Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
25 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

maandag 17 september 2018

Architect voor renovatieproject gezocht

Voor een nieuw dak , verwijderen van veranda en aanbouw . Dan nieuwe indeling van dit gebouw ook nieuwe elektriciteit en vloeren + verwarming.
woensdag 12 september 2018

Architect plannen verbouwing

Ik wil een stenen muur vervangen die dient uitgebroken te worden deze muur is zonder ondersteuning. Dit zijn twee muren zonder ondersteuning, graag ondersteunen met profiel. Graag door een valse wand in slaapkamer en zoldervloer ondersteunen met 2 x l - joist 2700 mm lengte. Het probleem is dat deze muur op de living staat en zonder ondersteuning. Huis is van Bostoen 1990.
dinsdag 21 augustus 2018

Tekenen van plan woning

Ik zoek iemand die een plan kan maken van mijn huis voor een renovatieproject. Plan op te maken voor binnenhuisarchitecte.
woensdag 1 augustus 2018

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Wij zouden meer licht willen in onze woning willen halen dmv het vervangen van de (steun)muur tussen living en keuken, door een poutrel. De steunmuur die we wensen te vervangen (4,5 meter) staat op het gelijkvloers, en draagt een verdieping + zolderverdieping. Voorts dient het terras (plafond van keuken/badkamer) vernieuwd te worden. We willen zoveel mogelijk afbraakwerken zelf uitvoeren, om hier de kosten te drukken. Is voor het berekenen muur, poutrel.
dinsdag 31 juli 2018

Architect vergunningsaanvraag wijziging voorgevel winkel

Graag een architect voor een vergunning aan kan vragen tbv reclame en wijziging van een voorgevel van een winkel. De voorgevel is 4 bij 5 meter.
maandag 30 juli 2018

Plannen en stedenbouwkundige aanvraag voor verbouwingswerken

In een muur moet er een opening gemaakt worden van twee meter op twee meter. Ook poutrel plaatsen. Hiervoor zoek ik een architect.
zaterdag 28 juli 2018

Plannen opstellen voor verbouwing

Wij hebben momenteel een volledig gestripte vrijstaande woning (gelijkvloers met zolderverdieping) en zouden een architect nodig hebben voor advies i.v.m. de indeling, mogelijkheden, eventuele vergunningen. Zodanig dat wij stap voor stap tot een geheel kunnen komen.
vrijdag 27 juli 2018

Architect voor dakterras om te bouwen

Ik wil van mijn plat dak op de eerste verdieping een dakterras maken, hiervoor heb ik een vergunning nodig bij stad Gent met medewerking van een architect. Plat dak van ongeveer 23m² (6,4 x 3,75 m). Toegang zou via een raam op de eerste verdieping zijn, waar ik een deur van wil maken. Voor de privacy zou ik graag aan de kanten met de buren schermen plaatsen en vooraan een balustrade.
woensdag 25 juli 2018

Regularisatie verbouwing

Ik ben gestart met mijn verbouwing en nu sinds bijna een jaar bezig te zijn in de weekends heeft iemand klacht ingediend om dat het gaat over een betonnen omheining die dienst gedaan heeft als dragende muur voor een plat dak die ik heb verwijderd en word vervangen door een stenen muur , nu voor ik de muur kon optrekken kreeg ik al een brief in de bus van de gemeente dat ik het moet laten regulariseren , nu heb ik zo snel mogelijk een architect nodig om deze kwestie uit te voeren zodat ik niet onnodig lang moet wachten
maandag 23 juli 2018

Bouwontwerp voor bijbouw van 42 m²

Wij gaan een bijbouw laten zetten en hebben daarvoor een plan voor nodig. Oppervlakte van de bijbouw is ongeveer 42 m² tussen garage en huis.
maandag 23 juli 2018

Bouwontwerp voor loft bovenop magazijn

Ik wil een ontwerp en de nodige vergunningen voor een loft met magazijn op een eerste verdiep in industriële stijl
vrijdag 20 juli 2018

Architect nodig voor verbouwingswerken

Voor het aanmaken van een plan, ontwerp. Geen opvolging vereist. Indien wel mogelijk een bouwaanvraag indienen. het gaat om een bestaande woning te verbouwen.
maandag 9 juli 2018

Stabiliteitsonderzoek plannen dak

Ik wil een stabiliteitsonderzoek laten uitvoeren door een architect om na te gaan of het plat dak van mijn woning sterk genoeg is om een groendak op te plaatsen. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 15 m².
zondag 8 juli 2018

Tekeningen voor aanbouw

Ik wil een garage aanbouwen tegen de woning. In de bijlage in het fluo de bestaande garage de word afgebroken door de verkopers. Ik zou op de zelfde plaats een nieuwe plaatsen maar dan 12 meter diepte met voor en achter een poort van 3 meter op 3 meter.
vrijdag 29 juni 2018

Ontwerp maken voor aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan ons huidig huis op een stuk bouwgrond dat we hebben aangekocht naast ons huis. Uitbouw is 2 verdiepingen en bestaat uit 2 garages, berging, 2 slaapkamers, bureauruimte en een badkamer. We willen graag een ontwerp laten maken en bouwopvolging.
woensdag 27 juni 2018

Architect nodig voor verbouwing

Wij hebben onlangs een huis gekocht met wat werk aan. We willen namelijk een muur en een schoorsteen verwijderen, maar weten niet of deze steunend zijn of niet. Daarom zouden we toch voor de zekerheid poutrellen steken.
maandag 25 juni 2018

Plannen voor dakterras te plaatsen

Ik heb een plat dak (van ongeveer 40m²) en zou er graag een terras op laten maken, maar heb daaromtrent nog enkele vragen: - Eerst zou ik willen weten of het al dan niet mogelijk is om dit te doen? (Kan het dak dit dragen en wat zou de meerkost zijn om deze eventueel te verstevigen? ) - Ik zou graag een toegang (met trap) creëren langs binnen, via een lichtkoepel/straat. - Daarna ben ik er nog niet uit in welk materiaal het terras net af te werken, maar hout geniet op dit moment m'n voorkeur. (Wat zou u hiervoor kunnen aanraden? ) - Graag zou ik ook een omheining laten maken. Zou het mogelijk zijn om voor de verschillende onderdelen een prijs op te maken? (Testen indien dak voor terras kan dienen, het steken van een doorgang, afwerking in hout én balustrade)
vrijdag 22 juni 2018

Regularisatieaanvraag voor paardenstal

Ik wil een ontwerp laten maken voor paardenstallen (3 paarden) en stokkeerplaats voor hooi. Hiervoor wil ook graag hulp voor het aanvragen van de nodige vergunningen. Materiaalkeuze is in samenspraak te bepalen.
donderdag 21 juni 2018

Bouwontwerp maken

Ik zou graag de mogelijkheden bekijken om 3 extra slaapkamers en een badkamer bij te bouwen op plat dak. (houtconstructie)
maandag 18 juni 2018

Ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio

Ik wil een ontwerp laten maken voor het inrichten van 2 kamers (30 m² en 14 m²) en een zolderverdieping tot duplex studio met sanitaire inrichting en kitchenette. Mogelijks is een dak renovatie en -isolatie nodig en het plaatsen van veluxramen. De zolderverdieping heeft 2 rechte muren en 2 schuine daken. Analyse tot het behalen van een stedenbouwkundige vergunning is nodig.
maandag 18 juni 2018

Architect voor renovatieproject

Wij renoveren een halfopen bebouwing met houten roostering. Bij de renovatie willen wij vooral dat de indeling van de ruimtes zo logisch en optimaal mogelijk gepland wordt om zo elke vierkante meter te benutten. Mogelijks zou er een aanbouw bijkomen van max. 6m op 3m, voornamelijk bestaande uit glas, hout en beton. Optioneel zouden wij ook een draagmuur willen opentrekken.
dinsdag 29 mei 2018

Plan maken voor renovatie

Wij willen onze woning verbouwen en zouden een plan laten tekenen. Eveneens omgevingsaanvraag voor constructieve ingrepen aan de binnenkant van de woning.
dinsdag 29 mei 2018

Plan opmaken door architect

Ik wil een ontwerp laten maken om een uitbreiding te doen van onze woning. Het betreft een gesloten bebouwing, maar achter het gebouw is een doorgang van 3m breed tussen onze gevel en deze van de buren. Deze zouden we over een lengte van 10m willen toe maken om zo de living te vergroten (enkel 1 verdieping). Hiervoor zou de buitenmuur, waarin een groot venster zit, moeten opengemaakt worden zodat het één grote ruimte wordt. Het idee is om dit als een soort veranda aan te bouwen.
zaterdag 26 mei 2018

Regularisatie aanbouw en dakkapel

Wij verkochten vorige week onze woning waaraan 2 verjaarde bouwovertredingen kleven. De koper wenst desondanks dat wij tot regularisatie overgaan. Ten laatste in augustus 2018 wordt de akte verleden. De overtredingen betreffen een dakkapel langs de voorzijde van de woning en een veranda van 13 m² aan de achterzijde van de woning.
vrijdag 25 mei 2018

Plannen voor nieuwbouw maken

Graag dit huis slopen, en nieuwbouw woning in zelfde stijl als op de foto. De woning is 150 m².

Partners

Partners van Casius