Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oosterzele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Oosterzele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oosterzele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Oosterzele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oosterzele:

Renovatie/uitbreiding benedenverdieping

Ik wil onze benedenverdieping renoveren. Nu bestaat de benedenverdieping uit een hal +trap, garage, living, en achteraan keuken, met daarachter nog een berging en toilet. Ik zou bij deze toekomstige verbouwing graag een zicht op onze tuin krijgen, en zo ecologisch en toekomstgericht mogelijk te werk gaan. En we willen er zicht op krijgen of we deze verbouwing in één keer kunnen doen, of we het om financiële redenen in stukken moeten opsplitsen, en welke volgorde we in dat geval moeten hanteren.

Ontwerp plan en vergunningsaanvraag

Beperkte renovatie bestaande woning: draagmuur tussen keuken en woonkamer deels verwijderen + plaatsen poutrel of betonbalk, maken trapgat naar zolder, isoleren wanden/muren aan binnenzijde. Ik beschik over de originele bouwplannen van de woning.

Verbouwing

Ik wil graag wat hulp en een plan voor een groot tuinhuis met dubbele garage, gevelwerken, velux in schuin dak enzovoort het is voor een te renoveren woning heel wat taken .

Bouw 4 appartementen

rijwoning afbreken en 4 nieuwe appartementen bouwen

Nieuwbouw woning

Wij zoudn een nieuwbouw woning willen realiseren op en stuk grond van 620 m². We zouden een huis bouwen van 22 m op 10m waarvan 13m op 10 een volledig tweede verdiep krijgt, een onderkeldering van 150m². Op het eerste verdiep zouden wij dan twee kleine app willen inrichten, en op de zolder ruimte 2 ruime kamers voor onze twee kinderen. Graag werken we met de nieuwe technieken, zonne bailer, zonne pannelen, warmtepomp, eventueel windenergie. Een lift, brand en inbraak beveiliging. De voorgevel zouden we graag in pastorij stijl zien maar de achterzijde moet er gewerkt worden met veel glas.