Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
24 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oost-Vlaanderen:

zondag 13 januari 2019

Plannen opstellen voor uitbouw met verdieping

Ik zou het huidige puntdak willen veranderen naar een plat dak. Er kom achter de woning ook nog een verdiep bij en er zouden ook twee poutrellen moeten gestoken worden van +/- 6m. Voor deze werken heb ik een vergunning nodig. Architect nodig voor : * De plannen tekenen * nodige vergunningen * stabiliteit
zaterdag 12 januari 2019

Architect voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw aan een bestaande woning. Momenteel staat er een afgesloten oude veranda op die plaats.
donderdag 10 januari 2019

Plannen voor renovatie en uitbreiden van huidige woning

We zouden graag een bijbouw willen plaatsen op gelijkvloer en op de bovenverdieping. De afmeting van de woning is 4.5 meter breed en 16 meter in de lengte op gelijkvloers. Op de bovenverdieping 4.5 breed en 8 meter in de lengte We willen dat er ongeveer 6 meter op gelijkvloers (27 vierkante meter) en 4 meter op de bovenverdieping ( 18 vierkante meter) bijkomt.
woensdag 26 december 2018

Plannen en vergunningen opstellen voor de renovatie van een bungalow

Totaalrenovatie van een bungalow. Ik wil de hele renovatie en deel bijbouw laten uittekenen en hierbij de nodige vergunningen aanvragen.
donderdag 13 december 2018

Bouwaanvraag en bouwontwerp opmaken

Wij willen totaal nieuw hellend dak en isolatie. Ook vervangen van noordboomdak door tipgevel. Tenslotte inrichting zolderruimte en toegang via vaste trap. Dit alles voor een verouderd rijhuis aan de zijkant van de rij. Hiervoor willen we de bouwaanvraag indienen en een ontwerp laten maken.
woensdag 12 december 2018

Architect nodig voor verbouwing

Hieronder een aantal zaken die wij overwegen en waarvoor we professioneel advies wensen: - Converteren van een zolder tot een extra kamer met toegangstrap. - Keuken vergroten door muren open te breken. - Schouwen verwijderen om kamers te verruimen.
zondag 2 december 2018

Plannen voor verbouwing en uitbouw

We hebben een H.O.B. gekocht uit 1960. Deze gaan wij helemaal verbouwen en een aanbouw zetten van 8m op 6m.
vrijdag 23 november 2018

Vergunningsaanvraag indienen voor verwijderen draagmuur

Een draagmuur verwijderen om een stalen ligger te plaatsen. De overspanning bedraagt ongeveer 3m.
woensdag 7 november 2018

Stabiliteitsonderzoek uitvoeren

Ik wil laten onderzoeken of mijn dak geschikt is voor een groen dak. Dak is roofing van ongeveer 5 m op 4 m.
zondag 28 oktober 2018

Bouwplan voor totaal renovatie woning

Ik wil een bouwplan laten tekenen voor de totaalrenovatie van onze woning. Hierbij willen wij graag enkele muren verwijderen, ramen uitbreiden en extra muren (al dan niet in gyproc) toevoegen. Wij hebben zelf reeds een voorstel uitgetekend maar zijn dus op zoek naar een architect die ons kan helpen met het uittekenen van de plannen en het aanvragen van de bijhorende bouwvergunning. In bijlage een grondplan met hierop de muren / deuren die we wensen uit te breken in het rood. In het groen de muren + deuropening die we wensen toe te voegen.