Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect nodig voor advies voor aanbouw + renovatie + stabiliteit van woning:

Architect nodig voor advies voor aanbouw + renovatie + stabiliteit van woning

Wij hebben vorig jaar een huis gekocht en zouden graag willen weten of het mogelijk is om een aanbouw te maken en eventueel een renovatie met ook een controle op vlak van stabiliteit wegens barsten in de vloer en in onze muur wegens een slecht onderhouden huis van onze buur.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Drongen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect nodig voor advies voor aanbouw + renovatie + stabiliteit van woning uit heel België:

Architect voor vergunning verbouwing

Verbouwing, afbraak keuken veranda, ruimer maken bijkeuken en toilet en nieuwe aanbouw voor keuken en leefruimte. Alsook de nieuwe keuken . Ook graag advies rond vergunningen etc... Dak moet gerenoveerd worden en vraag is of we alles ineens kunnen of best opsplitsen.

Plannen voor badkamer en uitbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het uitbreiden van een aanbouw + renovatie van een badkamer+keuken. Ik heb geen idee of hier een vergunning voor nodig is en wens daarbij advies te krijgen, ook betreft een doorgang voor fietsen langs mijn zijgevel die uitgeeft op doorgang naar verhuurde garageboxen.

Architect nodig voor aanpassen plannen

ik heb in 1999 een rijwoning gekocht. Systematisch heb ik isolatie en renovatie werken uitgevoerd. In oktober 2018 heb ik mijn badkamer volledig vernieuwd. Om in aanmerking te komen voor de toelage Woning renovatie premie constateerde de binnenhuis architecte dat de huidige situatie niet overeen komt met het bouwplan uit het Felix archief. De bouwondernemer van wie ik het huis gekocht heb, heeft geen vergunning gevraagd voor aanbouw veranda en uitslaan van tussenmuur. Ik heb hulp en advies nodig voor aanpassing van het huidige plan en aanvraag van de vergunning.

Aanbouw ontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig nodig bij het aanvragen van de nodige verunning. Het zou gaan om een aanbouw van 5m op 3. 5m waar een ruimte voor toilet en een ruimte voor wasmachine met droogkast zou komen. Om naar buiten te gaan zou er een schuifdeur moeten komen. Het is een rijhuis dus aanbouw komt achteraan het huis.

Aanvraag vergunning en ontwerp voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.

Architect voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor het vernieuwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. Op dit moment bestaat mijn achterkant uit een uitbouw en een veranda. Dit zou ik graag tot 1 geheel krijgen. Doormiddel van 1 uitbouw. Dit zal een totaal hebben van 5X6m Daarnaast zou ik graag mijn achtergevel willen laten inpakken en miscchien mee op te laten nemen op het plan van de architect

Architect voor uitbreiding aanbouw keuken

Ontwerp van een plan voor uitbreiding van een keuken, dus een aanbouw en dit bekijken qua afmetingen en oppervlakte. Graag advies.

Plannen voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Die zal dienen als keuken en een aparte wc. Er staat al reeds een aanbouw( die niet vergund is )maar die zouden we willen uitbreiden. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De gewenste afmeting van de te bouwen aanbouw zijn 5. 70 m op 6 m . Materiaal : stenen, plat dak, kunststof ramen, schuifdeuren.