Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Zolder inrichten tot studio" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolder inrichten tot studio:

Zolder inrichten tot studio

Graag hadden we onze bovenverdieping samen met de zolder omgevormd tot een (duplex) studio met sanitair (toilet, lavabo, douche) om te verhuren. De bovenverdieping is reeds toegankelijk via een aparte trap en wordt momenteel niet gebruikt. Er is reeds centrale verwarming aanwezig.

Bouwvergunning voor verbouwing appartement en dak

Het appartement bevindt zich volledig in het dak, op de 3de verdieping is het appartement en nu zouden we de zolder daarvan willen inrichten met een dakterras. Afm zolder 6m op 6m en 2,5m hoog. Op de 3de verdieping zijn er 2 dakkapellen van 1m op 1m en we zouden graag 1 grote dakkapel van 1m op 4m willen die als het terras van de zolder zou dienen, zodus moet er ook een kapel op de zolder gemaakt worden. Ook moet er een trap worden voorzien van 3de verdiep naar zolderverdiep. Zie foto's ter verduidelijking 1. Schets met verbinding dakkapellen achteraan gebouw 2. Foto achterkant gebouw 3. Dakkapel salon 4. Dakkapel keuken

Architect voor plannen zolderverbouwing

Zolder inrichten tot slaapkamers en badkamer , bestaande plan wijzigen ,op gemeentehuis is nog steeds plan met plat dak maar is al van 1986 een puntdak ,ben op gemeentehuis geweest en er moet eerst een rechtzetting van het plan gebeuren en dan de aanpassingen aanbrengen.

Ontwerp dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken voor het aanleggen van een dakterras. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. Ik woon op een appartement in het centrum van Brakel. Mijn zolder is niet afgewerkt en ik vraag me af ik een dakterras kan aanleggen. Het dakterras wil ik inrichten met comfortabele tuinstoelen en bloempotten. Er zal een nieuwe trap moeten komen om de eerste verdieping van het appartement vanuit de woonruimte te bereiken. Nu heb ik een zoldertrap die ik kan in- en uitklappen.

Ontwerp voor inrichten zolder

Ik wil een ontwerp laten maken voor het inrichten van een zolderverdieping van 108 vierkante meter (11x9,8m) Het dak moet worden geïsoleerd, er moeten ramen (velux) worden geplaatst en we willen dit inrichten tot slaapkamer met badkamer en dressing en nog een bijkomende liefst afgesloten ruimte ( slaap- of werkkamer). De zolderverdieping heeft 1 rechte muur (tegen de buur aan, korte zijde) en drie schuine daken (voor, achter, en vrije kant vh huis) maar nog een recht gedeelte van 80cm hoog aan elke schuine zijde

Uitbreiding van zolder

We zouden graag op zolder een woongedeelte inrichten Waarschijnlijk gaat het dak verhoogd moeten worden. Op zolder zouden we graag keukentje living slaapkamer en douchekamer maken.

Advies bij kleine verbouwingen

Verbouwingen zijn op dit moment aan de gang. Ik had graag advies omtrent: -extra 5cm chappe gieten op vloer zolder (+/-60m2, op dit moment gewelven + 2-3 cm chappe). Kan de structuur van het huis dit extra gewicht dragen? -verplaatsen trapgat, advies rond hoe trap inrichten/plaatsen. -nood aan plaatsen extra poutrelle in opening muur naar veranda.

Zolder, keuken, living

Zolderkamer, over ganse woning, inrichten als slaapkamer + dressing + zolder volledig nieuwe keuken (steun?)muur in living uitbreken nieuwe houtkachel verplaatsen naar beste plaats voor optimale benutting van de living