Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oost-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, tekeningen nodig voor aanbouw, plannen nodig voor extra verdieping, verbouwing zolderruimte en keuken, architect voor berekeningen en plannen totaalrenovatie, afbraak woning - parkeerplaats voor dienstvoertuigen, plannen voor zorgwoning, vernieuwen en groter maken van bijgebouw, architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie, architect voor renovatie, plannen voor ombouwen winkelruimte naar appartement, architect steunbalk berekenen, bovenverdieping verbouwen, architect voor algemene renovatie, plan ontwerp voor aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

maandag 13 november 2017

Vernieuwen en groter maken van bijgebouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het vernieuwen (en groter maken) van een bijgebouw momenteel staat er een oude veranda. Het bijgebouw zou een functie als keuken krijgen met een uitzicht op de tuin. Tevens wens ik advies over het renoveren van de volledige woning (1952) met de typische "planchée" op de eerste verdieping en de kleine ruimten. Ik zou hier graag advies in hebben wat de mogelijkheden zijn met de woning vooral naar indeling toe.
maandag 6 november 2017

Architect voor ontwerp renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de renovatie van mijn woonst, alsook een bijbouw (van 4m op 4,2m). De verschillende ruimtes zouden anders ingedeeld worden.
zondag 5 november 2017

Tekeningen nodig voor aanbouw

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een aanbouw. De afmetingen zijn 8m B op 5 m L.
vrijdag 3 november 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

Onze aanpalende garage willen we mee integreren in de woning + een verdieping optrekken. Wij hebben een gedacht wat we willen.
maandag 30 oktober 2017

Arcitect voor nieuwbouw moderne blok

Moderne Crepie blok nieuwbouw: - Keuken , open leef/eet kamer en keuken, bureau (+-10m2), wasberging +technieken. Parket in living. - Verdiep : 3 slaapkamers en badkamer + nog extra kamer voor berging () laminaat boven zelf te leggen. - Dubbele losstaande carport voor of naast woning. - Bouwgrond 700 m2 zw gelegen , perceelbreedte 18m ( te bouwen breedte max 12m) - Totale oppervlakte +-200 m² - BUDGTET : €350000 inclusief btw/kosten/ architect. Bouwstijl in bijlage
zaterdag 21 oktober 2017

Plannen architect dringend verbouwvergunning

Tekenen van plannen en afhandelen van het bouwdossier bij de gemeente. (dringend a.u.b.)
donderdag 19 oktober 2017

Plannen bestaande woning aanpassen

Architect: Aanpassen van muren,deuren dicht metsen, schuifraam,ander vloerbekleding,electro,keuken,badkamer,cv dragende muren uitbreken, dus plaatsen balken schouwen afbreken andere ramen pvc en in latere instantie dakwerken of spuiten isolatie dakisolatie.
dinsdag 17 oktober 2017

Regularisatie bouwaanvraag

Bij het verkopen van mijn huidige woning was er de vaststelling dat er een bouwovertreding rust op een bijgebouw. Deze kan echter geregulariseerd worden, het enige dat moet gebeuren is een regularisatie aanvragen dmv een bouwvergunning. Dit moet met een architect gebeuren.
zondag 15 oktober 2017

Ontwerp maken ombouwen van atelier

Ik wil een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een atelier boven twee garages naar een zelfstandige woonruimte. En hulp bij het aanvragen van vergunningen. En eventueel aannemers aanwerven. Totale oppervlakte ongeveer 85m2
dinsdag 10 oktober 2017

Open bebouwing renoveren en uitbreiden tot vakantiewoning

Wij zijn op zoek naar een creatieve architect die ons wil helpen bij het renoveren en uitbreiden van een vrijstaande woning tot een vakantiewoning gelegen aan de bosrand van het Boelarebos in Geraardsbergen. Wij willen ook onderzoeken of het dak kan worden verbouwd zodat de zolderruimte ook optimaal kan worden benut.
zaterdag 30 september 2017

Tekeningen maken voor bijbouwen bovenverdiep

Momenteel hebben we een bungalow met een verdieping die niet hoog genoeg is. (130 m²) Wij zouden dus graag een volwaardige verdieping hebben. Wij staan open voor alle opties: houtskelet, opmetsen, nok verhogen, dakkapellen, .. De verdieping moet niet volledig afgewerkt worden alsook de afbraakwerken zouden we zelf doen. We willen dus een verdieping die water- en winddicht is.
vrijdag 29 september 2017

Ontwerp en vergunning voor 2 open woningen

Ik wil een ontwerp laten maken, ik heb ook hulp nodig met de vergunningen. De verkaveling is al gebeurd en de 2 woningen mogen 7. 8m op 15m zijn beneden, 7. 8m op 12 verdiep & alsook een trap naar de zolder die we dan later willen verder afwerken. De woning moet omvatten: Gelijkvloers: Garage, Berging, Douchecel, Keuken met eiland, Living, Bureau, hall en toilet. Verdiep: 3 slaapkamers, badkamer & trap naar de zolder. Zolder: Voorzien voor technische ruimte We hebben ook hulp nodig met berekenen stenen etc. Wij kiezen voor een moderne woning. (Geen crepi).
dinsdag 26 september 2017

Architect nodig voor bouwvvergunning

Ik wil een bouwtekening van een huis voor de aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning (het zetten van een dakkapel). Schetsen, foto's en afmetingen beschikbaar.
maandag 25 september 2017

Dossier opstellen om bestemming van woning te veranderen

Woning is bestemd als eengezinswoning, en werd verkocht als commercieel pand met duplex appartement. Mijn 2 zonen studeren in Gent en gebruiken het duplex appartement. Ik zou graag de andere ruimte (gelijkvloers met aparte ingang) gebruiken om te verhuren, hetzij als studio, hetzij als kot of misschien een commerciele bestemming geven. Ik had graag advies gekregen over wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn hiervoor rekening houdend met de geldende reglementering in stad Gent.
donderdag 21 september 2017

Advies nodig om verbouwing uit te voeren

Ik zou graag twee muren willen verwijderen om ruimte te maken. Zoldertrap steken en stuk bijbouwen aan achterzijde {woning: Vrijstaande woning}
woensdag 20 september 2017

Architecten nodig voor basisplan op te maken

We zoeken een architect die een basisplan kan opmaken van een bestaande, aangekochte woning (bewoonbare op. 850 m ²) omdat, na de aankoop, blijkt dat er geen betrouwbare plannen bestaan. Het zou dus enkel gaan om een basis plan, nadien zien we nog om veranderingen aan te passen in samenspraak met architect. De eventuele aanpassingen en kleine verbouwingen die zullen voorzien worden kunnen dan nadien besproken worden. De eerste vereiste is een duidelijk basisplan te hebben met binnenindeling, vloer en plafondhoogtes, doorsnedes en gevel zichten.
donderdag 14 september 2017

Stabiliteit huis bekijken

Graag de prijs voor een bezoek betreffende barsten in gevel en bekijken staat troggewelven en kelder algemeen.
maandag 4 september 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

Ik zou graag de gelijkvloer van mijn rijwoning willen vebouwen. Ik wil een muur tussen keuken en living weg doen, toilet verplaatsen, een nieuwe trap plaatsen en een kleine berging/ wasruimte creëren.
maandag 4 september 2017

Plan en dossier indienen dak vervangen en slaapkamers bijbouwen

Vervangen van dak van leien naar pannen en 2 slaapkamers bijbouwen.
woensdag 30 augustus 2017

Bouwontwerp verbouwing gelijkvloers inclusief aanbouw

Gelijkvloers: een wasplaats; open keuken; salon; kleine logeerkamer. We zouden de meeste werken zelf uitvoeren of regisseren, maar hebben een architect nodig voor het plan en de stedenbouwkundige vergunning. Graag iemand die iets kent van duurzaam materialen.
maandag 28 augustus 2017

Regularisatie bouwovertreding

Regularisatie van een deel van de keuken welke door de vorige eigenaars zonder vergunning werd gebouwd. De woning werd reeds verkocht, maar de akte kan slechts getekend worden na regularisatie.
maandag 21 augustus 2017

Vrijstaande nieuwbouw tekenen

Daar mijn architect waarop ik verschillende malen beroep opdeed, met pensioen is, ben ik op zoek naar een betaalbaar en goed architect voor een vrijstaande nieuwbouw. Het EPC kan ik eventueel laten uitvoeren door een andere firma.
vrijdag 11 augustus 2017

Plan tekenen

Ik zoek een architect om een plan te tekenen voor een aanbouw. De huidige aanbouw moet afgebroken worden en er moet een nieuwe in de plaats komen.
maandag 7 augustus 2017

Verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten

Verkavelingsaanvraag indienen voor opsplitsing in 2 bouwloten, met ontwerp en bouwaanvraag.
zaterdag 5 augustus 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken van een aanbouw en een bijgebouw. Eveneens willen we de hele woning renoveren. Ik zou ook advies willen met nodige vergunning en andere praktische info. Graag in een pastorijstijl of landelijke stijl. Materiaal: steen, hout en alu ramen.

Partners

Partners van Casius