Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oost-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: aanbouw zetten, nieuwbouw plaatsen, architect renovatie, architect voor renovatie & aanbouw, bouwontwerp voor renovatie, ombouwen studentenkamers, plaatsen hangend balkon aan appartement, ombouw winkel naar appartement plan tekenen, architect hkb budgetvriendelijk bouwen, uitbreken binnenmuur, ontwerpen van HOB, architect renovatie aanbouw, architect voor bouwen van bijgebouw carport, bouwontwerp maken, vergunning nodig en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

woensdag 17 mei 2017

Plan voor een achterbouw rijhuis

Wij willen graag zicht op de tuin door onze badkamer naar boven te verplaatsen en onze wasplaats naar voor te brengen. Hierbij willen we wat nu staat afbreken en de living ruimer maken met een aanbouw.
maandag 15 mei 2017

Ontwerp voor verbouwing eerste verdieping

Ik wil een ontwerp voor een verbouwing van de eerste verdieping. Ik zou graag mijn gevel optrekken en mijn dak verhogen
maandag 8 mei 2017

Wijziging van woning

Het betreft het wijzigen v/e 1-gezinswoning naar 3 aparte meergezinswoningen met als doel deze door te verhuren. De "verbouwingen" die hiervoor moeten gedaan worden zijn; het plaatsen van 2 keukens, 1 badkamer, de inkomhal verdelen in een privé en gemeenschappelijk hal d.m.v. een gyprocwand.
zondag 7 mei 2017

Nieuwbouw plaatsen

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren met een bewoonbare oppervlakte van +/- 225 m² met 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken. Stijl modern. Ons perceel is 460 m².
maandag 24 april 2017

Renoveren van woning

Ik wil mijn huis renoveren en ik heb een architect nodig.
vrijdag 21 april 2017

HOB te bouwen

Ik zoek een architct voor HOB: op het gelijkvloers zouden wij 12m diep en 7m breed willen bouwen, plus nog een stuk 4m x 3m aan het hoofdgebouw. Op de eerste verdieping willen wij ook 12m diep en 7m breed, de maximale kroonlijsthoogte is 6m en dakuitbouw is toegelaten, helling dak. Boven de eerste verdieping (dus onder het dak zou voorlopig gewoon zolder zijn).
dinsdag 18 april 2017

Verbouwing plus uitbreiding rijwoning

Ik wens ontwerp te laten maken voor een verbouwing waarbij de gevels worden vervangen door isolatie en nieuwe afwerkingslaag, een aanbouw van 5m op 8m15 wordt geplaatst en een nieuw dak wordt geplaatst met eventueel dakkapellen. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van vergunningen. Afwerking gevels met baksteen, dak met pannen en aanbouw en dakkapellen zijn we nog niet zeker welk materiaal.
zondag 16 april 2017

Uittekenen van plannen

Een moderne alleenstaande villa met plat dak:11. 5*18 op gelijkvloers en bovenverdieping max11. 5*15
vrijdag 14 april 2017

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik heb een advies gevraagd bij stedenbouw net voor ik het dossier voor regularisatie zou indienen. Ik heb negatief advies gekregen. Wat nu? Bijgebouw is net gebouwd! Welke procedure moet ik verder volgen? Welke opties heb ik? Wat is de strategie verder?
zondag 9 april 2017

Plannen maken van nieuw aangekochte woning

Ik heb een huis gekocht en heb nieuwe plannen nodig.
woensdag 5 april 2017

Architect nodig

Plannen nodig voor regularisatie winkel.
woensdag 29 maart 2017

Pool house in landelijke stijl ontwerpen

Ik wil ontwerp van een pool house in landelijke stijl met rieten dak en steellook ramen. Afmeting 8 op 4 en afdak 3 op 3.
zondag 26 maart 2017

Architect nodig voor plannen dak

Plaatsen van dak op bestaande muren 17 m x 5 m.
woensdag 22 maart 2017

Architect nodig

Ik wil een ontwerp voor het aanbouwen van een badkamer.
zaterdag 18 maart 2017

Badkamer uitbreiding

We willen graag onze badkamer vergroten en zouden graag een architect raadplegen voor uittekening van de mogelijkheden . We zouden de werken zelf uitvoeren. Op het 2de verdieping bevind zich in het dak.
zaterdag 18 maart 2017

Regularisatieaanvraag

Er zou een plan moeten gemaakt worden van een bestaande woning in een serre om deze te regulariseren zodat ik mijn eigendom kan verkopen.
zondag 12 maart 2017

Architect nodig voor steunmuur uit te breken en poetrellen te plaatsen

Welke steunmuur? Muren uitbreken, welke muur, poutrellen plaatsen. Stuk aangebouwd worden.
zaterdag 11 maart 2017

Berekenen draagkracht voor groendak

Groendak op bestaande platte daken, kunnen deze 150kg/²m aan. Breedte 770 overspanning 230 cm met planken 18mm balken 63 175mm hoh 40cm. 2de dak breedte 320 overspanning 220cm identieke balken en hoh. Hoogte dak is 6m
woensdag 8 maart 2017

Volledige verbouwing van rijhuis

Mijn vriend en ik bezitten een gesloten bebouwing die we helemaal zouden verbouwen van kelder tot het dak. Deze grond met woning is +-6 m breed en +-23 m diep. Het heeft een gelijkvloers (6 m op 15 m), 1e verdiep (6 m op 10 m) en een 2e verdiep onder het dak (6 m op 10 m). De woning heeft een klein tuintje van 6 op 5 m. We zouden graag een stuk van het achterbouw afbreken om onze tuin +-7 m diep te maken. Voor ons is het belangrijk dat we een architect vinden die geen groot kunstwerk wilt maken van ons huis, maar wel een modern huis maken onder normale/verplichte normen.
maandag 27 februari 2017

Plan voor vleesveestal te bouwen

Graag zou ik een ontwerp laten maken voor het aanvragen van bouw en milieuvergunning en het bouwen van een vleesveestal. Ik ben dus op zoek naar een architect actief in de landbouwsector.
donderdag 23 februari 2017

Verdieping bijbouwen op bungalow

Graag willen we een verdiep op bestaande bungalow. We zoeken graag een lichter type zoals staalconstructie / hout. Het zou gaan om een totale opp van 50m².
zaterdag 18 februari 2017

Aanleggen van een dakterras

Wij willen graag een dakterras aanleggen op ons plat dak achteraan. Hiervoor willen wij graag een inplantingsplan/bouwplan en nagaan of de draagkracht van het plat dak genoeg is om een dakterras aan te kunnen. Graag hadden we ook hulp bij het aanvragen van de bouwvergunning. Het materiaal is bepaald op Bankirai, over een oppervlakte van 30m² met een omheining van 90 cm (ook in Bankirai).
zaterdag 18 februari 2017

Tekeningen voor renovatie van woning

We willen ons huis renoveren en hadden graag een ontwerp gehad over de indeling van het huis. Vooral de keuken en de badkamer moeten herbekeken worden. Dit zijn relatief kleine ruimtes die we willen groter maken (doen lijken). Ook de ligging van de trap en indeling van de bovenste verdieping hadden we graag herbekeken.
zaterdag 11 februari 2017

Plannen om badkamer en keuken te verbouwen

Ik wil een uitbouw van onze keuken en badkamer. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect die ook alle nodige aanvragen en andere paperassen. Alsook de tekeningen + advies/ideeën.
vrijdag 10 februari 2017

Verbouwing

Ik wil graag wat hulp en een plan voor een groot tuinhuis met dubbele garage, gevelwerken, velux in schuin dak enzovoort het is voor een te renoveren woning heel wat taken .

Partners

Partners van Casius