Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor uitbreiding van woonkamer met 20m²:

Uitbreiding van woonkamer met 20m²

Woonkamer uitbreiden met een aanbouw 20m² "twee muren uitbreken dak groter maken
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Kruibeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding van woonkamer met 20m² uit heel België:

Architect voor renovatie

Betreft volledige renovatie van rijwoning, gebouwd jaren 30, type burgerwoning: hoge plafonds, trappenhal tot aan de zolder. Kelder, gelijkvloers (inkom-trappenhal, voorste en achterste kamer), aanbouw (voor afbraak), 1e verdieping (2 slaapkamers), zolder (vaste trap). Gezocht: architect voor het uittekenen van een aanbouw ter uitbreiding van het gelijkvloers met indeling voor woonkamer, keuken, berging, badkamer en toilet. Geplande werken: isolatie dak en buitenmuren, renovatie voorgevel, nieuwe ramen en deuren, keuken, badkamer en toilet, nieuwe vloer gelijkvloers, vervanging elektriciteit, aansluiting op riolering, afbraak aanbouw, plaatsen nieuwe aanbouw, aanvraag bouwvergunning, opvolging en planning van de renovatiewerken, afwerken tot instapklare woning.

Architect nodig voor aanbouw achteraan de woning

Wij zijn opzoek naar een architect, voor het maken van de plannen, en eventueel de bouwaanvraag in te dienen. Het gaat om een aanbouw achteraan een bestaande woning. GLV 4 meter diep op 8 meter breed, uitbreiding van de keuken en woonkamer. Hier bovenop komt er een stukje verdieping van 2,50 meter diep op 8 meter breed, om de 2 bestaande slaapkamers groter te maken. Alles gebeurt in hout met als buitenafwerking sidings. Ik ga de werken volledig zelf uitvoeren, er komt geen aannemer aan te pas.

Plannen nodig voor uitbreiding

Wij willen ons woonkamer en keuken groter maken.-uitbreiden. De muren in de achtertuin van het huis moeten afgebroken worden en wat verderop in de tuin weer aangebouwd worden. Wij willen weten of dat mogelijk is graag een architect.

Renovatie en uitbreiding van de woning met leefveranda

Wij wensen de achterkant van onze woning te renoveren/verbouwen. Dit houdt in: renovatie keuken en woonkamer + uitbreiding met leefveranda + creatie additionele ruimte op de bovenverdieping. Wij zoeken een architect die meedenkt naar de mogelijkheden en ons bijstaat in de implementatie.

Plan architect Houtskeletbouw gelijkvloerse aanbouw woonkamer

Gelijkvloerse aanbouw met plat dak van maximum 7,5 m bij 4 meter. Dit aan de achterzijde van het huis. Dit betreft een uitbreiding van woonkamer , baksteen of hout nog niet zeker van graag advies. Met veel glas, openklappende deuren.

Uitbreiding woonkamer, keuken en dakkapellen

Uitbreiden van woonkamer, keuken en nieuwe dakkapellen.

Plaatsen van een aanbouw ter uitbreiding van een woonkamer

Living uitbreiden en kamers bijbouwen: Ter plaatse komen kijken wat mogelijk is. De bijbouw zal ongeveer 7 op 5 meter zijn.

Prefab aanbouw met verdiep maken

Ik had graag mijn veranda willen afbreken en in de plaats een aanbouw met verdiep te laten bouwen. Gelijkvloers is dan uitbreiding van de woonkamer en boven een additionele slaapkamer. Graag had ik dit in prefab bouw. Uitbouw ongeveer 4 m bij 5 m idem voor verdieping erop. Er zal nog een dak aangepast moeten worden naar de uitbouw . De woning nu is gelijkvloers met puntdak waar er kamers onder het dak zijn. Graag offerte hiervoor. Nog niet in het bezit van een vergunning.