Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

zondag 31 december 2017

Bouwaanvraag uitbreiding woongelegenheden

Aanpassen plan en aanvraag bij stedenbouw. Drindend een architect nodig.
woensdag 20 december 2017

Plan rijwoning nodig

Plan tekenen van een rijwoning met de huidige staat. Volledig plan nodig wegens wijziging voorgevel. Nodig voor regularisatie. Grondoppervlak is 70 m².
dinsdag 19 december 2017

Regularisatie plan bestaand appartementsgebouw

Ik heb een plan nodig om de regularisatie te bekomen (bouwvergunning) van Stad Gent. Het gaat om 3 appartementen (gelijkvloers ,1 en 2 de verdiep).
dinsdag 19 december 2017

Plannen voor verbouwingen

Ik wil verbouwingen laten uittekenen. Het gaat om een oude woning van 1930 waar ik enkele dingen aan wil laten veranderen. Ik wil kijken om enkele muren weg te halen, uitbreiding van het glaswerk enzovoort. Het gaat om een rijhuis.
zaterdag 16 december 2017

Aanvraag bouwvergunning

Bouwvergunning afbraak bijbouw,bouwvergunning uitbreiding.
woensdag 6 december 2017

Studentenhuis conform maken

Architect plannen voor een verbouwing: De woning is verhuurd aan 5 studenten maar is niet conform. Ik wens alles in orde te stellen om attest te verkrijgen.
zondag 3 december 2017

Architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen

Voor een volgende fase in de renovatie van onze woning plannen we een mogelijk dakterras. We weten echter niet of de bestaande structuur hiervoor voldoet. Waarschijnlijk dient een oude muur zelfs te worden heropgebouwd. We zouden graag een stabiliteitsstudie wensen, en eventueel daaraan gekoppeld de renovatie van de betreffende muur en/of de installatie van het dakterras. Bijkomend dient er ook nog een deur naar het dakterras te worden geplaatst (eerste verdieping).
vrijdag 1 december 2017

Aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning

Opmaken plannen en begeleiding regularisatie aanvraag terras en achtermuur woning ; is dringend want er is een herstelvordering hangende en aanvraag dient zo snel mogelijk binnen te zijn. Het zou de bedoeling zijn om als compensatie een volwaardig groendak (carport) te voorzien.
donderdag 23 november 2017

Vraag advies stabiliteit ifv groendak op plat dak

Graag een architect: Wij willen graag weten of ons plat dak voldoende draagkracht heeft om er een groendak op aan te leggen.
donderdag 23 november 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw met een leefkeuken en berging. Ik heb hulp en advies nodig om de juiste vergunningen aan te vragen.
woensdag 22 november 2017

Plannen voor renovatiewerken

We wonen in een arbeiderswoning. Bovenverdieping is gedaan. We willen een aanbouw met op einde groot schuifraam. We willen een lichtstraat tussen het oude en nieuwe gedeelte. In het oude gedeelte is er reeds een betonplaat. En sanitair is voorzien. Er moet daar nog gesoleerd en gechaped worden. Wij gaan parket leggen. ( mag mee id offerte) Er moet een petrel geplaatst worden. De afbraakwerken vh eerste gedeelte deden wij zelf . Er is daar reeds een poutrel geplaatst. Afbreken doen wij zo veel mogelijk zelf. Er moet rekening worden gehouden om goed te isoleren. Soorten en diktes graag met ons bespreken. Wij staan open voor houtskelet. Maar steen kan ook. Vloerisolatie en chappen moet worden gedaan.
maandag 13 november 2017

Vernieuwen en groter maken van bijgebouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het vernieuwen (en groter maken) van een bijgebouw momenteel staat er een oude veranda. Het bijgebouw zou een functie als keuken krijgen met een uitzicht op de tuin. Tevens wens ik advies over het renoveren van de volledige woning (1952) met de typische "planchée" op de eerste verdieping en de kleine ruimten. Ik zou hier graag advies in hebben wat de mogelijkheden zijn met de woning vooral naar indeling toe.
maandag 6 november 2017

Architect voor ontwerp renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de renovatie van mijn woonst, alsook een bijbouw (van 4m op 4,2m). De verschillende ruimtes zouden anders ingedeeld worden.
zondag 5 november 2017

Tekeningen nodig voor aanbouw

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een aanbouw. De afmetingen zijn 8m B op 5 m L.
vrijdag 3 november 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

Onze aanpalende garage willen we mee integreren in de woning + een verdieping optrekken. Wij hebben een gedacht wat we willen.
maandag 30 oktober 2017

Arcitect voor nieuwbouw moderne blok

Moderne Crepie blok nieuwbouw: - Keuken , open leef/eet kamer en keuken, bureau (+-10m2), wasberging +technieken. Parket in living. - Verdiep : 3 slaapkamers en badkamer + nog extra kamer voor berging () laminaat boven zelf te leggen. - Dubbele losstaande carport voor of naast woning. - Bouwgrond 700 m2 zw gelegen , perceelbreedte 18m ( te bouwen breedte max 12m) - Totale oppervlakte +-200 m² - BUDGTET : €350000 inclusief btw/kosten/ architect. Bouwstijl in bijlage
zaterdag 21 oktober 2017

Plannen architect dringend verbouwvergunning

Tekenen van plannen en afhandelen van het bouwdossier bij de gemeente. (dringend a.u.b.)
donderdag 19 oktober 2017

Plannen bestaande woning aanpassen

Architect: Aanpassen van muren,deuren dicht metsen, schuifraam,ander vloerbekleding,electro,keuken,badkamer,cv dragende muren uitbreken, dus plaatsen balken schouwen afbreken andere ramen pvc en in latere instantie dakwerken of spuiten isolatie dakisolatie.
dinsdag 17 oktober 2017

Regularisatie bouwaanvraag

Bij het verkopen van mijn huidige woning was er de vaststelling dat er een bouwovertreding rust op een bijgebouw. Deze kan echter geregulariseerd worden, het enige dat moet gebeuren is een regularisatie aanvragen dmv een bouwvergunning. Dit moet met een architect gebeuren.
zondag 15 oktober 2017

Ontwerp maken ombouwen van atelier

Ik wil een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een atelier boven twee garages naar een zelfstandige woonruimte. En hulp bij het aanvragen van vergunningen. En eventueel aannemers aanwerven. Totale oppervlakte ongeveer 85m2
dinsdag 10 oktober 2017

Open bebouwing renoveren en uitbreiden tot vakantiewoning

Wij zijn op zoek naar een creatieve architect die ons wil helpen bij het renoveren en uitbreiden van een vrijstaande woning tot een vakantiewoning gelegen aan de bosrand van het Boelarebos in Geraardsbergen. Wij willen ook onderzoeken of het dak kan worden verbouwd zodat de zolderruimte ook optimaal kan worden benut.
zaterdag 30 september 2017

Tekeningen maken voor bijbouwen bovenverdiep

Momenteel hebben we een bungalow met een verdieping die niet hoog genoeg is. (130 m²) Wij zouden dus graag een volwaardige verdieping hebben. Wij staan open voor alle opties: houtskelet, opmetsen, nok verhogen, dakkapellen, .. De verdieping moet niet volledig afgewerkt worden alsook de afbraakwerken zouden we zelf doen. We willen dus een verdieping die water- en winddicht is.
vrijdag 29 september 2017

Ontwerp en vergunning voor 2 open woningen

Ik wil een ontwerp laten maken, ik heb ook hulp nodig met de vergunningen. De verkaveling is al gebeurd en de 2 woningen mogen 7. 8m op 15m zijn beneden, 7. 8m op 12 verdiep & alsook een trap naar de zolder die we dan later willen verder afwerken. De woning moet omvatten: Gelijkvloers: Garage, Berging, Douchecel, Keuken met eiland, Living, Bureau, hall en toilet. Verdiep: 3 slaapkamers, badkamer & trap naar de zolder. Zolder: Voorzien voor technische ruimte We hebben ook hulp nodig met berekenen stenen etc. Wij kiezen voor een moderne woning. (Geen crepi).
dinsdag 26 september 2017

Architect nodig voor bouwvvergunning

Ik wil een bouwtekening van een huis voor de aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning (het zetten van een dakkapel). Schetsen, foto's en afmetingen beschikbaar.
maandag 25 september 2017

Dossier opstellen om bestemming van woning te veranderen

Woning is bestemd als eengezinswoning, en werd verkocht als commercieel pand met duplex appartement. Mijn 2 zonen studeren in Gent en gebruiken het duplex appartement. Ik zou graag de andere ruimte (gelijkvloers met aparte ingang) gebruiken om te verhuren, hetzij als studio, hetzij als kot of misschien een commerciele bestemming geven. Ik had graag advies gekregen over wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn hiervoor rekening houdend met de geldende reglementering in stad Gent.

Partners

Partners van Casius