Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "vergunningen bijgebouw garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor vergunningen bijgebouw garage:

Aanvragen vergunningen bijgebouw/garage

Op onze bouwgrond willen we een bijgebouw (werkplaats/garage) met een oppervlak van 60m² (indeling nader te bepalen). Dit in witte crepi (zoals de woning). Hoogte dakrand 3m. Achteraan de grond (op 1m van de perceelgrens) met oprit op 40cm van de zijdelingse perceelgrens (oprit en carport aan woning liggen tegen perceelgrens). Gezien de afwijking op de verkavelingsvoorschriften dient een vergunning aangevraagd te worden.

Plan opstellen bestaande woning uitbouwen

In de Bel etage woning waar we nu in wonen willen wij graag achteraan in de tuin uitbouwen. (zorgwoning eventueel) Een bijgebouw voor mijn minder-validen dochter. En eventueel later op de eerste verdiep de keuken en woonkamer uit te breiden. Architect zal ook de attesten en vergunningen moeten aanvragen.

Architect voor verbouwvergunning bijgebouw

Een aanbouw (berging)aan de bestaande keuken. Voor de aanbouw dachten we aan een houtskeletbouw afgewerkt met cederplanken. Aan het keukenblok zelf zou ook een zo groot mogelijke raampartij moeten komen. De bedoeling is om een strakke, tijdloze aanvulling te maken aan ons jaren '50 huis. We hebben ook hulp nodig bij de aanvraag van de nodige vergunningen. De werken willen we grotendeels zelf uitvoeren.

Bijgebouw aan bestaande woning

Plans en vergunningen voor een bijgebouw aan de woning dat dient doet als kapsalon (20m²).