Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Buggenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Buggenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Buggenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Buggenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Buggenhout:

Steunbalk berekenen en plaatsen onder een steunmuur

Graag advies en kostenraming voor het plaatsen van een steunbalk tussen keuken en living - eventueel ook advies/raming voor overige werken.

Extra verdieping op plat dak bouwen

Graag zouden wij een extra verdiep op ons plat dak laten zetten+langs de zijkant van het huis is ook nog plat dak en daar zouden wij een dressing willen op laten plaatsen.

Architect voor renovatieproject gezocht

Voor een nieuw dak , verwijderen van veranda en aanbouw . Dan nieuwe indeling van dit gebouw ook nieuwe elektriciteit en vloeren + verwarming.

Bouwvergunning aanvragen voor een bijbouw

Ik wil een keuken en een wasplaats bijbouwen. Ik heb de bouwverguning nodig.

Aanvraagvergunning

Indienen van een plan op stedenbouw en beperkt toezicht.

Renovatie van een woning

2 bestaande woningen samenvoegen tot 1 geheel, om te kunnen dienen als kangoeroewoning. Ook voor het opmaken van een regularisatie dossier bij stedenbouw.