Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor verbouwing:

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Belsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor verbouwing uit heel België:

Verbouwing van woning en steken van poutrel

Wij willen graag een stuk steunmuur uitbreken (+/- 3m) en hier een poutrel steken. Wij zijn dus op zoek naar een vakman die ons hiermee zou kunnen helpen. Het zou voor de periode eind maart zijn.

Achtergevel openbreken en vervangen door een ligger

Wij zijn momenteel een verbouwing aan het plannen. In een eerste fase moet een groot deel van de achtergevel opengebroken worden en vervangen door een ligger. De benedenverdieping moet ook uitgegraven worden.

Nieuwe open trap nodig

Nieuwe open trap nodig van 1ste verdieping naar zolderverdiepîng. Verbouwing gedaan en opening al gemaakt.

Badkamer verbouwen

Verbouwing: Ik wil de badkamer laten verbouwen met inloopdouche: Afmetingen 2.40 op 2 meter 70 , en er zit een groot raam in. Badkamer uitbreken en volledig nieuwe badkamer plaatsen inclusief leiding werken.

Verbouwing badkamer

Ik wil de toilet en de badkamer volledig verbouwen. Badkamer van ongeveer 5 m². Inloopdouche en toilet in maken, nieuw betegelen en bevloeren.

Verbouwing

Ik wil graag wat hulp en een plan voor een groot tuinhuis met dubbele garage, gevelwerken, velux in schuin dak enzovoort het is voor een te renoveren woning heel wat taken .

Volledige sanitaire installatie plaatsen in verbouwing

Ik renoveer een volledig huis en zoek iemand die de volledige sanitaire verzorging kan doen. Van A tot Z. Alsook leidingen, van nul beginnen. Midden maart , eind maart aan de werken kunnen beginnen. Moest het mogelijk zijn volgende week donderdag een afspraak maken met een vakman, rond de namiddag.

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik wil mijn bestaand dakje laten rechttrekken zodanig dat je een uitkijk hebt, maar mijn dakje is maar drie meter breed. Het huisje staat tussen twee huizen met een verdieping hoger en van die uitkijk zou ik dan mijn badkamer maken.

Partners

Partners van Casius