Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
38 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 21 mei 2019

Plan landelijke nieuwbouwwoning

Uitwerken van een landelijke nieuwbouwwoning in houtskelet. Is een open bebouwing met kroonlijsthoogte 4m. Ook mee helpen bij het aanvragen van de bouwvergunning (zo snel mogelijk). Ondertussen hebben we wel al een goed zicht op hoe wij onze woning willen indelen en welke uitstraling deze zou moeten hebben.
vrijdag 17 mei 2019

Regularisatie van bouwovertreding bij gebouw

Regulariseren van een bouwovertreding, bijgebouw is vergund voor 4op5 maar staat nu op 5op15. Voor de verkoop van onze woning zou deze regularisatie zo spoedig mogelijk in orde moeten zijn,zodat de akte op 15/07/2019 kan getekend worden.
woensdag 15 mei 2019

Tekeningen maken voor bouw extra verdieping

Voor een renovatieproject willen wij graag een extra verdieping bouwen op het plat dak. Opbouw zou ongeveer 4 op 4 meter zijn. Op zoek naar een architect om dit uit te tekenen.
maandag 13 mei 2019

Architect voor plannen verhogen dak

Ik wil het dak van mijn garage verhogen en heb daarbij een architect nodig. Plannen + stedenbouwkundige aanvraag.
zaterdag 11 mei 2019

Uitbreiding van woonkamer met 20m²

Woonkamer uitbreiden met een aanbouw 20m² "twee muren uitbreken dak groter maken
maandag 6 mei 2019

Oud gebouw 270m² renoveren

Oud gebouw met 4 wooneenheden 270m² bouwpoonbare opp renoveren en isoleren. Een deel van het huis dateert van 1930 . Andere deel moderner maken .
woensdag 24 april 2019

Tekenen plan zadeldak

Wij hebben hulp nodig van een architect voor het uittekenen van een plan zadeldak alsook voor het aanvragen van de vergunning . Betreft renovatiewoning.
dinsdag 23 april 2019

Kleine verbouwing en vergunningen

We hebben een oude half open bebouwing gekocht zonder keuken of badkamer we willen het achter bouw renoveren. Hiervoor hebben we blijkbaar architect nodig.
donderdag 18 april 2019

Totaalrenovatie (ver)nieuwbouw plannen opstellen

Wij hebben een bod gedaan op een half open bebouwing dat werd geaccepteerd. Nu zijn wij bij de bank geweest om een hypotheek lening voor de aankoop van het huis + renovatielening. Het gaat om een totaal renovatie waarbij de meeste constructie werken door een aannemer uitgevoerd dienen te worden maar het binnen werk zou door ons zelf uitgevoerd worden.
dinsdag 16 april 2019

Plan en aanvraag voor uitbreiding aan bestaande woning

Ik wil mijn woning uitbreiden (ongeveer 20 vierkante meter). Hiervoor ben ik op zoek naar een architect. De bestaande buitenmuur wordt (deels) verplaatst. Ik had graag een plat dak met lichtkoepel(s) op het nieuwe deel.