Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Gent of directe omgeving.

774 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: uittekenen plan voor moderne woning, ontwerpen inrichting club, uittekenen verbouwing aan ruime woning, plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie, architect keuken renovatie en verbouwing, verbouwing plus uitbreiding rijwoning, uittekenen van plannen, totaalrenovatie uit te tekenen, architect nodig voor verbouwing, plan Renovatie rijhuis, ontwerp nieuwbouwwoning, bouwontwerp verbouwingen, regularisatie van hoeve, hOB te bouwen, assistentie bij dossier van afbreken en opnieuw opbouwen garageboxen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Gent:

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik heb een advies gevraagd bij stedenbouw net voor ik het dossier voor regularisatie zou indienen. Ik heb negatief advies gekregen. Wat nu? Bijgebouw is net gebouwd! Welke procedure moet ik verder volgen? Welke opties heb ik? Wat is de strategie verder?

Architect nodig

Plannen nodig voor regularisatie winkel.

Berekenen draagkracht voor groendak

Groendak op bestaande platte daken, kunnen deze 150kg/²m aan. Breedte 770 overspanning 230 cm met planken 18mm balken 63 175mm hoh 40cm. 2de dak breedte 320 overspanning 220cm identieke balken en hoh. Hoogte dak is 6m

Volledige verbouwing van rijhuis

Mijn vriend en ik bezitten een gesloten bebouwing die we helemaal zouden verbouwen van kelder tot het dak. Deze grond met woning is +-6 m breed en +-23 m diep. Het heeft een gelijkvloers (6 m op 15 m), 1e verdiep (6 m op 10 m) en een 2e verdiep onder het dak (6 m op 10 m). De woning heeft een klein tuintje van 6 op 5 m. We zouden graag een stuk van het achterbouw afbreken om onze tuin +-7 m diep te maken. Voor ons is het belangrijk dat we een architect vinden die geen groot kunstwerk wilt maken van ons huis, maar wel een modern huis maken onder normale/verplichte normen.

Dak renoveren en plaatsen van een terras

Wij zijn net eigenaar geworden van een appartement in Gent. Het (gordingen)dak ervan is aan vervanging toe. Graag zouden wij naast de dakrenovatie ook enkele aanpassingen willen doen om deze zolderruimte om te vormen naar een leefruimte. De dakrenovatie (ca 140m2) bestaat uit: het vervangen van kepers, vermoedelijk ook enkele dwarsbalken(gording? ), aanbrengen onderdak, isolatie, pannen en het plaatsen van een vijftal velux-ramen. Door een dakuitsparing (dakkapel) willen we een deel van de zolderruimte omvormen naar een dakterras (ca 25m2). Wij willen een ontwerp laten maken, de nodige berekeningen laten uitvoeren van deze aanpassingen en zouden graag hulp/advies krijgen bij het aanvragen van de nodige vergunning.

Totaalrenovatie uit te voeren

Optimaliseren van functionaliteit van woning - optie haar geschikt maken voor gedeeltelijke verhuur aan derden - en realiseren van nodige bouwtechnische verbeteringen. Uitbreiding hoogste verdiep - Aanpassing vloeren - Indien mogelijk en toegelaten : beperkte uitbreiding van woning aan achtergevel . Isolatie van buitengevels en vernieuwing van afwering ervan, inbegrepen plaatsen nieuwe ramen in aluminium. Van voorgevel verwachten wij geen identieke kopie van het origineel, wel een stijlvol en elegant aanzicht.

Renovatie herenhuis Gent

Graag had ik een aantal namen en mogelijks offerten van een architect-ingenieur die ervaring heeft met grote renovatie van een groot herenhuis in centrum Gent. Het huis biedt enorm veel mogelijkheden, en we hebben de meesten reeds uitgetekend, maar we willen iemand vinden die inzicht heeft in wat reëel haalbaar (op financieel en stedenbouwkundig vlak), en die inzicht heeft in wat een gebouw ook rendabel maakt.

Frituur - indienen bouwaanvraag

Ik zou graag zo snel mogelijk een bouwaanvraag willen indienen voor een nieuwe frituur op de eigendom van stad Gent op de plaats waar ons oude nu staat. Voor de oude hebben we een sloopingsvergunning nodig.

Uitbreiden en nieuwbouw appartement

Extend appt and build new appt Uitbreiding appartement en bouwen van nieuw appartement

Opmaak stedebouwkundig dossier

Ik wil in een appartement in Gent een draagmuur vervangen door een draagbalk van ongeveer 3m. Kunt u een offerte maken van de kosten hieraan verbonden voor de opmaak en studie van het dossier melding stedebouw aub?

Architect hangterras of zweefterras

Ik wil een zwevend terras laten bouwen aan de achterzijde van mijn appartement op de tweede verdieping. Er zou ook best een (schuif)deur ipv het raam komen. Ik houd van een balkon met veel karakter, type frans balkon met houten planken. Het betreft een lichte constructie die eventueel een overkapping moet kunnen dragen. Zie bijlage voor de schets op het grondplan. Vandaag langs geweest bij stedenbouw en die zagen het zitten.

Ontwerp voor inrichten zolder

Ik wil een ontwerp laten maken voor het inrichten van een zolderverdieping van 108 vierkante meter (11x9,8m) Het dak moet worden geïsoleerd, er moeten ramen (velux) worden geplaatst en we willen dit inrichten tot slaapkamer met badkamer en dressing en nog een bijkomende liefst afgesloten ruimte ( slaap- of werkkamer). De zolderverdieping heeft 1 rechte muur (tegen de buur aan, korte zijde) en drie schuine daken (voor, achter, en vrije kant vh huis) maar nog een recht gedeelte van 80cm hoog aan elke schuine zijde

Architect plan verbouwing benedenverdieping

Ik wil een plan laten maken voor het verbouwen van de beneden verdieping + de nodige bouwaanvragen doen. (80m2). Drangende muur eruit, grote ramen in de achtergevel, keuken verplaatsen naar andere ruimte. Plan van onze woning ter beschikking + plan in sketch-up.

Architect voor nodige vergunningen

Wij zouden voor onze site een omgevingsvergunning willen aanvragen. Om dit te kunnen doen heb ik een architect nodig om al onze bouwaanvragen na te kijken en de eventueel ontbrekende vergunningen te kunnen aanvullen. Zou je hiervoor prijs kunnen vragen? De opdracht luid als volgt: 1. Controle van de bouwvergunningen: controleren in hoeverre de reële toestand op de site te Gent overeenstemt met hetgeen waarvoor Shell vergund is. 2. Indien er delen van infrastructuren, tanks, .. ed zijn waarvoor er in het verleden geen vergunning werd afgeleverd, een vergunningsaanvraag opstellen zodat we dit kunnen rechtzetten. Gans deze procedure kadert in de komst van de Omgevingsvergunning. Momenteel is een milieuvergunning geldig voor 20 jaar, daarna moet er een nieuwe vergunning aangevraagd wor

Renovatie 2 beluikjes tot 1 grote ruimte

Wij hebben 2 arbeidershuisjes gekocht. Wij willen hiervan 1 groot maken. Het gaat over een totale grondoppervlakte van 45m² en dus enkel de benedenverdieping. We vermoeden dat alles opnieuw moet gedaan worden. Leidingen, elektriciteit (in heel het huis), centrale verwarming (in heel het huis), verplaatsen trap, nieuwe ruimtes maken voor keuken en badkamer. Nieuw dak met lichtkoepel over keuken en badkamer (15m²)

Vraag advies stabiliteit

Vraag om advies mbt de stabiliteit van een oud huis een aanpalend atelier in het centrum van Gent. Advies of een renovatie mogelijk is of een nieuwbouw dient gepland te worden.

Comform maken van studentenhuis aan kamerreglement Stad Gent

Totale renovatie van een studentenhuis om te voldoen aan de huidige regelgeving opgelegd door de overheid.

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Ik heb een architect nodig voor het plaatsen van een poutrel. Er wordt een steunmuur uitgebroken en nadien een poutrel geplaatst.

Renovatie van studentenkamers

Renovatie studio's voor studenten. Vergunning dient opnieuw met de nodige aanpassingen aangeboden worden.

Renovatie huis anno 1880

Vergroten ramen , opdelen zolderverdieping, regulariseren bijgebouwen, aanpassing achtergevel

Renovatie Huis Gent

Het gaat om een handelswoning die gesplitst werd tot 2 eengezinswoningen, is er al een bouwvergunning met architectenplan ingediend via immo. We gaan dit in grote lijn vormen maar zouden graag nog advies willen van een professional i.v.m.bepaalde zaken. Het verwijderen van 2 binnenmuren op de 3de verdieping om een grote ruimte te maken voor keuken en eetkamer. Bovedien willen we op dat verdiep de achtergevel zoveel mogelijk in glas. + nog wat advies voor inrichting Plan Huis : Zolder wordt woonkamer, 3de verdiep keuken + eetkamer, 2 de verdiep slaapkamer. Handelspand laten we even zo. Ook moet de achterbouw (2 verdiep/halve breedte) iets verhoogd worden + dakterras Gevel OK, CV/ELEK/Sanitair/Badkamer/keuken/Dak/Isolatie/vloer/muren/1 trap/ Niet OK.

Uitbouw bestaande rijwoning

We hebben een plan (3D tekenprogramma) van hoe we willen wonen en zijn op zoek naar een architect die dit plan wil uittekenen. Eventueel wensen we ook een architect in te schakelen voor het indienen van de bouwaanvraag.

Carport

We willen voor ons bedrijf twee carports bouwen van elk 37m², aangezien de max bouwhoogte 3.00m is in Gent moeten we een bouwaanvraag indienen bij stedenbouw, wie wil, kan ons helpen hiermee?

Verbouwing keuken/living van een gelijkvloers appartement

Graag had ik de huidige keuken en living van een gelijkvloers appartement laten verbouwen, zodat de living en keuken in één geheel overlopen. Verder wens ik de huidige keuken, die nu wat inspringt, op één lijn met de buitenmuur te brengen zodat deze ook in totaal oppervlak vergroot. Aangezien dit om structurele werken gaat, moet dit uiteraard in samenwerking met een architect.