Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor verbouwing:

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Belsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor verbouwing uit heel België:

Kaleien of crepi aanbrengen op gevel

Wij zijn bezig met de verbouwing van onze woning. We zoeken uit of we willen gaan voor isolatie + crepi of voor spouwmuurisolatie + kaleien. Dit is voor de voorgevel en zijgevels.

Houtskeletbouw plaatsen

Timmer- en schrijnwerker die ons kan helpen bij verbouwing van onze woning. Dit zou voor de tweede week van augustus zijn dat de werken mogen starten.

Verbouwing van garage en maken badkamer

Ik had reeds een offerte aangevraagd voor het bouwen van een zorgwoning, maar aangezien we geen bouwvergunning hiervoor krijgen, zouden we aanpassingen binnenin doen. Er zou in de garage een badkamer moeten komen, de bestaande badkamer moet slaapkamer worden en de wc moet verzet worden van kamer. In een slaapkamer zou ook een nieuwe gyprocwand moeten komen.

Volledige verbouwing oud huis

Huis is niks geïsoleerd en is voorzien van verschillende bijgebouwen. Dit zou weg moeten en vervangen worden door 1 ruimte met uitzicht op tuin. Maw vele opties mogelijk om dit te verbouwen.

Verbouwing nodig voor badkamer

Nieuwe badkamer :verbouwen. Boven de garage hebben wij onze badkamer onder het puntdak. Het puntdak dient afgebroken worden, de muren optrekken in hout, zijgevel isoleren en bekleden met crepi. In de keuken een muur afbreken en plafond dan ondersteunen. Ik heb het liefst alles door één aannemer. Ik ben al in bezit van plannen van een architect.

Plannen nodig voor renovatie

Ik ben op zoek naar een architect voor de opmaak van het huidig situatieplan, uittekenen van de nieuwe plannen. Dewelke een complete renovatie en verbouwing omvatten. Alsook een uitbreiding van de leefruimte en een wijziging van het straataanzicht. Rond de meeste aspecten heb ik inmiddels een vrij duidelijk idee van uitwerken, al kan ik op sommige vlakken best wel nog de expertise van een ruimdenkend architect gebruiken.

Plannen nodig voor herindelen woning

Mijn huis laten verdelen in twee wooneenheden zonder verbouwing. Enkel plannen tekenen ,verslag en EPC verslag. {woning: 2 onder 1 kap}

Dakconstructie maken

Wij zijn op zoek naar iemand voor de verbouwing/renovatie van een bestaande dakconstructie die toegang geeft tot het dakterras. Deze is dringend aan vervanging toe. Het gaat over een constructie van 2 op 4 m ongeveer, geïsoleerd en met een deur die toegang geeft tot het dakterras. Momenteel is er een plat dak op. Materiaal: roofing + zijpanelen in PVC. Mogelijkheden te bespreken met vakman.

Partners

Partners van Casius