Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oost-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: kleine verbouwing plannen, plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag, verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, opvolging verbouwing halfopen bebouwing, architect nodig voor opvolging van werken, melding van renovatiewerken aanmaken, plan voor bouw tuinhuis, plan tekenen, een kamer boven keuken bijbouwen, architect nodig voor verbouwing, plannen maken voor verbouwen woonhuis, ontwerp nodig om dakkapel te bouwen, dossier indienen voor bouwvergunning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 11 augustus 2017

Plan tekenen

Ik zoek een architect om een plan te tekenen voor een aanbouw. De huidige aanbouw moet afgebroken worden en er moet een nieuwe in de plaats komen.
maandag 7 augustus 2017

Verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten

Verkavelingsaanvraag indienen voor opsplitsing in 2 bouwloten, met ontwerp en bouwaanvraag.
zaterdag 5 augustus 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken van een aanbouw en een bijgebouw. Eveneens willen we de hele woning renoveren. Ik zou ook advies willen met nodige vergunning en andere praktische info. Graag in een pastorijstijl of landelijke stijl. Materiaal: steen, hout en alu ramen.
woensdag 2 augustus 2017

Regularisatie van plan

Werken uitgevoerd en controle gekregen van de gemeente. Regularisatie plan. Stabiliteit en dakwerken uitgevoerd.
donderdag 20 juli 2017

Bouw inpandig dakterras

Wij wonen in een loft met 3 sheddaken. We willen ongeveer de helft van het middelste dak ombouwen tot dakterras. Het opp. zal +/- 5 op 3.5 m zijn. We willen het gedeelte dat naar binnen komt in glas.
maandag 17 juli 2017

Plannen maken voor dakterras en aanvraag indienen

Ik zou graag op mijn garage een dakterras aanleggen. Hiervoor moet ik echter van stedenbouw contact openen met een architect, deze zou twee muren moeten bijtekenen op het bestaande plan zodat er geen inkijk is bij de buren.
donderdag 13 juli 2017

Nieuwbouw uittekenen

Nieuwe woning. Max 80 m², 240 m³. 1 volwassen slpkmr, 2 kinder. Bungalow liefst.
maandag 10 juli 2017

Plannen tekenen voor renovatiewerken

We hebben een huis aangekocht uit het jaar 1970 , graag hadden we de living / keuken uitgebreid door een stuk bij te bouwen , daardoor zullen er een paar draagmuren uitgebroken worden . De wc zal een andere plaats moeten krijgen , badkamer vernieuwen en vaste trap naar zolder voorzien.
zondag 9 juli 2017

Bouwvergunning aanvragen voor een bijbouw

Ik wil een keuken en een wasplaats bijbouwen. Ik heb de bouwverguning nodig.
woensdag 5 juli 2017

Plannen tekenen voor renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor het volledig renoveren van een villa uit 1960. De woning is compleet verouderd. Er moet ook een vaste trap komen naar de zolderverdieping en voor het overdekken van het bestaande terras tot een open keuken moet eventueel een vergunning worden aangevraagd. We staan ook open voor vernieuwende suggesties. De architect zou liefst de werkzaamheden moeten kunnen opvolgen.
vrijdag 30 juni 2017

Bouwvergunning nodig voor dakterras

Dakappartement met schuin dak. Waar momenteel nog een deel van het dak is zou een terras met schuifdeur moeten komen. Geen achterburen of aanbouw bij dit project. Schuin dak voorkant plaatsen van dakkapel met plat dak
donderdag 29 juni 2017

Plannen nodig voor renovatie

Ik ben op zoek naar een architect voor de opmaak van het huidig situatieplan, uittekenen van de nieuwe plannen. Dewelke een complete renovatie en verbouwing omvatten. Alsook een uitbreiding van de leefruimte en een wijziging van het straataanzicht. Rond de meeste aspecten heb ik inmiddels een vrij duidelijk idee van uitwerken, al kan ik op sommige vlakken best wel nog de expertise van een ruimdenkend architect gebruiken.
zondag 25 juni 2017

Plannen voor aanpassing dakconstructie

Wij beschikken over een woning met aan de voorzijde een omvangrijk deel plat dak op de 2de verdieping. Graag hadden wij de dakconstructie aangepast zodat hier een dakkapel komt te staan met hoogte van 2. 20 m² en waarvan de breedte ongeveer 3 m² bedraagt. De dakkapel zou moeten starten aan de voet van het dak en zou een schuifraam moeten bevatten zodat toegang wordt verkregen tot het plat dak. Op dit plat dak wensen wij een dakterras te installeren rekening houdende met de privacy van de buren. Wij hadden ook graag hulp gekregen bij de aanvraag van de vergunning. Tenslotte willen wij dat de verdieping +2 hertekend wordt zodat er ook plaats gemaakt wordt voor een douche, dressing en slaapkamer.
donderdag 22 juni 2017

Opmaak plan nieuwbouw Kempische pastoriestijl

We willen vertrekkende van een basisplan, terug een nieuw plan laten opmaken voor nieuwbouw. Ook stedenbouwkundige vergunning aanvragen.
woensdag 21 juni 2017

Plannen nodig voor verbouwing achterbouw

Wij willen een achterbouw plaatsen aan onze bestaande woning. Dit zou ongeveer 30 m² zijn.
woensdag 14 juni 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wil zelf plan ontwerp tekenen van te renoveren kleine woning en zelf uitvoeren. Juist een architect nodig voor dossier in te dienen.
woensdag 7 juni 2017

Plan en verbouwing aan te vragen voor verbouwing achterbouw

Ik wil plannen laten maken voor het verbouwen van een achterbouw. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van de nodige bouwvergunningen. De achterbouw zal een afmeting hebben van ongeveer 7m x 5. 5 m De ruimte zou de keuken een WC en een berging omvatten.
vrijdag 2 juni 2017

Achterkant dak uitbouwen

Achterkant dak uitbouwen. Achterkant van het dak uitbouwen in bestaand plaat dak, uitbouwen soort grote dak kapel: 6 meter breed.
maandag 29 mei 2017

Bouwontwerp maken om dakterras aan te passen

Ontwerp om ons dakterras windvrij te maken en een aanpassing aan de reeds geïnstalleerde ballustrade zodat die kindvriendelijk is. Op ons terras komt van 3 zijden het dak neer. Dit gaat ook om het dak van een appartement. Mogelijk moet er dus goedkeuring gevraagd worden aan de medebewoners. Ons terras is zo'n 5 op 6 meter groot. Onderlaag is roofing, met daarop plastic steunen waarop natuursteen rust.
zondag 28 mei 2017

Plan maken voor ombouwen garage tot kangoeroewoning

Wij wonen in een half open bebouwing . Aansluitend aan het gebouw is er een grote garage. Onze wens is om de koterij af te breken en zicht op de tuin te maken. Tevens wensen wij van de garage een kangoeroewoning te maken.
woensdag 17 mei 2017

Plan voor een achterbouw rijhuis

Wij willen graag zicht op de tuin door onze badkamer naar boven te verplaatsen en onze wasplaats naar voor te brengen. Hierbij willen we wat nu staat afbreken en de living ruimer maken met een aanbouw.
maandag 15 mei 2017

Ontwerp voor verbouwing eerste verdieping

Ik wil een ontwerp voor een verbouwing van de eerste verdieping. Ik zou graag mijn gevel optrekken en mijn dak verhogen
maandag 8 mei 2017

Wijziging van woning

Het betreft het wijzigen v/e 1-gezinswoning naar 3 aparte meergezinswoningen met als doel deze door te verhuren. De "verbouwingen" die hiervoor moeten gedaan worden zijn; het plaatsen van 2 keukens, 1 badkamer, de inkomhal verdelen in een privé en gemeenschappelijk hal d.m.v. een gyprocwand.
zondag 7 mei 2017

Nieuwbouw plaatsen

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren met een bewoonbare oppervlakte van +/- 225 m² met 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken. Stijl modern. Ons perceel is 460 m².
maandag 24 april 2017

Renoveren van woning

Ik wil mijn huis renoveren en ik heb een architect nodig.

Partners

Partners van Casius