Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor verbouwing:

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Belsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor verbouwing uit heel België:

Verbouwing zolderruimte en keuken

Wij zijn op zoek naar een architect/aannemer om van onze zolderruimte 2 extra kamers te maken, met een vaste trap. En om de muur van de keuken naar de living te verwijderen zodat we een open keuken krijgen.

Verbouwing open bebouwing

Verbouwing : Dak vernieuwen en isoleren. Boven verdieping opnieuw indelen. Steun muren verwijderen. Benedenverdieping opnieuw indelen

Houten trap plaatsen

Betreft een verbouwing van een rijwoning. Betreft het leveren en plaatsen van een vaste trap tussen de eerste verdieping en de zolder. De trapopening dient nog gemaakt te worden. Een opmeting op dit ogenblik ter plaatse is dus nog niet mogelijk. Het uitvoeringsplan inzake ruwbouw en wind-waterdicht kan bezorgd worden. Betreft uitvoering: -kwart-draai vaste trap -open treden -eenvoudig model, hout/beuk.

Gepolierde betonvloer / polybeton

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor de verbouwing en uitbreiding van onze modelwoning zijn wij op zoek naar een plaatser van een betonvloer en onderliggende fundering. We spreken enkel over het leveren, plaatsen en eventueel polieren van de beton. Bekisting en bewapening zijn reeds aanwezig. We spreken over een bijkomende ondergronde garage van ongeveer 110m² en een bijkomende kelder van ongeveer 50m². We spreken vandaag over phase 1, zie document in bijlage. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Parking / garage Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : +/- 150m² in eerste phase

Verbouwing woonhuis

De volledige verbouwing van ons woonhuis +/- 250m².. Boven 3 slaapkamers en badkamer, dak dient ook gedaan te worden, 1 schouw afbreken op de bovenverdieping. Beneden 2 leefruimtes, grote keuken , badkamer , berging/waskot en veranda. De veranda dient afgebroken te worden, maar de ruimte willen we opnieuw aanbouwen aan de keuken en leefruimte, dus er dient ook een grote poutrel gestoken te worden. Nieuwe ramen en deuren etc. Aldus een volledige verbouwing.

Gasleiding verplaatsen

Voor een verbouwing van de keuken dient de gasleiding voor het gasfornuis verplaatst te worden.

Lek dichten chauffage en installeren douche WC en douche

Wij hebben een verbouwing gedaan en nu moet de douche en de Wc nog geïnstalleerd worden. Nazicht van een lek aan waterleiding chauffage.

Plannen voor verbouwing

Wij willen graag een plan op papier voor een verbouwing van de bij oud en er dan een verdiep op zetten ook. Het zijn geen grote werken maar hebben wel een plan nodig.

Partners

Partners van Casius