Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Gent:

Architect voor aanbouw studio

Aanbouw studio: 2 verdiepingen op koer 4.5m x 4.5m. Dak zal later dienen als terras van het oud hoekhuis die in 2de fase zal gerenoveerd worden.

Plannen voor bouwen meergezinswoning

We zijn in het bezit van een eengezinswoning, maar we zouden dit graag laten ombouwen naar een meergezinswoning. Hiervoor wensen we graag eens te bespreken wat er mogelijk is en dergelijke.

Stabiliteitsberekening voor groendak op plat dak

Ik zou een stabiliteitsonderzoek willen van het licht hellend dak boven mijn keuken om te weten of hier een groendak van gemaakt kan worden (en belangrijker, welk soort groendak). Het gaat om een redelijk kleine oppervlakte, tussen de 10 en 16 vierkante meter (met koepel in het dak).

Regularisatie van een bouwovertreding

Het gaat om twee kleine woningen waar tijdens de verbouwing een "sloop" en heropbouw werd uitgevoerd van de achtergevel, en waarvoor geen melding/vergunning werd aangevraagd. Er dient voor de beide woningen een omgevingsvergunning te worden ingediend. Voor zover ik weet zijn er nooit plannen gemaakt van deze woningen. Datum van indienen omgevingsvergunning begin december.

Architect voor weghalen steunmuur

Ik wens een steunmuur en gewone muur te laten uitbreken, alsook de vloer. Ook moet een aanvraag gedaan worden om, wegens plaatsgebrek, zonder septische put op riolering aan te sluiten.

Stabiliteit berekenen voor aanleg groendak

Graag willen de stabiliteit laten berekenen van een plat dak met als doel groendak aan te leggen.

Opmeten en tekenen volledige rijwoning

Opmeting van een rijwoning van 3 verdiepen en zo een 190 m². Er moet voor de verbouwing van deze woning een uitgebreid dossier opgemaakt worden voor het Omgevingsloket. In functie daarvan hebben we voldoende accurate plannen bestaande toestand nodig van de woning zelf, en gabarit maatvoering + gevelaanzichten van de aanpalende buren. Ook inplantingsplan en terreinprofiel moeten aangeleverd worden.

Plan voor dak aanpassing

Wij willen een nieuw dak plaatsen met een groot mogelijk dakkapel.

Oplossen van verzakking van woning

De bijbouw van mijn huis heeft niet voldoende fundatie (geen beton, enkel aarde) Door overstromingen is er een verzakking van de bodem gebeurd in dat deel vh huis en zijn er scheuren ontstaan. Graag advies en een oplossing.

Vergunningsaanvraag indienen voor verwijderen draagmuur

Een draagmuur verwijderen om een stalen ligger te plaatsen. De overspanning bedraagt ongeveer 3m.