Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
31 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oostakker, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

donderdag 9 juli 2020

Plannen opstellen

Graag zou ik plannen hebben voor het stabiliteitsonderzoek, grondsonderingen, veiligheid coördinatie,... Dit gaat over een nieuw te bouwen woning (half open, eengezinswoning, kelder) Waarbij de werken bijna mogen starten.
dinsdag 7 juli 2020

Bouwen van een aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan de woonkamer. Is nu momenteel terras. En hebben hulp nodig bij het verwijderen van enkele muren of dat kan of niet. En hoe we het best tewerk gaan. Da stuk zou ongeveer 6x6m worden.
donderdag 2 juli 2020

Architect voor nodige vergunningen aan te vragen.

Plannen uittekenen om achterbouw te verhogen, binnenin uitgraven, isoleren en inrichten als badkamer. Ook zou er een nieuw dak op moeten. Vergunningen aanvragen.
maandag 29 juni 2020

Plannen uittekenen om van fietsberging badkamer te maken

Plannen uittekenen om van fietsberging van ong. 4m x 3m een badkamer te maken en een deuropening te maken tussen nieuwe badkamer en aanpalende slaapkamer.
donderdag 18 juni 2020

Verhogen dak

Dak verhogen en een nieuwe verdieping aanbouwen. Opp van 30m². Bestaand dak vervangen (te bespreken, plat dak of klassiek dak). We hebben advies nodig over de mogelijkheden en het aanvragen van een bouwvergunning.
donderdag 11 juni 2020

Verbouwing woning

Plannen uittekenen voor verbouwen van woning. De woning is 180m² bewoonbare opp. Ruimtes herschikken. Technieken vervangen. Gas binnenbrengen in woning. Isolatie aanbrengen op 1ste verdiep vloer en dak. Akoestische panelen aangrenzend aan andere woning beneden en boven plaatsen. Dak vernieuwen. Aanbouw van 25m² herstellen of afbreken en opnieuw plaatsen Oude steunmuur vervangen door poutrel. Nieuwe keuken plaatsen. Nieuwe badkamer plaatsen. Nieuwe vloer leggen.
dinsdag 19 mei 2020

Plannen tekenen

Inplantingsplan en gevelaanzichten van huis opmaken voor indienen melding bij gemeente.
zaterdag 16 mei 2020

Stabiliteitsonderzoek bestaande funderingen

Graag een stabiliteitsonderzoek van de bestaande funderingen van gezinswoning. Men wil een nieuwe verdieping erop plaatsen. Het betreft ong. 30 lopende m.
vrijdag 1 mei 2020

Architect voor renovatie keuken

Een drietal jaar geleden hebben wij een woning gekocht (hoevestijl met redelijk wat koterijen en een grote, groene tuin). De keuken van deze woning is veel te donker, te klein en niet handig ingericht naar onze smaak, dus graag zouden we die keuken grondig renoveren. We spelen met het idee om de keuken, de inkom, het waskot en het eerste kot die aan onze keuken is aangesloten te renoveren naar in 1 grote leef-keuken met een hoofd plafond met zichtbaar gebinte (mogelijks ook met een open bureau op een verdieping naast de keuken). Volgende zaken zijn voor onze belangrijk: hoeve/pastorij/landelijke stijl, ruimer, meer licht, meer opbergplaatsen, grotere werkruimtes, een echte leef-keuken, hoog plafond met zichtbaar gebinte...
woensdag 29 april 2020

Plan uittekenen

Graag zou ik mijn gelijkvloers van mijn huis willen veranderen deze is nu op 16m lengte (80m²) maar buur staat op 22m. Ik wil ook zo diep bouwen en graag een plan willen uittekenen hoe het eruit gaat zien.