Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Deftinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Deftinge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Deftinge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Deftinge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Deftinge:

Tekenen plan bestaande woning

Ontwerpen van een plan voor halfopen woning in gemetste steen met 3 verdiepingen. Geen gegoten betonnen verstevigingen aanwezig. Alle afmetingen en tekeningen reeds aanwezig op papier in schaal. + tekenen van nieuwe ophoging van een aanhangende garage .

Renovatie halfopenbebouwing 1960

Een bestaande woning van 6M breedte op 8,5M verbreden met behoud van kelder en ingang. Deze woning is gelegen in de Kapellestraat 15 te Sint Maria Lierde op een perceel van 5are en een straatbreedte van 10,8M met een huidig schuin plat dak,om te vormen tot een zadeldak.Een bestaand gebouw 3,5m op 9m(omgevormd tot garage)te regulariseren.Op de gemeente is de woning gelegen in woonuitbreidingsgebied.De woning is gelegen naast een meubelwinkel