Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor weghalen steunmuur:

Architect voor weghalen steunmuur

Ik wens een steunmuur en gewone muur te laten uitbreken, alsook de vloer. Ook moet een aanvraag gedaan worden om, wegens plaatsgebrek, zonder septische put op riolering aan te sluiten.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor weghalen steunmuur uit heel België:

Steunmuur weghalen en poutrel plaatsen

We zouden graag de muur laten uitbreken en een poutrel laten plaatsen van 2.5m ongeveer tussen keuken en living. Ook tevens de afwerking laten doen.

Steunmuur afbreken

Vakman om een steunmuur tussen 2 appartementen te laten weghalen om zo 1 groter appartement te creëren.

Renovatie appartement

Badkamer is ongeveer 2m op 1m90, deze zou ik graag zo snel mogelijk vernieuwen. Enkel Douche en lavabo hier. Momenteel staat er in mijn living een gaskachel geïnstalleerd. Ik zou graag weten wat de alternatieven zijn om deze te vervangen. De living (17m) en de keuken (8,84m) zijn gescheiden door een wand die volgens het plan waarover ik beschik geen steunmuur is. Deze zou ik graag laten weghalen. De keuken wil ik ook graag vernieuwen en laten aansluiten op de living Het plafond van de living wil ik graag beter isoleren, vooral naar geluid toe van de bovenburen. Appartement : 80 m². Verdieping : GLV

Stabiliteitsstudie uitvoeren voor renovatie

Stabiliteitsberekening uitvoeren voor het weghalen van enkele muren. Berekening stalen poutrel na weghalen steunmuur. Ook na kijken welke muren juist steunmuren zijn en welke niet.

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Er moet een steunmuur worden weggehaald een poutrel geplaatst worden met betonnen kolommen en eventueel fundering

Berekenen van steunbalk

Een muur weghalen, ik weet niet of dit een steunmuur is en er is een stuk van de muur waar vroeger al een poetrel steekt.

Steunmuur binnen weghalen

Steunmuur weghalen over een lengte van 4,3m tussen woonkamer en keuken. 2 bestaande buitenramen weghalen en vervangen door één groot schuifraam over een breedte van 5,5m in de woonkamer. Bijbouw stijl veranda plat dak van 4x7m.

Berekening maken weghalen steunmuur

Ik wil een deel van een steunmuur verwijderen op het gelijkvloers om de keuken naar de eetkamer open te trekken. In de muur is reeds een ruime (iets meer dan 1m) deuropening zonder deur. De lengte van het te verwijderen gedeelte is ongeveer 3,3 m lang, de totale lengte van de muur is 7,5 m. Op zoek naar een architect voor de berekening te maken van deze actie.