Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Merelbeke:

Stabiliteitsonderzoek bestaande funderingen

Graag een stabiliteitsonderzoek van de bestaande funderingen van gezinswoning. Men wil een nieuwe verdieping erop plaatsen. Het betreft ong. 30 lopende m.

Architect nodig voor verbouwing

Hieronder een aantal zaken die wij overwegen en waarvoor we professioneel advies wensen: - Converteren van een zolder tot een extra kamer met toegangstrap. - Keuken vergroten door muren open te breken. - Schouwen verwijderen om kamers te verruimen.

Verbouwing uittekenen

Op zoek naar een architect voor plannen voor een alleenstaande woning. Gaat om een bungalow met een laag verdiep op. Is een totale verbouwing, herindeling, nieuwe leidingen en elektriciteit.

Bouwontwerp verbouwing gelijkvloers inclusief aanbouw

Gelijkvloers: een wasplaats; open keuken; salon; kleine logeerkamer. We zouden de meeste werken zelf uitvoeren of regisseren, maar hebben een architect nodig voor het plan en de stedenbouwkundige vergunning. Graag iemand die iets kent van duurzaam materialen.

Verbouwing rijhuis Merelbeke

Wij zijn een jong koppel die net een huisje kochten in Merelbeke. We zoeken een architect die met goedkope maar duurzame materialen onze woonst in Merelbeke kan verbouwen. We zouden beginnen met onze zolder (isoleren + een grote dakkapel in steken) en badkamer verhuizen. Enkele jaren later willen we ook de bijbouw verbouwen/ bijbouwen. We staan open voor alle ideeën! Verbouwen met containers lijkt ons bvb wel een optie.

Verbouwen/uitbouwen van villa tot tweewoonst

Ik ben op zoek naar een architect voor het verbouwen van een villa tot een tweewoonst. Woonst gelegen in in een doodlopende straat, naast een bos. uitbouw voor 2de woonst graag in loftstijl. Oude deel mag hoeve-achtig blijven. Maar dient ook gerenoveerd te worden. een uitdagende opdracht!

Terrasoverkapping + aanleg terras en tuin

Villa, landelijk aanbouw terras alluminium, Amerikaanse stijl, zonnewering, verlichting, bourgondische dallen, tuinhaard bbq:) + tevens klaarleggen wachtbuizen zwembad (later project)