Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Drongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Drongen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Drongen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Drongen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Drongen:

Opmeten van volledige woning in kader van verbouwingen

Bestaande plannen woning vernieuwen.

Architect nodig voor advies voor aanbouw + renovatie + stabiliteit van woning

Wij hebben vorig jaar een huis gekocht en zouden graag willen weten of het mogelijk is om een aanbouw te maken en eventueel een renovatie met ook een controle op vlak van stabiliteit wegens barsten in de vloer en in onze muur wegens een slecht onderhouden huis van onze buur.

Architect regularisatie voor chalet

Wij hebben een blokhut gebouwd; beëindigd in 2014. Maar de dienst bouwtoezicht van de stad Gent heeft een aantal bemerkingen waarvoor een regularisatie dossier moet ingediend worden. In eerste instantie dient een deel van de opgehoogde grond rondom de chalet weggevoerd te worden In tweede instantie dient de kelder (die niet geplaatst mocht worden, maar wel werd geplaatst) voorzien te worden van gaten zodat grondwater kan infiltreren Deze kunnen via eenvoudige aanvraag in orde gebracht worden. Ten derde is de chalet gebouwd op een verhoogde steen van 30 cm. Hiervoor wensen wij de hulp van een architect in te roepen om ons tijdens deze regularisatie te begeleiden.