Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Gent:

Plan voor dak aanpassing

Wij willen een nieuw dak plaatsen met een groot mogelijk dakkapel.

Oplossen van verzakking van woning

De bijbouw van mijn huis heeft niet voldoende fundatie (geen beton, enkel aarde) Door overstromingen is er een verzakking van de bodem gebeurd in dat deel vh huis en zijn er scheuren ontstaan. Graag advies en een oplossing.

Vergunningsaanvraag indienen voor verwijderen draagmuur

Een draagmuur verwijderen om een stalen ligger te plaatsen. De overspanning bedraagt ongeveer 3m.

Architect nodig voor regularisaties

Nood aan een architect om een aantal aanpassingen te regulariseren. (Bijgebouw, Terrasoverkapping, aangepaste binnenmuur).

Architect plannen verbouwing

Ik wil een stenen muur vervangen die dient uitgebroken te worden deze muur is zonder ondersteuning. Dit zijn twee muren zonder ondersteuning, graag ondersteunen met profiel. Graag door een valse wand in slaapkamer en zoldervloer ondersteunen met 2 x l - joist 2700 mm lengte. Het probleem is dat deze muur op de living staat en zonder ondersteuning. Huis is van Bostoen 1990.

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Wij zouden meer licht willen in onze woning willen halen dmv het vervangen van de (steun)muur tussen living en keuken, door een poutrel. De steunmuur die we wensen te vervangen (4,5 meter) staat op het gelijkvloers, en draagt een verdieping + zolderverdieping. Voorts dient het terras (plafond van keuken/badkamer) vernieuwd te worden. We willen zoveel mogelijk afbraakwerken zelf uitvoeren, om hier de kosten te drukken. Is voor het berekenen muur, poutrel.

Architect vergunningsaanvraag wijziging voorgevel winkel

Graag een architect voor een vergunning aan kan vragen tbv reclame en wijziging van een voorgevel van een winkel. De voorgevel is 4 bij 5 meter.

Architect voor dakterras om te bouwen

Ik wil van mijn plat dak op de eerste verdieping een dakterras maken, hiervoor heb ik een vergunning nodig bij stad Gent met medewerking van een architect. Plat dak van ongeveer 23m² (6,4 x 3,75 m). Toegang zou via een raam op de eerste verdieping zijn, waar ik een deur van wil maken. Voor de privacy zou ik graag aan de kanten met de buren schermen plaatsen en vooraan een balustrade.

Stabiliteitsonderzoek plannen dak

Ik wil een stabiliteitsonderzoek laten uitvoeren door een architect om na te gaan of het plat dak van mijn woning sterk genoeg is om een groendak op te plaatsen. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 15 m².

Plan maken voor renovatie

Wij willen onze woning verbouwen en zouden een plan laten tekenen. Eveneens omgevingsaanvraag voor constructieve ingrepen aan de binnenkant van de woning.