Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lebbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lebbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lebbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lebbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lebbeke:

Stabiliteit berekenen voor poutrel

Ik wil graag een berekening laten uitvoeren voor een plaatsing van een poutrel. We zouden een klein raam in de buitengevel willen verbreden met 1m voor plaatsing van een schuifraam.

Plan tekenen voor opbouw dak bestaande woning

Wij zouden graag een dak op onze woning en eventueel ook op onze garage laten bouwen. Hiervoor hebben wij natuurlijk een plan nodig. We hebben een 3-tal ideeën op papier gezet.

Regularisatiedossier herbouw ipv verbouwing

Wij hebben een dossier ingediend voor renovatie maar omdat meer dan 60% van de bestaande eenheid werd afgebroken moeten we regularisatiedossier indienen "herbouw" van de woning (Lebbeke) Onze huidige architecte heeft ons in de steek gelaten maar we hebben alle nodige documenten wel in ons bezit (plan DWG - vergunning voor renovatie, berekening Van Thuyne voor gewelven, ... ) Kan u ons verder helpen ? Graag uw info en tarief hiervoor.

Industriele bel etage

Industrieel grote garage beneden gesloten bebouwing wonen in loftstyl op het verdiep renovatie (maar 99% nieuwbouw)