Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor garage bouwen in steen:

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Letterhoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen in steen uit heel België:

Plannen voor bouw garage

Ik zou graag een nieuwe garage bouwen. De gewenste afmetingen zijn 6. 5 m breed en 13 m lang. De bedoeling is deze garage te kunnen gebruiken als werkplaats. Graag plannen uit tekenen.

Tekeningen constructie garage

Ik wil een ontwerp laten uittekenen van onze nog te bouwen garage. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.

Afbreken van tuinhuis en fundering en plaatsen garage

Afbreken van mijn huidige houten tuinhuis (asbest dak met betonnen fundering) en voor het plaatsen van een garage op deze locatie met een fundering die een halve meter lager ligt (gelijk met het wegdek). En een garage bouwen. Type garage te bespreken met de vakman.

Garage bouwen

Afzonderlijke garage (Afmetingen: 6 m x 3m) zoals voorzien op BA-plan: fundering conform verslag, crepi met blauwe steen, gladde welfsels, gevelleien tegen uitstekend deel dat zichtbaar is voor de buur, het dieper stuk gemene muur van de buur is onafgewerkt, regenwaterafvoerpijp aluminium, dakrand in alu RAL-kleur, betonnen deksteen aan gemene muur, vlakke paneeldeur, sectionaalpoort gelijnd stucco, voegwerk achter de hand binnen, geen vloerwerken, 1 lichtpunt, 1 schakelaar en 2 stopcontacten

Bouwen van een garage met sandwichpanelen

In zou graag een garage zetten met plat dak in zwarte sandwichpanelen Hier moet een garagepoort en een zijdeur in komen. Afmetingen van losstaande garage moet 4 x 10 meter zijn.

Nieuwe garage bouwen

De architect maakt een ontwerp voor garage. De huidige garage staat er nog maar wordt nog afgebroken als we meer info hebben. Dit moet de vakman doen en dan ook opbouw nieuwe garage.

Garage bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een bakstenen garage kan aanbouwen aan een bestaande woning. Het gaat om een garage met plat dak. Buitenmaten van de garage: 394 cm X 650 cm en totale oppervlakte buitenmaat is 23,44 m². Er dient een verbindingsdeur gemaakt te worden tussen de garage en de achterkeuken. Verder wordt er zowel vooraan als in de zijmuur een dubbele garagedeur voorzien.

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Partners

Partners van Casius