Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor aanvraag vergunning voor afbraak en plaatsen nieuwe loods:

Aanvraag vergunning voor afbraak en plaatsen nieuwe loods

Afbraak oude loods en plaatsen nieuwe loods in agrarisch gebied
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Melsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanvraag vergunning voor afbraak en plaatsen nieuwe loods uit heel België:

Architect voor vergunning verbouwing

Verbouwing, afbraak keuken veranda, ruimer maken bijkeuken en toilet en nieuwe aanbouw voor keuken en leefruimte. Alsook de nieuwe keuken . Ook graag advies rond vergunningen etc... Dak moet gerenoveerd worden en vraag is of we alles ineens kunnen of best opsplitsen.

Architect voor renovatie

Ik wil een plan voor renovatie van een pand van 240 m² ( momenteel 2 woonst met garage magazijn ) , of afbraak voor nieuwbouw appartementen ( indien vergunning mogelijk )

Afbraakvergunning en plan

Ik wil een nieuwbouw ipv van mijn oude huis , dus waarschijnlijk een afbraak vergunning en een plan voor mijn nieuwe huis. ik heb wel al een voorontwerp. voor welke prijs kan u dit voor mij realiseren.

Afbraak garage et dichtgooien van zwemkom

Afbraak van een garage met twee garagepoorten en dichtgooien van een zwemkom. Vergunning is reeds toegekend.

Afbraak binnenmuur

Ik zoek een geschikte vakman die een muur kan afbreken met overspanning (hout of staal). Het is een muur van 3m breed, 3,3m hoog en 12cm dik (inclusief pleister langs beide kanten) tussen de voorste en achterste ruimte in mijn appartement (bovenste 2 verdiepingen in burgerhuis uit begin 20ste eeuw met 3 appartementen). Ik heb de dienst stedenbouw gecontacteerd en die stellen dat dit geen steunmuur kan zijn en dus zonder vergunning mag afgebroken worden.

Architect voor verbouwing

Architect voor verbouwing aan huis. er dient een vergunning aangevraagd te worden. Er is een oppervlakte toename van volumes. 2 Ruimtes , keuken en veranda worden 1 plaats met een plat dak in plaats van een hellend dak. Ook afbraak van koterij.

Verbouwing achterbouw rijwoning ruwbouw

Betreft afbraak bestaande achterbouw en nieuw opbouwen van aanbouw in ruwbouw. Word- file beschikbaar van een doorsnede met aanduiding van het nieuw te bouwen volume. Bedoeling is eind december te starten (na stedebk vergunning) Voor meer info (plannen architect, foto's, meetstaat, lastenbouw) bel me op.

Afbraak oude woning

Afbreken van oude woning op mijn bouwgrond. Vergunning is reeds goedgekeurd