Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oost-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: plannen nieuwbouw, plannen voor nieuwbouw, plan uittekenen 20 assistentiewoningen, plannen tekenen HOB nieuwbouw, renovatie woning en aanvraag bouwvergunning, architect nodig voor nieuwbouw, opmeten en plannen tekenen bouwmelding, architect nodig voor aanvraag vergunning, plannen en verbouwen, plannen voor renovatie, plannen voor aanpassing dakconstructie, bouwvergunning dakkapel nodig, regularisatie van bouwovertreding, plannen en vergunningen nodig voor verbouwing, tekeningen nodig voor renovatieproject en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

zondag 25 juni 2017

Plannen voor aanpassing dakconstructie

Wij beschikken over een woning met aan de voorzijde een omvangrijk deel plat dak op de 2de verdieping. Graag hadden wij de dakconstructie aangepast zodat hier een dakkapel komt te staan met hoogte van 2. 20 m² en waarvan de breedte ongeveer 3 m² bedraagt. De dakkapel zou moeten starten aan de voet van het dak en zou een schuifraam moeten bevatten zodat toegang wordt verkregen tot het plat dak. Op dit plat dak wensen wij een dakterras te installeren rekening houdende met de privacy van de buren. Wij hadden ook graag hulp gekregen bij de aanvraag van de vergunning. Tenslotte willen wij dat de verdieping +2 hertekend wordt zodat er ook plaats gemaakt wordt voor een douche, dressing en slaapkamer.
donderdag 22 juni 2017

Opmaak plan nieuwbouw Kempische pastoriestijl

We willen vertrekkende van een basisplan, terug een nieuw plan laten opmaken voor nieuwbouw. Ook stedenbouwkundige vergunning aanvragen.
woensdag 21 juni 2017

Plannen nodig voor verbouwing achterbouw

Wij willen een achterbouw plaatsen aan onze bestaande woning. Dit zou ongeveer 30 m² zijn.
woensdag 14 juni 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wil zelf plan ontwerp tekenen van te renoveren kleine woning en zelf uitvoeren. Juist een architect nodig voor dossier in te dienen.
woensdag 7 juni 2017

Plan en verbouwing aan te vragen voor verbouwing achterbouw

Ik wil plannen laten maken voor het verbouwen van een achterbouw. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van de nodige bouwvergunningen. De achterbouw zal een afmeting hebben van ongeveer 7m x 5. 5 m De ruimte zou de keuken een WC en een berging omvatten.
vrijdag 2 juni 2017

Achterkant dak uitbouwen

Achterkant dak uitbouwen. Achterkant van het dak uitbouwen in bestaand plaat dak, uitbouwen soort grote dak kapel: 6 meter breed.
maandag 29 mei 2017

Bouwontwerp maken om dakterras aan te passen

Ontwerp om ons dakterras windvrij te maken en een aanpassing aan de reeds geïnstalleerde ballustrade zodat die kindvriendelijk is. Op ons terras komt van 3 zijden het dak neer. Dit gaat ook om het dak van een appartement. Mogelijk moet er dus goedkeuring gevraagd worden aan de medebewoners. Ons terras is zo'n 5 op 6 meter groot. Onderlaag is roofing, met daarop plastic steunen waarop natuursteen rust.
zondag 28 mei 2017

Plan maken voor ombouwen garage tot kangoeroewoning

Wij wonen in een half open bebouwing . Aansluitend aan het gebouw is er een grote garage. Onze wens is om de koterij af te breken en zicht op de tuin te maken. Tevens wensen wij van de garage een kangoeroewoning te maken.
woensdag 17 mei 2017

Plan voor een achterbouw rijhuis

Wij willen graag zicht op de tuin door onze badkamer naar boven te verplaatsen en onze wasplaats naar voor te brengen. Hierbij willen we wat nu staat afbreken en de living ruimer maken met een aanbouw.
maandag 15 mei 2017

Ontwerp voor verbouwing eerste verdieping

Ik wil een ontwerp voor een verbouwing van de eerste verdieping. Ik zou graag mijn gevel optrekken en mijn dak verhogen
maandag 8 mei 2017

Wijziging van woning

Het betreft het wijzigen v/e 1-gezinswoning naar 3 aparte meergezinswoningen met als doel deze door te verhuren. De "verbouwingen" die hiervoor moeten gedaan worden zijn; het plaatsen van 2 keukens, 1 badkamer, de inkomhal verdelen in een privé en gemeenschappelijk hal d.m.v. een gyprocwand.
zondag 7 mei 2017

Nieuwbouw plaatsen

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren met een bewoonbare oppervlakte van +/- 225 m² met 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken. Stijl modern. Ons perceel is 460 m².
maandag 24 april 2017

Renoveren van woning

Ik wil mijn huis renoveren en ik heb een architect nodig.
vrijdag 21 april 2017

HOB te bouwen

Ik zoek een architct voor HOB: op het gelijkvloers zouden wij 12m diep en 7m breed willen bouwen, plus nog een stuk 4m x 3m aan het hoofdgebouw. Op de eerste verdieping willen wij ook 12m diep en 7m breed, de maximale kroonlijsthoogte is 6m en dakuitbouw is toegelaten, helling dak. Boven de eerste verdieping (dus onder het dak zou voorlopig gewoon zolder zijn).
dinsdag 18 april 2017

Verbouwing plus uitbreiding rijwoning

Ik wens ontwerp te laten maken voor een verbouwing waarbij de gevels worden vervangen door isolatie en nieuwe afwerkingslaag, een aanbouw van 5m op 8m15 wordt geplaatst en een nieuw dak wordt geplaatst met eventueel dakkapellen. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van vergunningen. Afwerking gevels met baksteen, dak met pannen en aanbouw en dakkapellen zijn we nog niet zeker welk materiaal.
zondag 16 april 2017

Uittekenen van plannen

Een moderne alleenstaande villa met plat dak:11. 5*18 op gelijkvloers en bovenverdieping max11. 5*15
vrijdag 14 april 2017

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik heb een advies gevraagd bij stedenbouw net voor ik het dossier voor regularisatie zou indienen. Ik heb negatief advies gekregen. Wat nu? Bijgebouw is net gebouwd! Welke procedure moet ik verder volgen? Welke opties heb ik? Wat is de strategie verder?
zondag 9 april 2017

Plannen maken van nieuw aangekochte woning

Ik heb een huis gekocht en heb nieuwe plannen nodig.
woensdag 5 april 2017

Architect nodig

Plannen nodig voor regularisatie winkel.
woensdag 29 maart 2017

Pool house in landelijke stijl ontwerpen

Ik wil ontwerp van een pool house in landelijke stijl met rieten dak en steellook ramen. Afmeting 8 op 4 en afdak 3 op 3.
zondag 26 maart 2017

Architect nodig voor plannen dak

Plaatsen van dak op bestaande muren 17 m x 5 m.
woensdag 22 maart 2017

Architect nodig

Ik wil een ontwerp voor het aanbouwen van een badkamer.
zaterdag 18 maart 2017

Badkamer uitbreiding

We willen graag onze badkamer vergroten en zouden graag een architect raadplegen voor uittekening van de mogelijkheden . We zouden de werken zelf uitvoeren. Op het 2de verdieping bevind zich in het dak.
zaterdag 18 maart 2017

Regularisatieaanvraag

Er zou een plan moeten gemaakt worden van een bestaande woning in een serre om deze te regulariseren zodat ik mijn eigendom kan verkopen.
zondag 12 maart 2017

Architect nodig voor steunmuur uit te breken en poetrellen te plaatsen

Welke steunmuur? Muren uitbreken, welke muur, poutrellen plaatsen. Stuk aangebouwd worden.

Partners

Partners van Casius