Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

maandag 12 maart 2018

Melding verbouwing

Wij willen van onze bestaande keuken en veranda een leefkeuken maken en hebben enkel voor de gemeente een melding nodig met architect. De werken zouden begin volgende maand al starten dus moet snel gaan.
maandag 12 maart 2018

Ontwerp en aanvraag woning in orde brengen

Een meergezinswoning met groot woonoppervlak met momenteel 3 entiteiten waarvan 2 vergund veranderen tot woning met 4 entiteiten. Een bouwontwerp maken en eventueel aanvraag
zaterdag 10 maart 2018

Plannen en vergunningen tekenen

Wij zouden graag onze garage laten heropbouwen want deze is momenteel volledig afgebroken. Dit betreft een aanbouw tegen de gemeenschappelijke muur van de gebuur, met deels hellend dak en deels plat dak. Garage zou 11 m lang worden op 5 m breed en staat los van de woning. Hiervoor is geen bouwvergunning nodig gezien het om een renovatie gaat. Daarnaast zouden we graag nog aanbouwen tegen de achtergevel van de bestaande woning. Deze uitbouw zou 7,5 m lang worden op 5 m breed. Hiervoor dient ook geen bouwvergunning te worden aangevraagd gezien het minder is dan 40 m², maar we hebben wel een meldingsplicht en dus een plan nodig.
donderdag 8 maart 2018

Plannen voor bijbouw

Houten structuur bijzetten met een vaste trap in naar zolderverdieping . Op bestaand platform daarom een houtskeletbouw bouwen.
donderdag 8 maart 2018

Architect voor vergunning

Om onze omgevingsvergunning in te dienen zijn wij op zoek naar een architect. De werken onder vergunning zijn isoleren (ophogen) van het dak, isolatie en stucwerk buitengevels.
woensdag 7 maart 2018

Tekeningen nodig voor afbraakwerken

Slopen aanbouw en uitbreiding door nieuwbouw van in totaal ongeveer 50m². Betreft nieuwe keuken, badkamer, slaapkamer en zolder met zadeldak
zondag 4 maart 2018

Bouwontwerp bijgebouw

Ik zoek een architect voor advies en ontwerp omtrent het uitbreiden van mijn huis met een kamer en een badkamer dat boven een plat dak (± 3 x 6 m) zal gebouwd worden.
donderdag 1 maart 2018

Bouwontwerp voor verbouwing

Wij zouden graag een hulp en advies krijgen voor het aanvragen van een bouwvergunning en een opmaak van een bouwontwerp voor een verbouwing Bouwontwerp voor een badkamer op eerste verdieping en uitbereiding van de bestaande keuken
maandag 26 februari 2018

Architect regularisatie voor chalet

Wij hebben een blokhut gebouwd; beëindigd in 2014. Maar de dienst bouwtoezicht van de stad Gent heeft een aantal bemerkingen waarvoor een regularisatie dossier moet ingediend worden. In eerste instantie dient een deel van de opgehoogde grond rondom de chalet weggevoerd te worden In tweede instantie dient de kelder (die niet geplaatst mocht worden, maar wel werd geplaatst) voorzien te worden van gaten zodat grondwater kan infiltreren Deze kunnen via eenvoudige aanvraag in orde gebracht worden. Ten derde is de chalet gebouwd op een verhoogde steen van 30 cm. Hiervoor wensen wij de hulp van een architect in te roepen om ons tijdens deze regularisatie te begeleiden.
zondag 25 februari 2018

Meldingsdossier architect bijbouw

Wij zijn aan het kijken om een bijbouw te plaatsen een veranda te zetten aan onze woning. Wij zijn naar de gemeente gegaan om navraag te doen wat wij daar precies voor in orde moeten brengen. Daar vertelde Arne ons dat wij juist een melding moeten maken maar met een uitgebreid dossier van een architect. Dit doordat wij binnen de 40 m² bebouwde oppervlakte blijven maar wel gaan kijken om de raamopeningen te vergroten. Nu zoeken wij een architect die een dossieropvolging zou kunnen doen voor ons. Verandaland ( waar wij normaal in zee zouden gaan) heeft zijn eigen ingenieur voor het berekenen van een petrel en zou ook de tekeningen aanleveren aan jullie. Nu vroegen wij ons af of jullie in de mogelijkheid zijn om ons daarin te helpen en aan welke kost wij ons mogen verwacht.
vrijdag 23 februari 2018

Architect voor plan en bouwaanvraag

Keuken is platform en zou dat volledig verhogen tot extra verdiep voor 2 extra kamers. Het zijn 3 buitenmuren en 2 binnenmuren in houtskelet of staalbouw is enkel om het plan te tekenen ( heb de huidige plannen op computer om daar op verder te werken) en indienen bouwaanvraag
dinsdag 20 februari 2018

Uitbreiding bestaande opbouw en plaatsen dakkappellen

Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen bij onze verbouwplannen. Het gaat concreet om een uitbreiding van een bestaande opbouw en het plaatsen van dakkappellen. Wij hebben reeds een schrijnwerker die voor ons deze werken zou kunnen uitvoeren.
maandag 19 februari 2018

Bouwontwerp maken voor verbouwing en aanbouw

Wij starten binnenkort met een renovatie van een ouder huis, de mogelijkheden hadden we graag doorgenomen met een architect. Ook verwachten wij een bouwplan voor een aansluitend bijgebouw die in de nabije toekomst zal worden gerealiseerd. De renovatieplannen zullen dus moeten aansluiten op de plannen van een nieuwe bijbouw. Een vernieuwing van een van de bestaande gevels zal ook moeten gebeuren. Het stukgrond is noordelijk gelegen maar er is voldoende ruimte in het noorden, zuiden en westen.
zondag 18 februari 2018

Plan voor bouwen van atelier

Wij willen graag een losstaande atelier bouwen van 50m2. Voorzien van elektriciteit en verlichting. Wij weten hoe we het willen. Nu enkel nog een architect om ons te helpen met het tekenen van het plan en de bouwaanvraag.
maandag 12 februari 2018

Bouwovertreding regulariseren

Wij contacteren u naar aanleiding van de verkoop van een woning met bouwovertreding uit 1991. We wensen deze overtreding te regulariseren. Wij hebben hiervoor een architect nodig.
maandag 5 februari 2018

Vertaling plannen naar bouwaanvraag

Ik zoek iemand die de bouwaanvraag kan verzorgen voor wijzigingen in ons nieuwe huis. Uitgaande van mijn plannen wil ik samenzitten om het één en ander te gaan bekijken en te bespreken. Bestaande aanbouw fundering en muren deels hergebruiken. Bouwknooppunten en muurdiktes..
maandag 29 januari 2018

Opmaken plan voor HOB

Het bouwen van een 2 woonst, een HOB, is een woning voor verhuur. Als architect maakt u het plan op, en laat u zo nodig de betonstudie uitvoeren. Het is een zeer stabiele bodem, zavelgrond. Het gaat om een traditionele woning (geen moeilijke constructie). Op het gelijkvloer een appartement met 1 slaapkamer, en het 1e en 2e verdiep= het 2e appartement, met 3 slaapkamers. Beide met een garage. Gebruik van niet de duurste materialen, maar wel degelijk ! Kostprijs binnen de perken houden is belangrijk. Ik kies zelf alle aannemers, en heb er al een aantal opgelijst. De archtect doet de opvolging van de ruwbouw, zodat de aannemer het werk perfect kan uitvoeren. Ik zal zelf ook de werf opvolgen, en om de 2 dagen langsgaan.
zondag 28 januari 2018

Architect nodig voor regularisatie

Ik moet van de gemeente eerst een regularisatieplan laten opmaken vooraleer ik een bouwvergunning kan krijgen om een terrasoverkapping te plaatsen.
woensdag 24 januari 2018

Architect nodig voor renovatie

Doorsnee werkmanswoning volledig te renoveren inclusief technieken (130 m²). De draagstructuur zou behouden worden. Achterbouw en dak zouden gesloopt en verder uitgebreid worden.
zaterdag 20 januari 2018

Tekeningen nieuwbouw

Ik wil graag een hulp bij het ontwerp van een nieuwbouw alleenstaande woning, erkers, een vide en landelijke stijl zijn echt een must. Ik ben op zoek naar een architect die hiervoor tekeningen kan maken. Het gaat om een woning van maximaal 210 m².
vrijdag 19 januari 2018

Architect plan tekenen en en vergunningen houtskeletbouw

Wij zijn op zoek naar een architect voor een plan te tekenen voor een uitbouw houtskeletbouw van 4 op 5 m. Naast het plan hebben wij ook de nodige vergunningen hiervoor nodig.
vrijdag 19 januari 2018

Plan tekenen voor nieuwbouw

Ik wil een plan laten opmaken voor moderne nieuwbouw met 2 lagen met plat dak en zonder garage. Het zou gaan om een nieuwbouw van ongeveer 200 m².
donderdag 18 januari 2018

Plan tekenen voor regularisatie

Graag hadden wij plan laten uittekenen van ons huis voor reguralisatie.
donderdag 18 januari 2018

Regularisatie voor veranda en achterzijde woning

Na de instorting van een deel van de achterzijde van ons huis lieten wij een veranda bouwen.Architect die de werken opvolgde ,achtte het niet nodig een bouwaanvraag in te dienen. Midden december kregen wij bezoek van Stedebouw Gent, die een bouwovertreding vaststelde en ons 60 dagen tijd gaf om een regularisatieaanvraag in te dienen.
woensdag 17 januari 2018

Berekenen steunbalk ter vervanging van draagmuur

Ik zou graag een berekening voor een draagbalk laten doen die moet komen in de plaats van een draagmuur. Deze muur zou 2 ruimtes die nu door middel van een dubbele deuropening met elkaar verbonden zijn volledig aan elkaar koppelen.

Partners

Partners van Casius