakket)

Wij zouden een blokhut willen plaatsen in de gemeente Hastiere. Deze blokhut zullen we zelf opzetten (of eventueel laten zetten door de firma ). Blokhut zal worden geleverd als bouw pakket met montage tekening. Als fundament zal er een betonplaat gegoten worden van 20 cm die verstevigd is met betonijzer. Ik heb een architect nodig om mijn bouwvergunning rond te krijgen. Ik ben al bij stedenbouw geweest. De chalet moet voldoen aan volgende criteria max 60 m² max nok hoogte 5. 40 m en rondom 2 m van perceelgrens blijven. Foto ter beschikking.

Twee chalets recreatiedomein stekene

Optie om op recreatiedomein Stekene waarop twee chalets moeten komen - verkaveling in twee delen - chalets moeten naar normen zijn reglement ecolo en isolatienormen - max 60 m2 wonen - eenvoudig plan aanpassen naar modellen van een chalet en vergunning aanvragen