Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Kruibeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Kruibeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Kruibeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Kruibeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Kruibeke:

Architect voor totaalrenovatie

Oude hoeve een moderne woning maken met een contrast tussen oud en nieuw. Eventueel met B&B.

Uitbreiding van woonkamer met 20m²

Woonkamer uitbreiden met een aanbouw 20m² "twee muren uitbreken dak groter maken

Architect voor ontwerp HOB landelijk huis.

Ik heb een zonevreemd bouwvallig huis gekocht in landbouwgebied. Ik wens geen renovatie maar een nieuwe HO bebouwing te laten bouwen. Deze woning moet een landelijk karakter hebben. Ik ben op zoek naar een architect die alles ook goed mee opvolgt en waarvan ik duidelijk op voorhand weet wat zijn prijs is zodat ik me achteraf aan geen verrassingen dien te verwachten.

Nieuwbouw in pastorijstijl

Ik wil een nieuwbouw laten zetten in Kruibeke. 7m breed 15m diep nokhoogte 12m verplicht hellend dak 45 tot 50 graden en is halfopen. Uitzicht willen in pastorijstijl we zouden graag advies voor uiteen van een plan en voor op de werf graag een offerte.

Verbouwing handelshuis

Graag wil ik een plan laten maken om een handelspand om te bouwen naar 2 garage en 2 appartementen.Half open bebouwing en 2 verdiepen op ,telkens grond oppervlakte van 100 m².

Renovatie van gevel en dak

gevel isoleren en bekleden alsook veranderingen aan dak structuur vervangen