Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor verbouwing:

Architect voor verbouwing

Ik wil een plan laten tekenen voor een verbouwing, extra badkamer + garage en om een aanvraag in te dienen {woning: Rijtjeshuis}
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Belsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor verbouwing uit heel België:

Gevel bekleden

Na verbouwing is de achterzijde ruwe baksteen. Deze zou ik graag laten bezetten of met hout afwerken. Benedenverdieping +/- 10m² en eventueel eerste verdieping +/- 20 m² Zo snel mogelijk uit te voeren.

Verbouwen en vergroten van bestaande woning

Verbouwing / vergroten bestaand huis: keuken /living en 3 slaapkamers. Uitbreiding is +/- 35 m2 op gelijkvloers en 35m2 op niveau 1. Kan binnen toegelaten bouwoppervlakte. Graag raming van de kosten.

Steentapijt of tegels leggen

Wij zijn bezig met onze verbouwing . Omdat we onze vloeren moeten ophogen ivm de vloerverwarming en het toekomstig schuifraam is het best belangrijk dat we ook de afgewerkte hoogte weten . We twijfelen tussen tegels en steentapijt . De oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter.

Architect keuken renovatie en verbouwing

Wij zouden graag onze keuken verbouwen en renoveren. Het huis dateert van 1913. Wij zouden graag een architect vinden die met ons wil samenwerken.

Verbouwing plus uitbreiding rijwoning

Ik wens ontwerp te laten maken voor een verbouwing waarbij de gevels worden vervangen door isolatie en nieuwe afwerkingslaag, een aanbouw van 5m op 8m15 wordt geplaatst en een nieuw dak wordt geplaatst met eventueel dakkapellen. Ik heb ook hulp nodig bij het aanvragen van vergunningen. Afwerking gevels met baksteen, dak met pannen en aanbouw en dakkapellen zijn we nog niet zeker welk materiaal.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil mijn appartement renoveren; muren uitbreken, open haard met schouw afbreken, keuken-badkamer en wc vernieuwen. Vloer vernieuwen. Wie coördineert de werken en zoek de geschikte vaklui?

Plan tekenen voor een verbouwing

Totale renovatie. Kine praktijk in verwerken. Veel daglicht binnen, ruimte creëren. Hoeveel kost het om een plan te laten maken?

Architect voor opvolging verbouwing

Ik wil een ingrijpende energetische renovatie ( E-peil <60 ) van de woning van 1975 gelegen te Hasselt uitvoeren. Ik ben op zoek naar een architect die mij minimaal begeleid, aangezien de werken door mij zelf worden gecoördineerd en opgevolgd en ook een aantal technieken door zelfbouw worden verwezenlijkt. Plannen zijn reeds in gemaakt in voorontwerp, alsmede huidige woning situatie uitgetekend. Dak wordt verwijderd en daar wordt een SIP blok opgezet (of houtskelet), verder worden alle ramen en deuren vervangen en de muren aan de buitenzijde met 20 cm isolatie en crepie behandeld. Achteraan wordt het terras mee geintegreerd in de woonkamer en keuken (structurele wijziging). Huis is 18 m op 14.m.

Partners

Partners van Casius