Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Vernieuwen dak en aanbouw aan woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen dak en aanbouw aan woning:

Plannen maken voor een totaalrenovatie

Totaalrenovatie met o.m. uitbraak van tussenmuren en steunmuren, aanpassing van raamopeningen, nieuwe keuken, nieuwe badkamer(s), vernieuwen van technieken/nutsleidingen. Ook het steken van een vaste trap en hervorming van het dak.

Vernieuwen dak en aanbouw aan woning

(ver)nieuwen van een dak + eventuele aanbouw. maw vernieuwen van een verdieping.

Bouwontwerp maken voor verbouwingen keuken en veranda

Ik wil een ontwerp laten maken van de verbouwing van keuken en veranda. De draagmuur tussen deze twee ruimtes moet weg zodat we 1 geheel krijgen. Het dak boven deze ruimtes moet ook opnieuw geplaatst worden. We willen veel lichtinval. Ook de draagmuur tussen woonkamer en de te vernieuwen ruimte moet gedeeltelijk weg. We wonen hier drie jaar.

Tekeningen maken voor transformatie en isolatie dak

Het dak vernieuwen en verlengen indien mogelijk, volledig isoleren en plaatsen dakkapel(en). Op zoek naar een architect voor dit uit te tekenen en nodige vergunningen te voorzien.

Plannen opmaken voor renovatie

Wij hebben een oudere woning gekocht en willen deze volledig renoveren. Enkel muren en eventueel dak blijven behouden, overige allemaal vernieuwen. Deel van de woning verhogen zodat het in plaats van 1,5 verdiep een volledige 2 verdiep wordt.Graag hadden we eens met een architect samengezeten om originele inzichten te krijgen. Achteraan de woning liggen velden/natuur. Hier hebben we natuurlijk graag zoveel mogelijk zicht op vanuit de woning.

Architect bouwaanvraag voor uitbreiding achterbouw

Ik wil ontwerp laten maken voor ophoging zolder / vernieuwen dak en uitbreiding achterbouw met 1 verdiep.

Architect voor renovatieproject

Ik wil een ontwerp/plan laten maken voor het vernieuwen/versterken van onze buitenmuur. Deze muur slaat uit naar voor toe, hierdoor is het onmogelijk om een degelijke ringbalk te laten gieten voor ons dak. De muur begint pas vanaf de onderkant van de ramen stilaan naar voor te buigen. Bovenaf wijkt deze redelijk uit (meer dan 10 cm). De muur zou volledig moeten worden vervangen worden, de deur en raamopeningen blijven , enkel de ruwbouw.

Architect voor plan aanvraag dossier verbouwing

Ik heb dus een woning gekocht, en ga deze woning volledig renoveren. Het gaat om een huis van 1927, en regio Aarschot. De verbouwingen die ik wens uit te voeren zijn het vernieuwen van het volledige dak, (plat dak en hellend dak) het gebouw een stukje optrekken, zodat het dak gelijk komt en extra kamers kan bij maken onder het hellend dak, graag had ik ook gekeken of het mogelijk was voor op het plat dak een dakterras aan te leggen. En een paar ramen bij te creëren. Als er dingen zijn die ik zelf kan uitvoeren of mee met helpen hoor ik het graag. De werken ga ik allemaal zelf uitvoeren met behulp van vrienden en familie die in de bouw werken.