Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Aalst of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
architect plannen uitbouw verdieping en dakconstructie, vergunning verkrijgen, moderne nieuwbouwwoning ontwerpen, plannen verbouwing tekenen, regularisatie dakverdieping, regularisatie aanvragen voor overdekt terras, bouwontwerp maken voor HOB renovatie, architect renoveren, architect plan totaal renovatie landelijke stijl, plan verbouwing voorbereiden, renovatie en bijbouw uittekenen, architect nodig voor renovatie, architect stabiliteitsberekening, deel van de woning verbouwen met fotostudio, architect vergunning vouwramen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Aalst:

Uitbreiding woonvolume en regularisatie

Ik wil mijn bouwvolume op het verdiep uitbreiden met ongeveer 4 meter op 6 meter breed. Ook een regularisatie van een bouwovertreding door de vorige eigenaar (hij heeft het dak vernieuwd zonder bouwaanvraag)

Plan rijwoning nodig

Plan tekenen van een rijwoning met de huidige staat. Volledig plan nodig wegens wijziging voorgevel. Nodig voor regularisatie. Grondoppervlak is 70 m².

Regularisatie bouwovertreding

Regularisatie van een deel van de keuken welke door de vorige eigenaars zonder vergunning werd gebouwd. De woning werd reeds verkocht, maar de akte kan slechts getekend worden na regularisatie.

Plan tekenen

Ik zoek een architect om een plan te tekenen voor een aanbouw. De huidige aanbouw moet afgebroken worden en er moet een nieuwe in de plaats komen.

Regularisatie van plan

Werken uitgevoerd en controle gekregen van de gemeente. Regularisatie plan. Stabiliteit en dakwerken uitgevoerd.

Plannen maken voor dakterras en aanvraag indienen

Ik zou graag op mijn garage een dakterras aanleggen. Hiervoor moet ik echter van stedenbouw contact openen met een architect, deze zou twee muren moeten bijtekenen op het bestaande plan zodat er geen inkijk is bij de buren.

Achterkant dak uitbouwen

Achterkant dak uitbouwen. Achterkant van het dak uitbouwen in bestaand plaat dak, uitbouwen soort grote dak kapel: 6 meter breed.

Regularisatiebestaand plan te tekenen

Een bestaand plan (24 jaar oud) zou moeten worden aangepast. Dit huis is nieuw gebouwd geweest en door erfenis verkregen. Bij het bouwen heeft de vorige bouwheer en de aannemer afgeweken van de getekende bouwplanning. Ze hebben dus de living - dewelke op plan 1.5 meter minder diep is - gelijk getrokken met de rest van de buitenmuren om alzo een vierkantig gebouw te verkrijgen. Wat is de beste oplossing? Daar we een kandidaat-koper hebben doch deze EIST eerst regularisatie hiervan voor definitieve verkoop. Het moet trouwens snel gebeuren ook.

Regularisatiedossier opstellen

Wij zoeken dringend een architect die met kennis van zaken een regularisatiedossier kan opstellen. Opmetingen door erkende landmeter zijn reeds gedaan. En ondertekend akkoord van de buren. Liefst zo snel mogelijk dank u.

Aanbouw achterbouw

Ik wil een bouwaanvraag indienen om een achterbouw af te breken en een nieuwe te plaatse met deze ook een kamer bij op het eerste verdiep zijnde badkamer. Het probleem dat zich dringend stelt is dat de bank een tekening wil met de veranderingen.

Bouwen van appartementen

Afbreken van bestaande woning. Bouwen van appartementen gevelbreedte 10,25 m Aalst 9300

Verbouwing van de zolder

Wij zoeken een architect die ons wil bijstaan bij de verbouwing van onze zolder tot 2 extra slaapkamers en een badkamer.

Architect voor stabiliteit van zoldergat te controleren

Wij zouden graag een nieuw zoldergat laten maken in een plafond bestaande uit gewapende beton. De ruimte waarin het zoldergat zou komen is niet zo heel groot: zo'n 4 meter op 3 meter. Wij maken ons echter wat zorgen voor de stabiliteit van de woning en wilden graag een architect vinden die ons kan helpen te controleren of het maken van een zoldergat geen problemen zou opleveren.

Verbouwing van de woning

Wij hebben een half open bebouwing van 1976 en zouden graag het gelijkvloers verbouwen. Wij willen de stijl van het huis behouden met een moderne toets. We houden van een Scandinavische woonstijl. We denken eraan de keuken te vernieuwen en groter te maken door de bureau erbij te nemen en de wc te verplaasten naar de inkomhal. De keuken half open te maken met de living zodat er contact met living en een schuifraam naar de tuin. De veranda weg en een modern 'afdak'. Een speelhoek en bureauhoek te integreren in de living aangezien we 2 kleine kindjes hebben. Verder willen we ook veel bergruimte aangezien we geen kelder hebben. Een nieuwe waterleiding en vloer is ook nodig. Architecten, indien u geïnteresseerd bent in ons project, had ik graag een afspraak voor een kennismakend gesprek.

Offertes bij architecten voor project tot bouwen appartementen

Appartementen: Aanvraag offertes voor architect. We hebben een project voor het bouwen van 6 à 8 appartementen in Aalst op een terrein van 1700m² met 17m gevelbreedte Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Renovatieproject en achterbouw

Voor de totaalrenovatie van onze woning (bouwjaar 1934) zoeken wij een architect voor het opmaken van een plan + opvolging van de werken bij het plaatsen van een achterbouw van 6m op 10 m. De originele plannen en afmetingen zijn op papier beschikbaar. In bijlage de schetsen toegevoegd.

Bijbouwen

Het betreft een rijhuis met oprit in een doodlopende straat dat 4m tov de buren achteruit is gebouwd. Ik wens dus gelijk met mijn buren te komen. De oppervlakte is +- 4m diep x +- 6m breed. Gelijkvloers zou 'carport-achtig' zijn, met daar bovenop een slaapkamer en daar bovenop de zolder. Ik zoek een archictect voor een plan te tekenen (heb al op ruitjespapier getekend), na te gaan of alles kan wat ik wens, advies te geven, om alles in te dienen en een prijsschatting te maken.

Regularisatie/Melding

Ik heb reeds werken laten uitvoeren. Een deel van het dak dat schuin liep is plat gemaakt. Gezien de verwarring omtrent de reglementering was ik niet op de hoogte dat dit moest gemeld worden. Een bouwaanvraag was niet nodig, enkel meldingsplicht. Hiervoor heb ik nu een architect nodig om de uitgevoerde werken te laten regulariseren. Wie kan me helpen?

Kamer bijbouwen

Wij zouden graag een badkamer bijbouwen van ongeveer 15m² boven onze keuken.

Langestraat 41

Ik ben op zoek naar een architect voor een bouwvergunning in orde te krijgen. De indeling van het huis heb ik in grote lijn al zelf uitgetekend. Ik ben zelf technisch aangelegd en zou juist met alles in orde willen zijn met de gemeente. Geen opvolging nodig nadien. Het gaat over een rijwoning van ongeveer 5m breed en 18m diep.