Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor garage bouwen in steen:

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Letterhoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen in steen uit heel België:

Garage bouwen

Garage met zadeldak. B 3,50 m x D 7,00 m Aanbouwen aan andere garage.

Garage bouwen

Bouw van garage 7x3,2m (3 gevels bouw tegen muur buur). Met een sectionaal poort en 1 raam en 1 deur. Plat dak. Ondergrond zijn betonklinkers.

Garage verbouwen tot badkamer

Wij hebben net een woning aangekocht , aangezien onze huidige badkamer enorm klein is zouden wij even willen bekijken of het haalbaar is om de garage voor de helft om te bouwen naar een badkamer. De garage is blanco . Het gaat dus over valse muren plaatsen , vloeren , tegelen , badkamermeubelen plaatsen , leidingen slijpen, enzo ...

Garage bouwen

Wij zijn opzoek naar iemand om onze garage te metsen. Plannen worden in orde gebracht. Afmetingen: 3 x 6 m.

Betonen fundering storten om garage te bouwen

Ik ga een nieuwe garage bouwen naast mijn huis. En zou een betonnen fundering plaatsen en daarvoor heb ik 7 m³ beton nodig. Dus zou graag willen hoeveel het zou kosten.

Garage aanbouwen met zadeldak en zolder

Ik wil een garage van 10x4 mtr met zadeldak en zolder willen bouwen aan mijn huis. Aan voor en achterkant een garagedeur en aan een zijde een inloop deur. Ook overweeg ik zonnepanelen te intergreren in het dak. De garage moet aan het huis aangebouwd worden.

Garage met bovenverdiep bouwen

Deel bijbouwen aan de woning: Het deel zou gaan om een garage met verdiep erboven. Dak type plat. De afmetingen zouden 6 meter (straatkant) op 10 meter zijn. 1 garagepoort opening van 5 meter vooraan en 1 achteraan van 3 meter. Verdiep er boven met trap binnen en 2 raamopeningen vooraan en 2 raamopeningen achteraan. Regenput achter het gebouw plaatsen. Grondwerken ook laten uitvoeren. Sanitaire aansluitingen naar bovenverdiep voorzien. Wat zou dit ongeveer kosten ?

Garage bouwen met plat dak

Wij zijn aan het bouwen en zouden nog garage willen bouwen. Vereisten: stenen garage, plat dak, automatische poort + deur langs zijkant. Momenteel zijn er nog geen grondwerken gebeurd aan de garage, is nog gewoon begroeide bodem.

Partners

Partners van Casius