Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oost-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect voor renovatie en aanbouw, architect tekening plan gedeeltelijke renovatie, advies en uittekenen van bouwplannen HOB, plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning, stabroek 3 huisjes samenvoegen, opmeten en tekenen volledige woning, bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping), tekening plan gedeeltelijke renovatie, interieur benedenverdieping vernieuwen, plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl, verbouwen van een woning, architect voor uitbouw, architect voor tekenen van plan voor bouwaanvraag houten carport, aanbouw nieuwbouw Hob, architect voor plannen te tekenen vernieuwing woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 14 januari 2017

Architect voor plannen te tekenen vernieuwing woning

Dak- & muur renovatie willen we uitvoeren en sterkteberekeningen van muren omdat we al reeds met scheuren in de muur zitten. Ook om plannen te tekenen van ons huis en onze ideeën te kunnen realiseren {woning: Vrijstaande woning}
dinsdag 3 januari 2017

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
maandag 2 januari 2017

Verbouwen van pand

Verbouwen en uitbreiden van eengezinswoning naar maximaal mogelijk bouwvolume in meergezingswoning. Het is een bestaand gebouw uit 1972 met een achterbouw uit een vroegere periode, en niet over de gehele bouwbreedte. Het oude gedeelte zou moeten afgebroken worden en over de gehele breedte opgetrokken worden.
donderdag 29 december 2016

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
donderdag 29 december 2016

Verbouwen van een woning

We hebben plannen om ons huis te verbouwen. We wonen in een alleenstaande woning, bouwjaar 1990. Graag hadden mijn vrouw en ik meer informatie over hoe jullie tewerk gaan betreffende een aanbouw op de gelijkvloers + renovatie leefruimte. Ik hoor graag meer van jullie. Altijd vrij om een afspraak te maken en eens langs te komen.
maandag 26 december 2016

Renovatie+ aanbouw restaurant

Ik wens het gebouw die ik binnenkort zal aankopen te renoveren+ een nieuwbouw van 50m² aan te bouwen. Gebouw zal dienst doen als restaurant.
zondag 20 november 2016

Garage bouwen

Vergunning voor het bouwen van een garage / carport (apart van de woning) van 18m² (3x6). Werk van A tot Z te realiseren in 2017. Verdere specificaties: plat dak, 3m hoog, deur (met raam) op zijkant, geen ramen, elektrische poort. Graag vrijblijvende offerte met gedetailleerde bespreking van mogelijkheden en advies.
donderdag 3 november 2016

Architect plannen uitbreiding keuken

Architect plannen tekenen: Uitbreiding van keuken zowel in de diepte als in de hoogte.
maandag 31 oktober 2016

Bouwplan maken

Ivm met bouwen van een woning in pastorijstijl (gevelbreedte 8m, diepte 12m, kroonlijsthoogte 5. 6 - 6m).
vrijdag 21 oktober 2016

Regularisatiebestaand plan te tekenen

Een bestaand plan (24 jaar oud) zou moeten worden aangepast. Dit huis is nieuw gebouwd geweest en door erfenis verkregen. Bij het bouwen heeft de vorige bouwheer en de aannemer afgeweken van de getekende bouwplanning. Ze hebben dus de living - dewelke op plan 1.5 meter minder diep is - gelijk getrokken met de rest van de buitenmuren om alzo een vierkantig gebouw te verkrijgen. Wat is de beste oplossing? Daar we een kandidaat-koper hebben doch deze EIST eerst regularisatie hiervan voor definitieve verkoop. Het moet trouwens snel gebeuren ook.
woensdag 19 oktober 2016

Plannen voor aanbouw

Aanbouw van 32 vierkante meter met geïntegreerde badkamer, keuken en plat dak De aanbouw is aan de zijkant. Advies nodig en plannen van architect, mogelijkheden?
dinsdag 18 oktober 2016

Zorgwoning plaatsen in tuin advies en mogelijkheden

Ik heb interesse om een zorgwoning te plaatsen in een tuin, dit is voor mijn ouders. De tuin is groot genoeg. Graag advies, mogelijkheden , welke stappen moeten er ondergaan worden en prijsofferte.
vrijdag 14 oktober 2016

Garage ontwerpen

Enkele jaren geleden hebben wij een nieuwbouwwoning gebouwd. Nu zouden wij graag een aparte garage bouwen achteraan de tuin. Wij hadden gedacht aan 5x6m=30m². Als bouwsteen en dakpannen zouden we hetzelfde nemen als onze woning. Het dak is dus in een punt (en niet plat). Wij zijn hiervoor nog op zoek naar een architect en hadden graag een inschatting gehad van ereloon (moet nog niet gedetailleerd zijn in eerste instantie).
donderdag 13 oktober 2016

Architect voor bouwaanvraag

Ik wil een dakkapel laten maken waarvoor ik een volledig bouwaanvragen nodig heb met aanbouw tekening. Reeds zelf aan de dakwerken begonnen, maar wegens regelgeving gemeente mag dit niet zomaar volgens eigen plannen. Dringend een architect nodig.
donderdag 13 oktober 2016

Totaalrenovatie uit te voeren

Optimaliseren van functionaliteit van woning - optie haar geschikt maken voor gedeeltelijke verhuur aan derden - en realiseren van nodige bouwtechnische verbeteringen. Uitbreiding hoogste verdiep - Aanpassing vloeren - Indien mogelijk en toegelaten : beperkte uitbreiding van woning aan achtergevel . Isolatie van buitengevels en vernieuwing van afwering ervan, inbegrepen plaatsen nieuwe ramen in aluminium. Van voorgevel verwachten wij geen identieke kopie van het origineel, wel een stijlvol en elegant aanzicht.
donderdag 13 oktober 2016

Bouwplan opstellen

Iemand die een bouwplan kan opstellen in functie van mijn verbouwingen.
vrijdag 30 september 2016

Totaalrenovatie woning

Ik heb een woning gekocht, die ik wil renoveren en ik wil graag professioneel advies.
maandag 19 september 2016

Aanvraag regularisatie

Wij willen ons huis verkopen en merken nu pas dat de verbinding tussen het bij en hoofdgebouw niet op het plan staan. Maw onze kleine gang werd destijds niet gemeld we zouden dit graag in orde laten brengen dmv een regularisatie aanvraag. Wie kan ons helpen dit op te stellen en dan vnl het intekenen van de plannen?
maandag 12 september 2016

Maken tekening voor aanbouw

Ik wil een tekening laten maken van een aanbouw 5 op 4 m Type woning Vrijstaande woning.
zaterdag 10 september 2016

Grond gekocht in zone recreatieve doeleinden

Bosgrond gekocht waarop een woning mag gezet worden van 60 m² met eventueel bijgebouwen. Nok hoogte 5 m, kroonlijsthoogte 3 m. Grondstuk klaarmaken voor gebouw. Electra, water , septische put etc... Graag een sobere hedendaagse uitvoering. Budgetvriendelijk . Zoek architect om dit te verwezenlijken. Omgeving Sint Niklaas.
dinsdag 6 september 2016

Renovatie van een bungalow

Wij zouden binnen enkele jaren onze bungalow in een woonwijk willen renoveren zowel de buitenkant als de binnenkant zouden wij anders willen De vraag is echter of het mogelijk is om al bijvoorbeeld een idee of tekening te kunnen maken zodat wij weten wat de mogelijkheden zijn om dan later met de werken een goede beslissing kunnen nemen 2de vraag is echter wat dit ons zou kosten om alleen een idee tekening te maken zonder de uitvoering al
woensdag 10 augustus 2016

Verbouwing rijhuis - extra kamer aanbouwen

Ik wil graag een of twee extra slaapkamers laten aanbouwen aan ons rijwoning. Op het gelijkvloers kan er achteraan uitgebouwd worden. Een tweede mogelijkheid is om een extra verdieping op te trekken.
woensdag 10 augustus 2016

Renovatie - uitbreiding

Wij plannen renovatie /uitbreiding van onze woning en zijn op zoek naar een architect om een plan en kostenraming hiervan te maken, mogelijkheden te bekijken enz.
donderdag 4 augustus 2016

Architectenbureau gezocht

Wij bouwen chalets (prefabtypes), tot heden voor weekendverblijven, en zijn nu ook in gewone markt. (Tot heden hebben wij een 80 tal weekendverblijven (1 etage chalets) Wij hebben een 30 tal modelwoningen(fotos+plannen) Wij voorzien wij een 30 tal normale huizen te bouwen (2 etages). De woningen onderscheiden zich v/d normale bouw door staalstuktuur en fiberbeton platen (buiten/binnen) ,waardoor wij ongeveer 50% v/d prijs komen tov klassieke bouw. Wijzelf maken initieel alle plannen en tekeningen en wij zoeken een architect voor het afhandelen van alle administratieve architectzaken. Op termijn denken wij een 100 tal woningen/jaar te realiseren. Graag indien interesse en contact.
woensdag 3 augustus 2016

Nakijken dragende muur

Aannemer en constructieadvieseur voor dragende muur op te vangen. Nakijken dragende muur vervangen door poutrel.

Partners

Partners van Casius