Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Baasrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Baasrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Baasrode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Baasrode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Baasrode:

Oud gebouw 270m² renoveren

Oud gebouw met 4 wooneenheden 270m² bouwpoonbare opp renoveren en isoleren. Een deel van het huis dateert van 1930 . Andere deel moderner maken .

Verbouwing herenhuis

Wij wonen al 26 jaar in een 18 meter diep herenhuis wat verdeeld is over 4 afsluitbare ruimtes. We hebben weinig lichtinval en geen voldoeninggevend zicht op onze grote tuin en terras. We wensen de achterbouw (10x10) volledig te laten verbouwen tot een lichtrijke praktisch-gezellig grote leefruimte met rechtstreekse toegang tot de tuin en met gebruik van alle moderne domotica en energieprestatie mogelijkheden.

Plannen voor aanbouw

Aanbouw van 32 vierkante meter met geïntegreerde badkamer, keuken en plat dak De aanbouw is aan de zijkant. Advies nodig en plannen van architect, mogelijkheden?

Bouwontwerp voor gesloten nieuwbouwwoning

Wij willen een ontwerp laten maken voor een gesloten nieuwbouwwoning. We hebben namelijk bouwgrond gekocht maar weten niet goed wat de volgende stappen zijn die we moeten nemen. Dus het zou handig zijn om al een voorontwerp te hebben om zo te weten wat de mogelijkheden zijn. Voor het gelijkvloers is de breedte 9m50 en diepte 13m. Hier zit een garage, inkom, toilet, berging, wasplaats, keuken, woonkamer met kleine speelruimte voor het kindje en de trap vertrekt vanuit de inkom. Voor het verdiep zouden we voor een diepte gaan van 10-11m waaronder 3 slaapkamers, een dressing (eventueel verwerkt in de slaapkamer van de ouders), een badkamer met bad/douche/toilet, en eventueel nog een douchekamer voor de kinderen indien er nog ruimte is.