Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
31 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 16 maart 2019

Architect verbouwing zolder

Ik wil een ontwerp laten maken voor het verbouwen van de zolder en hier ook een ruime schatting van de kosten bij krijgen. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Er zal een vast trap moeten geplaatst worden, veluxen, isolatie .
woensdag 13 maart 2019

Bouwvergunning voor aanbouw

ik wens een klein kantoorgebouw en een opslagplaats in het hout aan te bouwen. Vermoedelijk hebben we een architect nodig voor het aanvragen van de bouwvergunnng. het totale project zal een 40-50 m² in beslag nemen.
woensdag 13 maart 2019

Plan voor dak aanpassing

Wij willen een nieuw dak plaatsen met een groot mogelijk dakkapel.
woensdag 6 maart 2019

Architect voor plan bouwaanvraag en opvolging

Architect gezocht voor nieuwbouw woning : alleenstaand 220 m2 Voorontwerp is aanwezig. Nodige taken : bouwplannen uittekenen, vergunningen aanvragen, controle op werf tot ruwbouw (wind en waterdicht)
maandag 4 maart 2019

Bouwvergunning voor aanbouw garage

Ik wil enkel een vergunning om in orde te zijn voor stedenbouw. Het gaat om een aanbouw garage aan voorzijde van het huis. Van 3 m op 4 m
zondag 3 maart 2019

Regularisatie dakterras

Ik heb mijn plat dak omgevormd tot dakterras en dit dient nu door architect geregulariseerd te worden.
zaterdag 2 maart 2019

Uittekenen bouwontwerp aanbouw

Aan mijn huis wil ik een nieuwe achterbouw zetten. Afmetingen ong 10 m x 4.6 m ( L x B ). Ik zou willen werken met houtskeletbouw en een plat dak met 2 lichtkoepels. Indeling zou zijn keuken , 1 berging , 1 ruimte voor de boiler etc. De doorgang van de living nu naar de nieuwe achterbouw moet vergroot worden dus daar moet een poutrelle in.
maandag 25 februari 2019

Wijziging omgevingsvergunning

Wij hebben een gebouw geplaatst met Huysmans bouw maar willen een wijziging van omgevingsvergunning voor het plaatsen van tuindraad, tuinpoort, tuinhuisje en pad naar de garage.
donderdag 21 februari 2019

Architect voor bouwplan in te dienen

Wij hebben al reeds de bouwplannen van ons huis in ons bezit. Nu zoeken wij een architect die met onze bouwplannen een bouwaanvraag wil indienen bij de gemeente.
donderdag 14 februari 2019

Plan uitbouw en meldingsprocedure

Architect voor een uitbouw waarbij een draagmuur uitgebroken wordt. De uitbouw is 3 op 4 meter en zou volledig in raampartijen zijn. Meetstaten en 3D tekening zijn niet nodig. Wel berekenen draagbalken, tekenen plan en toelatingsprocedure opstarten.