Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verbouwen van pand:

Verbouwen van pand

Verbouwen en uitbreiden van eengezinswoning naar maximaal mogelijk bouwvolume in meergezingswoning. Het is een bestaand gebouw uit 1972 met een achterbouw uit een vroegere periode, en niet over de gehele bouwbreedte. Het oude gedeelte zou moeten afgebroken worden en over de gehele breedte opgetrokken worden.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Gijzegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen van pand uit heel België:

Verbouwen kinépraktijk

We (2 zelfstandige kinesisten) hebben net een compromis getekend voor een nieuw pand dat we willen inrichten als multifunctionele praktijk. De plannen zijn ze aan het tekenen, nu zijn we op zoek naar aannemers die de totale praktijk willen 'inrichten' denkende aan zetten van muren, nieuw plafond, vloerbekleding,electriciteit, verluchting, verlichting, .. doen jullie dit ook en zou dit haalbaar zijn in het najaar? We zouden graag zelf in januari schilderen en 1 februari verhuizen. Ook de afbraak plannen we zelf, dit is enkel binneninrichting afbreken enz.

Ontmanteling gebouw

Ontmantelen van een bestaand gebouw: wegnemen keuken, badkamers, koelcel, ingebouwde kasten, binnendeuren, niet dragende muren in gyproc en in metselwerk enz. Alles wat in de weg staat om te verbouwen moet weggenomen worden. Pand gelegen te Humbeek.

Kasteelinterieur verbouwen met industriële look

In historisch pand in Antwerpen appartement met twee verdiepingen 250 m² en aangrenzende tuin en terras eveneens 250 m². Vroegere eigenaars verbouwden met weinig respect voor karakter en volumes van het pand. Wij willen grondig verbouwen binnenin en zeker op benedenverdieping eigenlijk +/- casco herbeginnen. Industriële look. Zoeken in eerste instantie iemand met goede en originele ideëen ((binnenhuis)architect).

Renovatie aangekocht pand

We hebben een pand van het bouwjaar 1962 gekocht dat al 2 jaren leegstaat. We gaan dit duurzaam verbouwen.

Verbouwing open bebouwing

Wij hebben een huis gekocht in Hasselt met de bedoeling dit te verbouwen. Het betreft een open bebouwing in Kuringen. Het object bestaat uit twee huizen die verbonden zijn door een keuken en veranda. Het is de bedoeling om een gelijkvloerse woning te realiseren met aan de achterkant de living met open keuken (nu nog 4 afzonderlijke kamers) en aan de voorkant de slaapkamers, nu nog living en keuken. De tussenliggende keuken en veranda moeten worden veranderd in woonruimte met een plat dak, daarin worden dan inkom, badkamer en WC in gerealiseerd, verder een berging en dressing. Hiervoor is een nieuw dak nodig. Verder heeft het pand nog twee zolders die moeten worden afgewerkt. Ook willen wij een stuk nieuwbouw realiseren met daarin de garage en een bureau.

Verkoopsklaar maken van een handelspand

Ik wens mijn handelspand verkoops/verhuurklaar te maken. Momenteel is dit pand half verbouwd. Maar door verandering in werksituatie kan ik het niet allemaal meer zelf verbouwen. De werken die nog dienen uitgevoerd te worden : - kleine afbraakwerken - verwijderen van behang, glad zetten van de muren. - Schilderwerken (etalage / deuren) - wateraansluiting (Alupex) - misschien nieuwe vloer. (chape + tegels)

Een handelspand (lege doos) waarvan ...

Een handelspand (lege doos) waarvan 110m² gelijkvloers, 90m² verdiep onder zadeldak (te verniewen) en terras van 20m². Verbouwen naar 2 of 3 appartementen (stedenbouwkundige wijziging is reeds goedgekeurd). Bouwaanvraag moet ingediend worden (exta ramen in buitengevel). Vermits we zoveel mogelijk zelf willen werken in het pand zoeken wel een architect die mee de werfcontroles kan doen maar in mindere mate de opvolging/druk naar aannemers. Vermits dit een opbrengsteigendom zal worden zoeken we een architect die ervaring heeft in het uittekenen van verbouwingen naar functionele appartementen. Ook de offertes van de veiligheidscoordinator ontmoeten we graag.

Betreft een oude woning in Oostende met ...

Betreft een oude woning in Oostende met kelderverdieping, 2 hogergelegen verdiepingen + zolderkamers (onder het dak). Pand is o.i. globaal in slechte staat (vocht in muren wegens gebrek aan fundering). Ook moeilijke en ongelukkige indeling van de kamers met hoge plafonds, slechts hier en daar electr.accumulatiekachels als verwarming enz. We denken er nu aan het geheel te verbouwen tot meergezinswoning met 2 of 3 appartementen met 1/2 SLK.