Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor garage bouwen in steen:

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Letterhoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen in steen uit heel België:

Stenen garage bouwen met elektrische deur

Wil een stenen garage bouwen in de tuin van 4 x 10 cm met een elektrische deur. Oppervlakte is ongeveer 40 m² met plat dak.

Garage bouwen

Wij willen dit jaar een garage bouwen van 5,5m op 6m met plat dak. Façadesteen is reeds aanwezig.

Garage bouwen met puntdak

Wil een garage laten bouwen van 10 m op 10 m met puntdak en tussen wand op 5 m over de gehele lengte.

Garage bouwen

Ik wil een garage van 3m35 op 8m plaatsen. Moet in steen zijn met een plat dak en met elektrische poort. Aan de zijgevel een brede deur (poortje) zodat je makkelijk langs daar ook buiten kan met fiets , Vespa geïsoleerd. Voorzien van elektriciteit. De garage moet komen op de plaats waar nu planten staan ( foto bijgevoegd)

Bouwen geïsoleerde garage

We willen een garage laten bouwen van 8m lang x 5m breed op 3 m hoog, met plat dak. Met een sectionale poort vooraan . (breedte 5m x 3m hoog) We wensen ook een schuifdeur op de zijkant (langste kant 8 m) Platdak in epdm geisoleerd.

Garage of bijgebouw plaatsen

Wij willen een garage of bijgebouw bouwen van 80m² en 300m³. Vrijstaand. Er moeten voorzieningen zijn voor elektriciteit en water. Bijgebouw moet voorzien worden van 1 poort en +/- 3 ramen en een zolder Graag ook plaats voorzien om een smeerput te installeren.

Garage bouwen

Bouw van een garage met dak. De afmetingen zijn 6.20 meter breed op 6.65 meter diep en een nokhoogte van 6.20 meter. Aanbouw tussen de 2 gebouwen.

Renovatie van een garage

Garage voorzien van een glaspartij om te vormen en te verdelen in 2 ruimtes. Bouwen van muren,plafonds, isolatie. Een ruimte dient om stockage van gitaren.