Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Brakel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Brakel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Brakel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Brakel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Brakel:

Plannen tekenen

Inplantingsplan en gevelaanzichten van huis opmaken voor indienen melding bij gemeente.

Plan landelijke nieuwbouwwoning

Uitwerken van een landelijke nieuwbouwwoning in houtskelet. Is een open bebouwing met kroonlijsthoogte 4m. Ook mee helpen bij het aanvragen van de bouwvergunning (zo snel mogelijk). Ondertussen hebben we wel al een goed zicht op hoe wij onze woning willen indelen en welke uitstraling deze zou moeten hebben.

Architect voor plannen te tekenen vernieuwing woning

Dak- & muur renovatie willen we uitvoeren en sterkteberekeningen van muren omdat we al reeds met scheuren in de muur zitten. Ook om plannen te tekenen van ons huis en onze ideeën te kunnen realiseren {woning: Vrijstaande woning}

Ontwerp dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken voor het aanleggen van een dakterras. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. Ik woon op een appartement in het centrum van Brakel. Mijn zolder is niet afgewerkt en ik vraag me af ik een dakterras kan aanleggen. Het dakterras wil ik inrichten met comfortabele tuinstoelen en bloempotten. Er zal een nieuwe trap moeten komen om de eerste verdieping van het appartement vanuit de woonruimte te bereiken. Nu heb ik een zoldertrap die ik kan in- en uitklappen.

Ontwerp verbouwing achtergevel

Ik wil een ontwerp laten maken + aanvraag stedenbouwkundige vergunning + opvolging van de werken voor : - grotere raamopening in achtergevel(draagmuur met gemetste schouw ondersteunen) - deuropening verdubbelen tussen keuken en berging (draagmuur)

Renovatie van de woning

De bestaande keuken en bijgebouwen worden afgebroken, een nieuwe keuken en washuis worden in de plaats gezet maar nu is er enkel een deur en klein gangetje die de keuken en de living verbindt. Wij wensen een open keuken waardoor er een grote opening moet gecreëerd worden in de achtergeven; draagmuur. Hebben voor dit grote project een architect nodig voor de plannen en voor de melding of aanvraag bouwvergunning - bouwwerken worden zo veel mogelijk door ons zelf gedaan om de kosten te drukken en zullen dus niet met een bouwfirma of aannemer samen werken