Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
36 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 17 september 2019

Regularisatie van bouwovertreding

De vorige eigenaar van het pand heeft een achterbouw gerenoveerd zonder bouwvergunning.
vrijdag 13 september 2019

Plan en vergunning aanvragen voor renovatie

Ik wil een plan laten maken voor het renoveren van het achterste deel van de aanbouw op de benedenverdieping in een rijwoning. Nu is dit een stal/bergruimte van vroeger met golfplaten op. Dit moet een plat dak worden met roofing aan de achterkant van het huis geplaatst worden op een plat dak. De achterwand zou vervangen worden door een grote glaswand/schuifraam en de rest van de wanden zou in houtstructuur zijn. Hier moet een dossier voor opgemaakt worden om de vergunning aan te vragen. Ruimte is 4,30 m breed en 4 m diep.
dinsdag 27 augustus 2019

Steunbalk berekenen en plaatsen onder een steunmuur

Graag advies en kostenraming voor het plaatsen van een steunbalk tussen keuken en living - eventueel ook advies/raming voor overige werken.
maandag 12 augustus 2019

Extra verdieping op plat dak bouwen

Graag zouden wij een extra verdiep op ons plat dak laten zetten+langs de zijkant van het huis is ook nog plat dak en daar zouden wij een dressing willen op laten plaatsen.
zondag 4 augustus 2019

Ontwerp bijgebouw in de tuin

Wij zijn op zoek naar een architect voor het ontwerp van een landelijk bijgebouw in de tuin van max. 40 vierkante meter. Wij zijn niet van plan om snel te starten met de werken maar willen goed op voorhand een plan hebben waarover we kunnen nadenken en indien nodig nog kunnen aanpassen. Bijbouw in de tuin van 40 m²
zondag 28 juli 2019

Aanvraag vergunning voor afbraak en plaatsen nieuwe loods

Afbraak oude loods en plaatsen nieuwe loods in agrarisch gebied
zaterdag 27 juli 2019

Aanvragen vergunning van reeds getekende plannen

reeds getekende plannen van rijwoning te Zelzate . RENOVATIE PROJECT zoek architect voor het afhandelen van dit dossier ben zelf bouwkundig tekenaar
maandag 15 juli 2019

Plannen voor het samen voegen van twee rijwoningen

Ik heb plannen nodig voor 2 rijwoningen die ik wil samenvoegen. De ene rijwoning is reeds verbouwd. De andere woning heeft 10 jaar leeg gestaan maar er ligt wel al 9 jaar een nieuw dak op. Er zou op het gelijkvloers een poutrel moeten gestoken worden voor een doorgang van 2 meter breed te creëren. Op het verdiep hetzelfde maar enkel 1m breed.
vrijdag 5 juli 2019

Plan tekenen voor opbouw dak bestaande woning

Wij zouden graag een dak op onze woning en eventueel ook op onze garage laten bouwen. Hiervoor hebben wij natuurlijk een plan nodig. We hebben een 3-tal ideeën op papier gezet.
zaterdag 15 juni 2019

Stabiliteit berekenen voor aanleg groendak

Graag willen de stabiliteit laten berekenen van een plat dak met als doel groendak aan te leggen.