Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor verbouwing:

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Belsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor verbouwing uit heel België:

Plannen tekenen voor totaalrenovatie hoeve

Plannen van een architect voor een verbouwing van hoeve: Met mijn vriend heb ik een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ong. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, wardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16m op ong. 7. 5m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen.

Bouwontwerp maken voor verbouwing en aanbouw

Wij starten binnenkort met een renovatie van een ouder huis, de mogelijkheden hadden we graag doorgenomen met een architect. Ook verwachten wij een bouwplan voor een aansluitend bijgebouw die in de nabije toekomst zal worden gerealiseerd. De renovatieplannen zullen dus moeten aansluiten op de plannen van een nieuwe bijbouw. Een vernieuwing van een van de bestaande gevels zal ook moeten gebeuren. Het stukgrond is noordelijk gelegen maar er is voldoende ruimte in het noorden, zuiden en westen.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een kleine rijwoning verbouwen. Ze is onbewoonbaar verklaard. Er zijn twee verdiepen ,een zolder en een kelder. In totaal +- 30m² per verdiep. Er is ook een tuin. Ofwel maak ik er twee open ruimten van,ofwel met een aanbouw achteraan. Ik denk dat de trap in ieder geval buiten geplaatst moet worden.

Aanleggen riolering en betonplaat

Voor de verbouwing van mijn woning ben ik op zoek naar iemand die kan helpen bij het plaatsen van de riolering en gieten van een betonplaat. De betonplaat zal ongeveer 20 m² zijn.

Aanbouw uitvoeren

Wij staan voor een verbouwing, aanbouw van keuken, slaapkamer, berging en badkamer. De totale oppervlakte is 80m2. Schuifraam, raam en achterdeur worden gerecupereerd. Er moeten 4 dakkoepels geïnstalleerd worden. Houtskelet of traditioneel metselwerk. Groendak wordt ook voorzien (dat gaan we zelf doen). De installatietechnieken (sanitair, verwarming, elektriciteit) gaan we zelf uitvoeren. Plannen zijn in orde.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen

Lucht water warmtepomp plaatsen dit is in een verbouwing, volledige renovatie, nu met de ruwbouw bezig. Er is niks voorzien , volledig van op 0 te beginnen. Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen voor gebouw met bewoonbare oppervlakte +- 150 m².

Trap bekleden met laminaat/hout

De trap is door de verbouwing beschadigd. Graag trap bekleden met laminaat/ hout. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping, ongeveer 16 treden.

Architect nodig voor ondersteuning verbouwing

- Voorkant uitbouw Living in baksteen met plat dak (12m³ extra) - Achterkant : aaneenzetten van achterbouw met voorbouw / supprimeren veranda en nieuw bovenverdiep in houtskelet / dakstructuur half zadeldak in bestaand dak verbinden. - Architect nodig om sterkteonderzoek uit te voeren en aannemer bij te staan in keuze dikte balken / Poutrellen enz...

Partners

Partners van Casius