Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lokeren:

Plannen voor badkamer en uitbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het uitbreiden van een aanbouw + renovatie van een badkamer+keuken. Ik heb geen idee of hier een vergunning voor nodig is en wens daarbij advies te krijgen, ook betreft een doorgang voor fietsen langs mijn zijgevel die uitgeeft op doorgang naar verhuurde garageboxen.

Plannen voor renovatie en uitbreiden van huidige woning

We zouden graag een bijbouw willen plaatsen op gelijkvloer en op de bovenverdieping. De afmeting van de woning is 4.5 meter breed en 16 meter in de lengte op gelijkvloers. Op de bovenverdieping 4.5 breed en 8 meter in de lengte We willen dat er ongeveer 6 meter op gelijkvloers (27 vierkante meter) en 4 meter op de bovenverdieping ( 18 vierkante meter) bijkomt.

Plannen tekenen voor renovatie

Ik wil graag de zolder verbouwen naar een woonbare leefruimte/studio. De oppervlakte is 40m²

Bouwaanvraag uitbreiding woongelegenheden

Aanpassen plan en aanvraag bij stedenbouw. Drindend een architect nodig.

Vergroten van bestaand dak

Vergroten van bestaand dak in hoogte en breedte

Nieuwbouw hoevestijl

Ben op zoek naar architect om nieuwbouwproject in hoevestijl te realiseren. Bouwgrond al aangekocht.

Project tot bouwen appartementen

Appartementen: Aanvraag offertes voor architect We hebben een project voor bouwen van 8 à10 appartementen in Lokeren op een terrein van 1600m² met 23m gevelbreedte

Bijbouw achteraan huis

nieuw bij te bouwen woongelegenheid achteraan een hob waar nu de veranda staat

Verbouwing zolder tot 2 slaapkamers en renovatie dak

Graag hadden wij onze zolder rond augustus verbouwd. Hiervoor zouden we het dak tot 40cm willen laten optrekken, en er een plat dak van maken. De bedoeling is dat er 2 slaapkamers en een dressing in komen. Er moet ook een aanvraag ingediend worden bij stedenbouw. Kan u met ons een afspraak maken?

Aanbouw van gezinswoning

Betreft aanbouw aan een gesloten rijwoning voor keuken, zithoek aan tuinkant (ongeveer 20m2). We zoeken een tekenaar voor dit project met, bij voorkeur, houtskeletbouw met veel glaspartijen te Lokeren.