Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor verbouwing:

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Belsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor verbouwing uit heel België:

Zonnepanelen te verplaatsen

We hebben een verbouwing achter de rug, daardoor liggen sommige zonnepanelen niet meer goed en nemen teveel schaduw. Graag hadden we ze verplaatst? Kunnen jullie ons helpen? Het zijn 2 groepen, 1 groep van 7 panelen en 1 groep van 8 panelen. Het gaat om een plat dak.

Architect nodig voor verbouwing

Ik heb een architect nodig voor,een nieuw dak te laten plaatsen,en ik wil een schuifraam plaatsen(hier is wel al een dubbele deur)maar het schuifraam is 2,50m breed,dus een steunbalk steken en stuk muur afbreken,hier geld meldingsplicht,digitaal invullen via internet. Voor isolatie te melden aan de buitenkant,als dat nodig is?

Verbouwing trap verplaatsen

Verplaatsen van trap, stuk trapgat maken,stuk trapgat dichten,valse muur plaatsen,trap losmaken en (ver-)plaatsen. Best komen kijken ter plaatse.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil volgende verbouwing laten uitvoeren: - keuken vergroten door gebruik te maken van aanpalende veranda (dus muur tussen keuken en veranda er uit - plafond voor veranda) - buiten muur van keuken vervangen door glas Er bestaat reeds originele plannen .

Architect nodig voor verbouwing

Wij zijn opzoek naar een architect voor verbouwingen. Aanbouw terras op een bel etage woning.

Betonnen trap plaatsen

Graag een offerte voor een rechte betonnen trap dit is voor een verbouwing. Er staat momenteel een houten trap, en wens betonnen trap.

Plateau gieten huis

Verbouwing bestaande woning. Vloer is volledig uitgebroken nu zou er en plateau moeten komen voor ik de verdere werken kan doen.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een bijkeuken maken van ongeveer 3. 30m x 8m Dit wordt in houtskelet gemaakt. Ik heb reeds alles zelf voorbereid. Maar we moeten van het stad (Harelbeke) werken met een architect. Ook zal ik alles zelf maken en doen enkel de electriciteit en gas/water laat ik doen.

Partners

Partners van Casius