Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor garage bouwen in steen:

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Letterhoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen in steen uit heel België:

Garage bouwen

We willen in de tuin graag een garage laten bouwen van 4 x 7 x 5.50 meter. Hierbij wensen we fundering, water en elektriciteit, sectionale poort van 3 x 3 meter, enkele deuren, lichtkoepel en een raam achteraan.

Garage bouwen

Garage in dezelfde steen als het huis, verplicht door de bouwvoorschriften. Afmetingen : 4m x 8m, met licht hellend zadeldak. Garagepoort en schuifraam van 2x2m

Grond verzetten en vloerplaat leggen

Er moeten grondwerken gebeuren in functie van het leggen van een vloerplaat voor een garage te bouwen. Grondplaat leggen van ongeveer 80 m².

Bouwen van garage met elektrische poort

Aanbouw van geisoleerde garage met elektrische poort.

Opmaken plan voor HOB

Het bouwen van een 2 woonst, een HOB, is een woning voor verhuur. Als architect maakt u het plan op, en laat u zo nodig de betonstudie uitvoeren. Het is een zeer stabiele bodem, zavelgrond. Het gaat om een traditionele woning (geen moeilijke constructie). Op het gelijkvloer een appartement met 1 slaapkamer, en het 1e en 2e verdiep= het 2e appartement, met 3 slaapkamers. Beide met een garage. Gebruik van niet de duurste materialen, maar wel degelijk ! Kostprijs binnen de perken houden is belangrijk. Ik kies zelf alle aannemers, en heb er al een aantal opgelijst. De archtect doet de opvolging van de ruwbouw, zodat de aannemer het werk perfect kan uitvoeren. Ik zal zelf ook de werf opvolgen, en om de 2 dagen langsgaan.

Garage bouwen

Wij willen een garage laten bouwen achteraan in de tuin. 6 op 10 meter, plat dak, elektrische poort en 2 ramen voorzien.

Garage + tuinhuis bouwen

Ik wil een garage laten bouwen achterin mijn tuin van ca 8x4 m. Er is reeds gedeeltelijk een betonnen fundering waar nu een oud tuinhuis op staat. Met of zonder oprit vanaf straat voorkant huis (ca 20 m).

Garage bouwen met plat dak

Een aantal jaar geleden hebben wij een nieuwbouw gezet. Deze zomer willen de oude alleenstaande garage vervangen door een nieuwe alleenstaande garage. Garage moet gebouwd worden tot aan de scheiding, dat is met de buren ook al zo overeengekomen. Afmetingen van de garage zouden zijn 9x5 met 2 automatische poorten vooraan, 1 raam aan de zijkant en aan dezelfde kant 1 deur. Garage moet ook geïsoleerd zijn.

Partners

Partners van Casius