Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
26 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

maandag 9 juli 2018

Stabiliteitsonderzoek plannen dak

Ik wil een stabiliteitsonderzoek laten uitvoeren door een architect om na te gaan of het plat dak van mijn woning sterk genoeg is om een groendak op te plaatsen. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 15 m².
zondag 8 juli 2018

Tekeningen voor aanbouw

Ik wil een garage aanbouwen tegen de woning. In de bijlage in het fluo de bestaande garage de word afgebroken door de verkopers. Ik zou op de zelfde plaats een nieuwe plaatsen maar dan 12 meter diepte met voor en achter een poort van 3 meter op 3 meter.
vrijdag 29 juni 2018

Ontwerp maken voor aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan ons huidig huis op een stuk bouwgrond dat we hebben aangekocht naast ons huis. Uitbouw is 2 verdiepingen en bestaat uit 2 garages, berging, 2 slaapkamers, bureauruimte en een badkamer. We willen graag een ontwerp laten maken en bouwopvolging.
woensdag 27 juni 2018

Architect nodig voor verbouwing

Wij hebben onlangs een huis gekocht met wat werk aan. We willen namelijk een muur en een schoorsteen verwijderen, maar weten niet of deze steunend zijn of niet. Daarom zouden we toch voor de zekerheid poutrellen steken.
maandag 25 juni 2018

Plannen voor dakterras te plaatsen

Ik heb een plat dak (van ongeveer 40m²) en zou er graag een terras op laten maken, maar heb daaromtrent nog enkele vragen: - Eerst zou ik willen weten of het al dan niet mogelijk is om dit te doen? (Kan het dak dit dragen en wat zou de meerkost zijn om deze eventueel te verstevigen? ) - Ik zou graag een toegang (met trap) creëren langs binnen, via een lichtkoepel/straat. - Daarna ben ik er nog niet uit in welk materiaal het terras net af te werken, maar hout geniet op dit moment m'n voorkeur. (Wat zou u hiervoor kunnen aanraden? ) - Graag zou ik ook een omheining laten maken. Zou het mogelijk zijn om voor de verschillende onderdelen een prijs op te maken? (Testen indien dak voor terras kan dienen, het steken van een doorgang, afwerking in hout én balustrade)
vrijdag 22 juni 2018

Regularisatieaanvraag voor paardenstal

Ik wil een ontwerp laten maken voor paardenstallen (3 paarden) en stokkeerplaats voor hooi. Hiervoor wil ook graag hulp voor het aanvragen van de nodige vergunningen. Materiaalkeuze is in samenspraak te bepalen.
donderdag 21 juni 2018

Bouwontwerp maken

Ik zou graag de mogelijkheden bekijken om 3 extra slaapkamers en een badkamer bij te bouwen op plat dak. (houtconstructie)
maandag 18 juni 2018

Ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio

Ik wil een ontwerp laten maken voor het inrichten van 2 kamers (30 m² en 14 m²) en een zolderverdieping tot duplex studio met sanitaire inrichting en kitchenette. Mogelijks is een dak renovatie en -isolatie nodig en het plaatsen van veluxramen. De zolderverdieping heeft 2 rechte muren en 2 schuine daken. Analyse tot het behalen van een stedenbouwkundige vergunning is nodig.
maandag 18 juni 2018

Architect voor renovatieproject

Wij renoveren een halfopen bebouwing met houten roostering. Bij de renovatie willen wij vooral dat de indeling van de ruimtes zo logisch en optimaal mogelijk gepland wordt om zo elke vierkante meter te benutten. Mogelijks zou er een aanbouw bijkomen van max. 6m op 3m, voornamelijk bestaande uit glas, hout en beton. Optioneel zouden wij ook een draagmuur willen opentrekken.
dinsdag 29 mei 2018

Plan maken voor renovatie

Wij willen onze woning verbouwen en zouden een plan laten tekenen. Eveneens omgevingsaanvraag voor constructieve ingrepen aan de binnenkant van de woning.
dinsdag 29 mei 2018

Plan opmaken door architect

Ik wil een ontwerp laten maken om een uitbreiding te doen van onze woning. Het betreft een gesloten bebouwing, maar achter het gebouw is een doorgang van 3m breed tussen onze gevel en deze van de buren. Deze zouden we over een lengte van 10m willen toe maken om zo de living te vergroten (enkel 1 verdieping). Hiervoor zou de buitenmuur, waarin een groot venster zit, moeten opengemaakt worden zodat het één grote ruimte wordt. Het idee is om dit als een soort veranda aan te bouwen.
zaterdag 26 mei 2018

Regularisatie aanbouw en dakkapel

Wij verkochten vorige week onze woning waaraan 2 verjaarde bouwovertredingen kleven. De koper wenst desondanks dat wij tot regularisatie overgaan. Ten laatste in augustus 2018 wordt de akte verleden. De overtredingen betreffen een dakkapel langs de voorzijde van de woning en een veranda van 13 m² aan de achterzijde van de woning.
vrijdag 25 mei 2018

Plannen voor nieuwbouw maken

Graag dit huis slopen, en nieuwbouw woning in zelfde stijl als op de foto. De woning is 150 m².
maandag 21 mei 2018

Vergunning voor dakterras aanvragen

Ik wil van mijn plat dak een dakterras maken, hiervoor heb ik een vergunning nodig bij stad Gent met medewerking van een architect. Plat dak van ongeveer 12m².
donderdag 17 mei 2018

Tekeningen constructie garage

Ik wil een ontwerp laten uittekenen van onze nog te bouwen garage. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.
dinsdag 15 mei 2018

Deel van de woning verbouwen met fotostudio

Een architect voor plannen te tekenen, verbouwing, raam insteken, poutrel. Graag wens ik de berging tot een salon (leefruimte) en op verdiep een fotostudio verbouwen. Nieuw dak plaatsen. Raam insteken.
zaterdag 12 mei 2018

Berekening draagmuur verwijderen

Wij hebben een klein project voor ons huis in Oostakker. We zouden graag de muur tussen eetplaats en keuken verwijderen, dit is wel een draagmuur.
vrijdag 11 mei 2018

Architect plannen uitbouw verdieping en dakconstructie

Plannen voor uitbouw en dak constructie. We hebben een bungalow van ongeveer 8 m x 13 m waar wij van de eerste verdieping een volwaardige ruimte willen maken met ongeveer 3 slaapkamers en een badkamer. Hierbij kan het dak ook verhoogd moeten worden, of toch 2 zijkanten.
donderdag 10 mei 2018

Verbouwing uittekenen

Op zoek naar een architect voor plannen voor een alleenstaande woning. Gaat om een bungalow met een laag verdiep op. Is een totale verbouwing, herindeling, nieuwe leidingen en elektriciteit.
woensdag 25 april 2018

Architect nodig voor renovatie

Renovatie bestaande woning, gelijkvloers volledig strippen en heropbouw met uitbouw naar de tuin toe en mogelijks ineens de tuin ook aanpakken. We zoeken een architect om dit uit te tekenen en van daaruit een aannemer voor de werken.
maandag 16 april 2018

Bouwaanvraag renovatie rijwoning

Ik wil een renovatie van een rijwoning aanvangen via de architect. Ik heb de bouwvergunning nodig en men moet dit ook uittekenen.
zaterdag 31 maart 2018

Tekeningen en vergunningen nodig voor aanbouw

Ik zou graag een ontwerp hebben van het nieuwe stuk ik zoek ook naar iemand die alle vergunningen kan aanvragen en of we wel opnieuw mogen bouwen op de plaats waar nu het oude deel staat.
vrijdag 30 maart 2018

Regularisatie van bouwovertreding

Ik woon in een rijwoning van 6 m gevel breedte x 9 m diepte en een achterbouw van 6 m diepte op 3 x breedte. In de achterbouw bevindt zich onze keuken, toilet en berging. In 2001 hebben we een deel van het terras (4 m diepte x 3 m breedte) overdekt met een veranda en de buitenmuur afgebroken en een steunbalk geplaatst om het plat dak te ondersteunen. Om de veranda te kunnen plaatsen hebben we de scheidingsmuur moeten verhogen. Door die werken werd onze keuken groter. In 2012 hebben we het veranda dak en het bestaand dak van de achterbouw vernieuwd en geïsoleerd. Nu willen we de woning verkopen en de werken regulariseren.
dinsdag 27 maart 2018

Architect nodig voor aanbouw achteraan de woning

Wij zijn op zoek naar een architect voor het maken van de plannen en de bouwaanvraag in te dienen. Het gaat om een aanbouw achteraan een bestaande woning.
dinsdag 27 maart 2018

Uitbreiding woonvolume en regularisatie

Ik wil mijn bouwvolume op het verdiep uitbreiden met ongeveer 4 meter op 6 meter breed. Ook een regularisatie van een bouwovertreding door de vorige eigenaar (hij heeft het dak vernieuwd zonder bouwaanvraag)

Partners

Partners van Casius