Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor garage bouwen in steen:

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Letterhoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen in steen uit heel België:

Garage bouwen

Dubbele garage met 1 plat dak en 1 met puntdak achteraan in de tuin. Met een enkele poort. Ongeveer 80 vierkante meters.

Garage met sectionele poort bouwen

Ik wil een garage van 3 x 6 bouwen met een zadeldak + afdak (ca 3x6) waaronder eventueel een 2e auto kan staan, of kan dienen als terras. Verder met sectionele poort.

Poutrel te plaatsen

Ik wil een terras bouwen op het dak van mijn garage. Ik denk dat ik mijn dak hiervoor moet verstevigen.

Garage aan te bouwen

Ik wil een garage aan het huis laten bouwen Afmeting 12m x 4m. Geïsoleerd met plat dak met lichtkoepels. Betonplaat ong. 46m² Metselwerken en snelbouwbaksteen met spouwen.

Stenen of duurzame houten garage bouwen

Wij overwegen om een garage van steen naast onze woning te laten bouwen van 4x7 met puntdak en pannen. (geen vergunning nodig heb ik mij laten informeren) De fundering moet nog gerealiseerd worden.

Garage bouwen

Ik zou een gargage willen bouwen van 8 m lang en 3. 80 breed het materiaal weet ik nog niet alles is mogelijk Vergunning zijn in orde. Graag advies van de aannemer , zien welk soort garage, metaal, hout of steen.

Architect nodig

Graag wil ik een garage bouwen achterin de tuin. Puntdak 4,5 m hoog , op 6 m op 9 m lang

Garage bouwen met plat dak en sectionele poort

Ik wil een vrijstaande volledig geïsoleerde (12 cm PUR in spouw en 16 cm PUR plat dak) garage bouwen van 4 x 10 x 3 m met plat dak. Sectionele poort van 300 x 210(300 x 220 voorziene opening) en beglaasde deur van 100 x 220(voorziene opening) in het midden op zijgevel. Alles staat op bouwplan, en is goedgekeurd.

Partners

Partners van Casius