Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oost-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: extra verdieping bouwen op bungalow, woning ombouwen, aanbouw renovatie en plan uittekenen, bouwontwerp maken, halfopen bebouwing zetten, plannen voor aanbouw schuur, verbouwing, plan maken van bestaand huis, bijplaatsen van achterbouw, verbouwing uit te tekenen, plan nodig voor bouwvergunning, regularisatiedossier indienen, renovatie project, ontwerp voor verbouwen en renoveren HOB, uitbreiding aan de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 24 februari 2017

Berekenen draagkracht

Berekenen draagkracht zolderverdieping + controle balken.
zaterdag 18 februari 2017

Aanleggen van een dakterras

Wij willen graag een dakterras aanleggen op ons plat dak achteraan. Hiervoor willen wij graag een inplantingsplan/bouwplan en nagaan of de draagkracht van het plat dak genoeg is om een dakterras aan te kunnen. Graag hadden we ook hulp bij het aanvragen van de bouwvergunning. Het materiaal is bepaald op Bankirai, over een oppervlakte van 30m² met een omheining van 90 cm (ook in Bankirai).
zaterdag 18 februari 2017

Tekeningen voor renovatie van woning

We willen ons huis renoveren en hadden graag een ontwerp gehad over de indeling van het huis. Vooral de keuken en de badkamer moeten herbekeken worden. Dit zijn relatief kleine ruimtes die we willen groter maken (doen lijken). Ook de ligging van de trap en indeling van de bovenste verdieping hadden we graag herbekeken.
zaterdag 11 februari 2017

Plannen om badkamer en keuken te verbouwen

Ik wil een uitbouw van onze keuken en badkamer. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect die ook alle nodige aanvragen en andere paperassen. Alsook de tekeningen + advies/ideeën.
vrijdag 10 februari 2017

Verbouwing

Ik wil graag wat hulp en een plan voor een groot tuinhuis met dubbele garage, gevelwerken, velux in schuin dak enzovoort het is voor een te renoveren woning heel wat taken .
donderdag 9 februari 2017

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik wil mijn bestaand dakje laten rechttrekken zodanig dat je een uitkijk hebt, maar mijn dakje is maar drie meter breed. Het huisje staat tussen twee huizen met een verdieping hoger en van die uitkijk zou ik dan mijn badkamer maken.
vrijdag 3 februari 2017

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil mijn keuken uitbreiden en daarvoor een draagmuur gedeeltelijk uitbreken. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan. Er is al een draagbalk berekend door een ingenieur maar das blijkbaar niet voldoende.
dinsdag 31 januari 2017

Dak renoveren en plaatsen van een terras

Wij zijn net eigenaar geworden van een appartement in Gent. Het (gordingen)dak ervan is aan vervanging toe. Graag zouden wij naast de dakrenovatie ook enkele aanpassingen willen doen om deze zolderruimte om te vormen naar een leefruimte. De dakrenovatie (ca 140m2) bestaat uit: het vervangen van kepers, vermoedelijk ook enkele dwarsbalken(gording? ), aanbrengen onderdak, isolatie, pannen en het plaatsen van een vijftal velux-ramen. Door een dakuitsparing (dakkapel) willen we een deel van de zolderruimte omvormen naar een dakterras (ca 25m2). Wij willen een ontwerp laten maken, de nodige berekeningen laten uitvoeren van deze aanpassingen en zouden graag hulp/advies krijgen bij het aanvragen van de nodige vergunning.
zaterdag 14 januari 2017

Architect voor plannen te tekenen vernieuwing woning

Dak- & muur renovatie willen we uitvoeren en sterkteberekeningen van muren omdat we al reeds met scheuren in de muur zitten. Ook om plannen te tekenen van ons huis en onze ideeën te kunnen realiseren {woning: Vrijstaande woning}
dinsdag 3 januari 2017

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
maandag 2 januari 2017

Verbouwen van pand

Verbouwen en uitbreiden van eengezinswoning naar maximaal mogelijk bouwvolume in meergezingswoning. Het is een bestaand gebouw uit 1972 met een achterbouw uit een vroegere periode, en niet over de gehele bouwbreedte. Het oude gedeelte zou moeten afgebroken worden en over de gehele breedte opgetrokken worden.
donderdag 29 december 2016

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
donderdag 29 december 2016

Verbouwen van een woning

We hebben plannen om ons huis te verbouwen. We wonen in een alleenstaande woning, bouwjaar 1990. Graag hadden mijn vrouw en ik meer informatie over hoe jullie tewerk gaan betreffende een aanbouw op de gelijkvloers + renovatie leefruimte. Ik hoor graag meer van jullie. Altijd vrij om een afspraak te maken en eens langs te komen.
maandag 26 december 2016

Renovatie+ aanbouw restaurant

Ik wens het gebouw die ik binnenkort zal aankopen te renoveren+ een nieuwbouw van 50m² aan te bouwen. Gebouw zal dienst doen als restaurant.
zondag 20 november 2016

Garage bouwen

Vergunning voor het bouwen van een garage / carport (apart van de woning) van 18m² (3x6). Werk van A tot Z te realiseren in 2017. Verdere specificaties: plat dak, 3m hoog, deur (met raam) op zijkant, geen ramen, elektrische poort. Graag vrijblijvende offerte met gedetailleerde bespreking van mogelijkheden en advies.
donderdag 3 november 2016

Architect plannen uitbreiding keuken

Architect plannen tekenen: Uitbreiding van keuken zowel in de diepte als in de hoogte.
maandag 31 oktober 2016

Bouwplan maken

Ivm met bouwen van een woning in pastorijstijl (gevelbreedte 8m, diepte 12m, kroonlijsthoogte 5. 6 - 6m).
vrijdag 21 oktober 2016

Regularisatiebestaand plan te tekenen

Een bestaand plan (24 jaar oud) zou moeten worden aangepast. Dit huis is nieuw gebouwd geweest en door erfenis verkregen. Bij het bouwen heeft de vorige bouwheer en de aannemer afgeweken van de getekende bouwplanning. Ze hebben dus de living - dewelke op plan 1.5 meter minder diep is - gelijk getrokken met de rest van de buitenmuren om alzo een vierkantig gebouw te verkrijgen. Wat is de beste oplossing? Daar we een kandidaat-koper hebben doch deze EIST eerst regularisatie hiervan voor definitieve verkoop. Het moet trouwens snel gebeuren ook.
woensdag 19 oktober 2016

Plannen voor aanbouw

Aanbouw van 32 vierkante meter met geïntegreerde badkamer, keuken en plat dak De aanbouw is aan de zijkant. Advies nodig en plannen van architect, mogelijkheden?
dinsdag 18 oktober 2016

Zorgwoning plaatsen in tuin advies en mogelijkheden

Ik heb interesse om een zorgwoning te plaatsen in een tuin, dit is voor mijn ouders. De tuin is groot genoeg. Graag advies, mogelijkheden , welke stappen moeten er ondergaan worden en prijsofferte.
vrijdag 14 oktober 2016

Garage ontwerpen

Enkele jaren geleden hebben wij een nieuwbouwwoning gebouwd. Nu zouden wij graag een aparte garage bouwen achteraan de tuin. Wij hadden gedacht aan 5x6m=30m². Als bouwsteen en dakpannen zouden we hetzelfde nemen als onze woning. Het dak is dus in een punt (en niet plat). Wij zijn hiervoor nog op zoek naar een architect en hadden graag een inschatting gehad van ereloon (moet nog niet gedetailleerd zijn in eerste instantie).
donderdag 13 oktober 2016

Architect voor bouwaanvraag

Ik wil een dakkapel laten maken waarvoor ik een volledig bouwaanvragen nodig heb met aanbouw tekening. Reeds zelf aan de dakwerken begonnen, maar wegens regelgeving gemeente mag dit niet zomaar volgens eigen plannen. Dringend een architect nodig.
donderdag 13 oktober 2016

Totaalrenovatie uit te voeren

Optimaliseren van functionaliteit van woning - optie haar geschikt maken voor gedeeltelijke verhuur aan derden - en realiseren van nodige bouwtechnische verbeteringen. Uitbreiding hoogste verdiep - Aanpassing vloeren - Indien mogelijk en toegelaten : beperkte uitbreiding van woning aan achtergevel . Isolatie van buitengevels en vernieuwing van afwering ervan, inbegrepen plaatsen nieuwe ramen in aluminium. Van voorgevel verwachten wij geen identieke kopie van het origineel, wel een stijlvol en elegant aanzicht.
donderdag 13 oktober 2016

Bouwplan opstellen

Iemand die een bouwplan kan opstellen in functie van mijn verbouwingen.
vrijdag 30 september 2016

Totaalrenovatie woning

Ik heb een woning gekocht, die ik wil renoveren en ik wil graag professioneel advies.

Partners

Partners van Casius