Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor garage bouwen in steen:

Garage bouwen in steen

Graag hadden we een offerte gekregen om grond op te voeren aan de hand van een keermuur om vervolgens een garage van 7 op 7 m met hellend dak tegen ons huis te bouwen.Zelf plan al getekend. Wenst officeel plan en aanvraag tot verbouwing.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Letterhoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen in steen uit heel België:

Bouwen van een garage met sandwichpanelen

In zou graag een garage zetten met plat dak in zwarte sandwichpanelen Hier moet een garagepoort en een zijdeur in komen. Afmetingen van losstaande garage moet 4 x 10 meter zijn.

Nieuwe garage bouwen

De architect maakt een ontwerp voor garage. De huidige garage staat er nog maar wordt nog afgebroken als we meer info hebben. Dit moet de vakman doen en dan ook opbouw nieuwe garage.

Garage bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een bakstenen garage kan aanbouwen aan een bestaande woning. Het gaat om een garage met plat dak. Buitenmaten van de garage: 394 cm X 650 cm en totale oppervlakte buitenmaat is 23,44 m². Er dient een verbindingsdeur gemaakt te worden tussen de garage en de achterkeuken. Verder wordt er zowel vooraan als in de zijmuur een dubbele garagedeur voorzien.

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Garage aanbouwen

Garage bouwen van 6. 5*6. 5 maar met schuine zijde , die maakt dat er een verschil is van een meter in de lengte aan 1 kant en dan wordt dat 5. 5.

Garage bouwen

We willen graag een garage bouwen, bij onze voortuin. Met een droog kelder 6*6 en een verdieping (bureau). Er is geen bouwvergunning nodig, want het pand is exact 40 m² en binnen de toegelaten bouwhoogte. Het terrein is plat. En we hebben al voorzieningen voor water en elektriciteit. We hebben gekozen voor een wit geschilderde baksteen met eiken deuren en ramen. Oppervlakte 6,8 * 6 m, kroonlijsthoogte 3,5 m met een 45° dak. Bedoeling is dat er een tussen vloer komt op 2 m 40. Alles dient te worden geïsoleerd. Achter in de tuin komt nog een buitenkeuken die we in dezelfde stijl wensen. Graag een aannemer ter plaatse om te bespreken.

Garage bouwen

Ik zou graag een garage laten plaatsen van 4 op 10 m met funderingsplaat van 30 cm en vorstranden. Opzij moet er een deur komen en dus ook een automatische poort.

Aanbouwen van garage

Wij zouden op de grond naast onze woning een garage willen bouwen. Bedoeling 1 wagen naast 1 mobilhome van 2,60 m hoogte te kunnen plaatsen. Hadden dus gedacht en toelating van de gemeente om een garage van 6 m breed met 2 elektrische garagepoorten van 2,70 inrijhoogte en 8 m diep met plat dak inclusief betonnen grondplaat van minstens 15 cm met 8 mm 15 x 15 staal betonnet.

Partners

Partners van Casius