Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor weghalen steunmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor weghalen steunmuur:

Architect voor weghalen steunmuur

Ik wens een steunmuur en gewone muur te laten uitbreken, alsook de vloer. Ook moet een aanvraag gedaan worden om, wegens plaatsgebrek, zonder septische put op riolering aan te sluiten.

Stabiliteitsstudie uitvoeren voor renovatie

Stabiliteitsberekening uitvoeren voor het weghalen van enkele muren. Berekening stalen poutrel na weghalen steunmuur. Ook na kijken welke muren juist steunmuren zijn en welke niet.

Berekenen van steunbalk

Een muur weghalen, ik weet niet of dit een steunmuur is en er is een stuk van de muur waar vroeger al een poetrel steekt.

Berekening maken weghalen steunmuur

Ik wil een deel van een steunmuur verwijderen op het gelijkvloers om de keuken naar de eetkamer open te trekken. In de muur is reeds een ruime (iets meer dan 1m) deuropening zonder deur. De lengte van het te verwijderen gedeelte is ongeveer 3,3 m lang, de totale lengte van de muur is 7,5 m. Op zoek naar een architect voor de berekening te maken van deze actie.

Ingenieur/architect voor stabiliteit te berekenen

Graag hadden wij een steunmuur laten weghalen tussen de keuken en de woonkamer. Wij zouden deze werken graag op een correcte (wettelijke) manier laten berekenen en uitvoeren. De muur in kwestie is 3. 60 m lang.

Renovatie keuken

Momenteel hebben we een keuken en badkamer op het gelijkvloers (twee gescheiden ruimtes). Daarvan willen we 1 open ruimte maken (weghalen van 1 steunmuur is noodzakelijk, we hebben dit reeds laten berekenen door een ingenieur), er zal 1 steunpunt blijven staan dat we willen verwerken in het eiland van de keuken. De afmetingen van de ruimtes vindt u in bijlage. Linksbovenaan zal u zien dat we een schuifraam hebben met zicht op de tuin. We willen een open keuken met eiland, in de keuken komt dan een tafel voor zes personen (die eventueel ook uit te breiden is voor meerdere personen). We streven naar een moderne keuken met veel opbergruimte. In de keuken moet ook een toilet verwerkt worden (rechtsbovenaan het plannetje)