Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
24 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

woensdag 7 november 2018

Stabiliteitsonderzoek uitvoeren

Ik wil laten onderzoeken of mijn dak geschikt is voor een groen dak. Dak is roofing van ongeveer 5 m op 4 m.
zondag 28 oktober 2018

Bouwplan voor totaal renovatie woning

Ik wil een bouwplan laten tekenen voor de totaalrenovatie van onze woning. Hierbij willen wij graag enkele muren verwijderen, ramen uitbreiden en extra muren (al dan niet in gyproc) toevoegen. Wij hebben zelf reeds een voorstel uitgetekend maar zijn dus op zoek naar een architect die ons kan helpen met het uittekenen van de plannen en het aanvragen van de bijhorende bouwvergunning. In bijlage een grondplan met hierop de muren / deuren die we wensen uit te breken in het rood. In het groen de muren + deuropening die we wensen toe te voegen.
zaterdag 20 oktober 2018

Plannen tekenen voor renovatie HOB

Wij wensen onze half open bebouwing te laten renoveren in het jaar 2020. Renoveren van de HOB graag plannen van een architect. Concreet is de gevel belangrijk om onder handen te nemen, nieuwe ramen, zonder volledig afwerken, nieuwe badkamer + bestaande badkamer oplappen.
donderdag 18 oktober 2018

Plannen en vergunningsaanvraag uitbouw aan woning

Het betreft een rijwoning waar 2 slaapkamers zijn ,wij willen een uitbouw doen om boven een badkamer te maken.
dinsdag 16 oktober 2018

Tekenen van plan woning

Plan tekenen van aanbouw 5 m op 17 meter. En indienen bouwaanvraag.
donderdag 11 oktober 2018

Architect nodig voor nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een architect die samen met ons een moderne woning wil bouwen met kelder +- 200-250 m². Akte grond op einde jaar.
donderdag 11 oktober 2018

Plannen tekenen voor renovatie

Ik wil graag de zolder verbouwen naar een woonbare leefruimte/studio. De oppervlakte is 40m²
maandag 8 oktober 2018

Tekeningen nodig voor uitbouw

We overwegen een uitbreiding van de keuken en wensen een verbouwing van de achterbouw.
donderdag 27 september 2018

Architect nodig voor regularisaties

Nood aan een architect om een aantal aanpassingen te regulariseren. (Bijgebouw, Terrasoverkapping, aangepaste binnenmuur).
maandag 17 september 2018

Architect voor renovatieproject gezocht

Voor een nieuw dak , verwijderen van veranda en aanbouw . Dan nieuwe indeling van dit gebouw ook nieuwe elektriciteit en vloeren + verwarming.
woensdag 12 september 2018

Architect plannen verbouwing

Ik wil een stenen muur vervangen die dient uitgebroken te worden deze muur is zonder ondersteuning. Dit zijn twee muren zonder ondersteuning, graag ondersteunen met profiel. Graag door een valse wand in slaapkamer en zoldervloer ondersteunen met 2 x l - joist 2700 mm lengte. Het probleem is dat deze muur op de living staat en zonder ondersteuning. Huis is van Bostoen 1990.
dinsdag 21 augustus 2018

Tekenen van plan woning

Ik zoek iemand die een plan kan maken van mijn huis voor een renovatieproject. Plan op te maken voor binnenhuisarchitecte.
woensdag 1 augustus 2018

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Wij zouden meer licht willen in onze woning willen halen dmv het vervangen van de (steun)muur tussen living en keuken, door een poutrel. De steunmuur die we wensen te vervangen (4,5 meter) staat op het gelijkvloers, en draagt een verdieping + zolderverdieping. Voorts dient het terras (plafond van keuken/badkamer) vernieuwd te worden. We willen zoveel mogelijk afbraakwerken zelf uitvoeren, om hier de kosten te drukken. Is voor het berekenen muur, poutrel.
dinsdag 31 juli 2018

Architect vergunningsaanvraag wijziging voorgevel winkel

Graag een architect voor een vergunning aan kan vragen tbv reclame en wijziging van een voorgevel van een winkel. De voorgevel is 4 bij 5 meter.
maandag 30 juli 2018

Plannen en stedenbouwkundige aanvraag voor verbouwingswerken

In een muur moet er een opening gemaakt worden van twee meter op twee meter. Ook poutrel plaatsen. Hiervoor zoek ik een architect.
zaterdag 28 juli 2018

Plannen opstellen voor verbouwing

Wij hebben momenteel een volledig gestripte vrijstaande woning (gelijkvloers met zolderverdieping) en zouden een architect nodig hebben voor advies i.v.m. de indeling, mogelijkheden, eventuele vergunningen. Zodanig dat wij stap voor stap tot een geheel kunnen komen.
vrijdag 27 juli 2018

Architect voor dakterras om te bouwen

Ik wil van mijn plat dak op de eerste verdieping een dakterras maken, hiervoor heb ik een vergunning nodig bij stad Gent met medewerking van een architect. Plat dak van ongeveer 23m² (6,4 x 3,75 m). Toegang zou via een raam op de eerste verdieping zijn, waar ik een deur van wil maken. Voor de privacy zou ik graag aan de kanten met de buren schermen plaatsen en vooraan een balustrade.
woensdag 25 juli 2018

Regularisatie verbouwing

Ik ben gestart met mijn verbouwing en nu sinds bijna een jaar bezig te zijn in de weekends heeft iemand klacht ingediend om dat het gaat over een betonnen omheining die dienst gedaan heeft als dragende muur voor een plat dak die ik heb verwijderd en word vervangen door een stenen muur , nu voor ik de muur kon optrekken kreeg ik al een brief in de bus van de gemeente dat ik het moet laten regulariseren , nu heb ik zo snel mogelijk een architect nodig om deze kwestie uit te voeren zodat ik niet onnodig lang moet wachten
maandag 23 juli 2018

Bouwontwerp voor bijbouw van 42 m²

Wij gaan een bijbouw laten zetten en hebben daarvoor een plan voor nodig. Oppervlakte van de bijbouw is ongeveer 42 m² tussen garage en huis.
maandag 23 juli 2018

Bouwontwerp voor loft bovenop magazijn

Ik wil een ontwerp en de nodige vergunningen voor een loft met magazijn op een eerste verdiep in industriële stijl
vrijdag 20 juli 2018

Architect nodig voor verbouwingswerken

Voor het aanmaken van een plan, ontwerp. Geen opvolging vereist. Indien wel mogelijk een bouwaanvraag indienen. het gaat om een bestaande woning te verbouwen.
maandag 9 juli 2018

Stabiliteitsonderzoek plannen dak

Ik wil een stabiliteitsonderzoek laten uitvoeren door een architect om na te gaan of het plat dak van mijn woning sterk genoeg is om een groendak op te plaatsen. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 15 m².
zondag 8 juli 2018

Tekeningen voor aanbouw

Ik wil een garage aanbouwen tegen de woning. In de bijlage in het fluo de bestaande garage de word afgebroken door de verkopers. Ik zou op de zelfde plaats een nieuwe plaatsen maar dan 12 meter diepte met voor en achter een poort van 3 meter op 3 meter.
vrijdag 29 juni 2018

Ontwerp maken voor aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan ons huidig huis op een stuk bouwgrond dat we hebben aangekocht naast ons huis. Uitbouw is 2 verdiepingen en bestaat uit 2 garages, berging, 2 slaapkamers, bureauruimte en een badkamer. We willen graag een ontwerp laten maken en bouwopvolging.
woensdag 27 juni 2018

Architect nodig voor verbouwing

Wij hebben onlangs een huis gekocht met wat werk aan. We willen namelijk een muur en een schoorsteen verwijderen, maar weten niet of deze steunend zijn of niet. Daarom zouden we toch voor de zekerheid poutrellen steken.

Partners

Partners van Casius