Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor garage bouwen in steen:

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Letterhoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen in steen uit heel België:

Vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen

Ik wil een kleine woning op de bouwplaats naast onze woning met garage en comfort voor hulpbehoevende ouders.

Garage bouwen

Ik wil een garage tegen een bestaande garage bouwen met afmetingen 7m90 * 4m25 hoogte met dak bewerking bij max 3m50. Totaal 28 m² garage met een plat dak.

Architect nodig voor plannen van HOB bebouwing

Wij zoeken een architect die ons in eerste instantie een raming van de bouwkosten kan maken voor een halfopen bebouwing die we grotendeels zelf gaan bouwen. Dat hebben wij nu nodig om een kredietaanvraag erdoor te krijgen het budget is dan inclusief btw. Het gaat om een halfopen bebouwing met 2 slaapkamers en een garage met bouwdiepte 17m en breedte 7,35m. De gesloten kant van de woning bevindt zich links. Daarna, eenmaal we een lening krijgen, willen we graag verder werken om een degelijke plan te maken die voortgaat op de oorspronkelijke basisplan.

Mantelzorgwoning bouwen

We willen een mantelzorgwoning aan de garage of huis bouwen voor mijn ma met zicht op de tuin. Graag een prijs voor een prefab mantelzorgwoning of een woning op maat. Met plat dak. Graag met een keukentje. En een badkamer met douche en bad. Ongeveer een oppervlakte tussen 30 en 50 m².

Water warmtepomp installeren in een NB

Wij gaan een nieuwe woning bouwen (1 verdiep) alles is dus beneden. De oppervlakte van de woning is 200 m² zonder de garage 160 m². Graag hadden we advies ontvangen voor een geothermische pomp + boringen dus water water maar ook eens voor een geothermische pomp grond water. Dus een verticaal en horizontaal. Verwarmen op pellet. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Bijbouw op een bestaande garage

Plannen: Wij zouden graag een stuk boven op onze garage bijbouwen, het gaat om 32 vierkante meter 8 op 4 Wij zouden graag 2 grote ramen willen in verwerken en een kleintje. Verder moet het dak afgewerkt zijn in platte vorm. Wij zouden graag weten wat een architect kost en wat zijn taken zijn om het project te realiserenL Wij hebben reeds bij de gemeente een soort schets gemaakt en het zou in orde zijn om een stuk bovenop onze garage bij te bouwen.

Ontwerp garage bouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bij bouwen van een garage tussen 2 woningen. Een garage met plat dak, met een oppervlakte van 33 m².

Garage bouwen

Garage met zadeldak. B 3,50 m x D 7,00 m Aanbouwen aan andere garage.

Partners

Partners van Casius