Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
33 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

donderdag 19 maart 2020

Architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer

Ik zou graag een halve kamer die vroeger als "opbergruimte" werd gebruikt optrekken tot een volwaardiger badkamer; de ruimte is +-10m2 en sluit aan aan de woning. Ik zou hier een plat dak op willen leggen. Het is een "Klein werkje" maar van de gemeente hebben we hiervoor een architect nodig, dus willen we ons ook aan de regels houden.
dinsdag 17 maart 2020

Tekenen plan bestaande woning

Ontwerpen van een plan voor halfopen woning in gemetste steen met 3 verdiepingen. Geen gegoten betonnen verstevigingen aanwezig. Alle afmetingen en tekeningen reeds aanwezig op papier in schaal. + tekenen van nieuwe ophoging van een aanhangende garage .
donderdag 12 maart 2020

Regularisatie van bouwovertreding

Regularisatie van bouwovertreding in orde maken. Handelspand gekocht in 2009 en verbouwd naar 3 appartementen maar geen vergunning voor aangevraagd. Pand word nu verkocht maar lukt niet zonder die regularisatie.
woensdag 26 februari 2020

Plannen voor bouwen meergezinswoning

We zijn in het bezit van een eengezinswoning, maar we zouden dit graag laten ombouwen naar een meergezinswoning. Hiervoor wensen we graag eens te bespreken wat er mogelijk is en dergelijke.
woensdag 26 februari 2020

Ontwerp tekening en bouwaanvraag gemeente

Ik wil een ontwerp voor een nieuwe achterbouw. Deze zouden wij ik houtskelet laten zetten. Aannemers hebben wij al gevonden. De oppervlakte is 4m op 12 m. Deze totaal renovatie dient om een toegankelijke woning te creëren voor onze dochter die in een rolstoel zit. In deze 48 vierkante meter moet er een keuken, een berging, badkamer en slaapkamer komen. Rekening houden dat het rolstoel toegankelijk is Heb al een plannetje getekend hoe wij het eventueel zien.
maandag 24 februari 2020

Stabiliteitsberekening voor groendak op plat dak

Ik zou een stabiliteitsonderzoek willen van het licht hellend dak boven mijn keuken om te weten of hier een groendak van gemaakt kan worden (en belangrijker, welk soort groendak). Het gaat om een redelijk kleine oppervlakte, tussen de 10 en 16 vierkante meter (met koepel in het dak).
zondag 23 februari 2020

Regularisatie van bouwovertreding

De woning werd in 2013 verbouwd zonder vergunning. Details van werken: 1. Raamopeningen vooraan de woning werden aangepast 2. Er werd een verdieping geplaatst op de bestaande achterbouw (in houtskelet) 3. Er werd een zwembad gelegd 4. De garage werd uitgebreid en er werd een poolhouse van gemaakt Stedenbouw heeft laten weten dat de verbouwde toestand vergunbaar zou zijn mits uiteraard indienen van een regularisatieaanvraag.
woensdag 19 februari 2020

Opmeten van volledige woning in kader van verbouwingen

Bestaande plannen woning vernieuwen.
dinsdag 18 februari 2020

Berekening plaatsen poutrel

Muur van ongeveer 30cm dikte word weggekapt. Overspanning van ongeveer 4m word geplaatst. Deze overspanning draagt 2 houtenverdiepen en vormt doorgang tussen huidige woning en toekomstige aanbouw.
maandag 17 februari 2020

Aanvraag functiewijziging en vergunning voor een handelspand

Er moet functiewijziging en vergunning aangevraagd worden voor mijn aankomende horecazaak.