Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Melle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Melle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Melle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Melle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Melle:

Tekeningen maken voor bouw extra verdieping

Voor een renovatieproject willen wij graag een extra verdieping bouwen op het plat dak. Opbouw zou ongeveer 4 op 4 meter zijn. Op zoek naar een architect om dit uit te tekenen.

Melding verbouwing

Wij willen van onze bestaande keuken en veranda een leefkeuken maken en hebben enkel voor de gemeente een melding nodig met architect. De werken zouden begin volgende maand al starten dus moet snel gaan.

Architect nodig voor plannen dak

Plaatsen van dak op bestaande muren 17 m x 5 m.

Verwijderen steunmuur tussen living en keuken

Tijdens onze renovatie dient een steunmuur van 4m weggehaald te worden en een poutrelle geplaatst worden. Te bekijken of het resterend stuk muur sterk genoeg is, indien nodig zullen er nog fundamenten bij moeten komen.

Renovatie rijwoning

Het huis bevindt zich momenteel in goede staat, maar het is noodzakelijk om de elektriciteit en waterleidingen te vervangen. Aangezien dit over structurele werken gaat, hangen hier allerlei andere werken aan vast. Zo zal in de gang en woonkamer de elektriciteit vernieuwd moeten worden waarvoor er wellicht geslepen moet worden en plafonds uitgebroken moeten worden? Tevens zal de vloer vernieuwd moeten worden om de waterleidingen te kunnen vervangen. In de woonkamer zou ook een stalen balk gestoken moeten worden, waarvoor we dus al zeker een architect zullen nodig hebben. Verder wordt het huis nu verwarmd met accumulatiekachels. Er is nog twijfel over welke verwarming het beste gekozen zal worden. Graag hadden we hier dus ook advies over gehad.