Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Vergunning voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vergunning voor tuinhuis:

Vergunning voor tuinhuis aanvragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een tuinhuis 1 verdiep met carport aangesloten met een totaal van 50m². Voor een vergunningsaanvraag.

Plan voor bouw tuinhuis

Wij willen een ontwerp voor vergunning van een eenvoudig "recht toe recht aan" tuinhuis of bijgebouw van minimaal 50m² met een hellend dak van 60 graden - conform de bouwbesluiten die van toepassing zijn in Oud Turnhout. Wij wensen hiervoor een architect die dit voor een "vaste prijs" kan tekenen en eventueel kan begeleiden. Wij willen de bouwwerkzaamheden in eigen beheer laten uitvoeren. Nadere informatie / tekeningen en kadastrale uittreksels zijn beschikbaar.

Architect voor aanvraag vergunning

Architect voor tekenwerk, vergunningsaanvraag. Carport met tuinhuis en kippenhok

Vergunning voor tuinhuis

Ik moet nog een vergunning aanvragen voor een tuinhuisje in steen, omdat ik geen vergunning krijg voor een blokhut in hout. Het tuinhuisje is ongeveer 20 vierkante meter, met een dubbele deur en 2 ramen vooraan. Het moet een plat dak zijn. Er moet licht aanwezig zijn.

Nieuwe achterbouw

Nieuwe achterbouw gelijkvloers voor open keuken en living met schuifraam (ong 50m2) . 2de verdiep kleine uitbouw met schuifraam en terras . tuinhuis (30m2) .aanvraag vergunning