Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Aalst:

Plan en vergunning aanvragen voor renovatie

Ik wil een plan laten maken voor het renoveren van het achterste deel van de aanbouw op de benedenverdieping in een rijwoning. Nu is dit een stal/bergruimte van vroeger met golfplaten op. Dit moet een plat dak worden met roofing aan de achterkant van het huis geplaatst worden op een plat dak. De achterwand zou vervangen worden door een grote glaswand/schuifraam en de rest van de wanden zou in houtstructuur zijn. Hier moet een dossier voor opgemaakt worden om de vergunning aan te vragen. Ruimte is 4,30 m breed en 4 m diep.

Plannen transformatie zolder en renovatie badkamer

Graag hadden we de zolder van 20 m² naar een kamer veranderd. Plaatsen van een vaste trap en renovatie van de badkamer op ander niveau.

Tekenen plan zadeldak

Wij hebben hulp nodig van een architect voor het uittekenen van een plan zadeldak alsook voor het aanvragen van de vergunning . Betreft renovatiewoning.

Tekenen van plan woning

Ik zoek iemand die een plan kan maken van mijn huis voor een renovatieproject. Plan op te maken voor binnenhuisarchitecte.

Uitbreiding woonvolume en regularisatie

Ik wil mijn bouwvolume op het verdiep uitbreiden met ongeveer 4 meter op 6 meter breed. Ook een regularisatie van een bouwovertreding door de vorige eigenaar (hij heeft het dak vernieuwd zonder bouwaanvraag)

Plan rijwoning nodig

Plan tekenen van een rijwoning met de huidige staat. Volledig plan nodig wegens wijziging voorgevel. Nodig voor regularisatie. Grondoppervlak is 70 m².

Regularisatie bouwovertreding

Regularisatie van een deel van de keuken welke door de vorige eigenaars zonder vergunning werd gebouwd. De woning werd reeds verkocht, maar de akte kan slechts getekend worden na regularisatie.

Plan tekenen

Ik zoek een architect om een plan te tekenen voor een aanbouw. De huidige aanbouw moet afgebroken worden en er moet een nieuwe in de plaats komen.

Regularisatie van plan

Werken uitgevoerd en controle gekregen van de gemeente. Regularisatie plan. Stabiliteit en dakwerken uitgevoerd.

Plannen maken voor dakterras en aanvraag indienen

Ik zou graag op mijn garage een dakterras aanleggen. Hiervoor moet ik echter van stedenbouw contact openen met een architect, deze zou twee muren moeten bijtekenen op het bestaande plan zodat er geen inkijk is bij de buren.