Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor ontwerp bijgebouw in de tuin:

Ontwerp bijgebouw in de tuin

Wij zijn op zoek naar een architect voor het ontwerp van een landelijk bijgebouw in de tuin van max. 40 vierkante meter. Wij zijn niet van plan om snel te starten met de werken maar willen goed op voorhand een plan hebben waarover we kunnen nadenken en indien nodig nog kunnen aanpassen. Bijbouw in de tuin van 40 m²
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Moorsel (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ontwerp bijgebouw in de tuin uit heel België:

Architect voor bouwen van bijgebouw carport

ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Het is de bedoeling om een garage aan te bouwen (in hout of gemetseld, daar zijn we nog niet aan uit) en achter de garage nog een klein bijgebouwtje dat dienst kan doen bv. als speelhuisje voor de kinderen/stockageruimte voor speelgoed, tuinmeubels,...Afmetingen zijn 9m op 3,5 m.

Bouwvergunning bijgebouw

Ik heb een ontwerp voor het plaatsen van 3 stallen, overdekt terras en schuur. Totale oppervlakte is 102 m² en ligt in bouwzone. Heb een architect nodig voor een aanvraag bouwvergunning van het bijgebouw. Ook verkavelingsaanvraag zou moeten worden herbekeken.

Bouwontwerp bijgebouw

Ik zoek een architect voor advies en ontwerp omtrent het uitbreiden van mijn huis met een kamer en een badkamer dat boven een plat dak (± 3 x 6 m) zal gebouwd worden.

Vernieuwen en groter maken van bijgebouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het vernieuwen (en groter maken) van een bijgebouw momenteel staat er een oude veranda. Het bijgebouw zou een functie als keuken krijgen met een uitzicht op de tuin. Tevens wens ik advies over het renoveren van de volledige woning (1952) met de typische "planchée" op de eerste verdieping en de kleine ruimten. Ik zou hier graag advies in hebben wat de mogelijkheden zijn met de woning vooral naar indeling toe.

Bouwtekening en ontwerp maken

Ik zoek een architect voor een losstaand bijgebouw van max 40m2. Met Kamer+keuken, WC+douche. Graag offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp.

Architect voor ontwerp bijgebouw

Ik heb een ontwerp voor een bijgebouw in mijn tuin. Deze heb ik uitgetekend en heb al beslist welke materialen en isolatie. Heb hier echter een officieel plan voor nodig zodat ik een aanvraag kan doen.

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken van een aanbouw en een bijgebouw. Eveneens willen we de hele woning renoveren. Ik zou ook advies willen met nodige vergunning en andere praktische info. Graag in een pastorijstijl of landelijke stijl. Materiaal: steen, hout en alu ramen.

Architect voor bouwen van bijgebouw carport

Ontwerp, advies en vergunning voor aanbouw carport met afmetingen 12m op 6m, met spits pannendak.