Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Melsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Melsen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Melsen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Melsen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Melsen:

Uitdiepen gedeelte kelder

Ik zou een gedeelte van de kelder willen uitdiepen met ongeveer 50 cm , om van deze ruimte een studie ruimte te maken. Kelder is 4 op 10 m en in ongeveer het midden een ruimte uitdiepen van 4 op 6 m. Ik maak me vooral zorgen over de stabiliteit = funderingen diep genoeg, grondwaterpeil niet te hoog. Dus eerst wil ik een stabiliteitsstudie en daarna als het mogelijk blijkt, firma voor uitdiepen en vloeren van de kelder.