Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer:

Architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer

Ik zou graag een halve kamer die vroeger als "opbergruimte" werd gebruikt optrekken tot een volwaardiger badkamer; de ruimte is +-10m2 en sluit aan aan de woning. Ik zou hier een plat dak op willen leggen. Het is een "Klein werkje" maar van de gemeente hebben we hiervoor een architect nodig, dus willen we ons ook aan de regels houden.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Opdorp (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer uit heel België:

Dichtmaken hoek spouwmuur

Dichtmaken van de hoek van de dubbele spouwmuur bij een half open bebouwing waar nog geen 2de woning tegenstaat. Zowel vooraan als achteraan de woning voor het gelijkvloers en het eerste verdiep. Aangrenzend terrein is vlot betreedbaar.

UTP kabel trekken in kantoor

UTP kabel trekken in een kantoor, van switch in technisch lokaal naar 13 bureau's in open ruimte (half verdiep). + naar vergaderzaal en technische ruimte.

Composiet dakterras heraanleggen

dakterras 28,50 m2 is nu half gelegd met silexdals we zouden die als basis gebruiken omhier met de composiet op te beginnen de rest hier laten op aan sluiten ,er ligt roerfing op het terrras , de hoogte silexdals en stel potje is 8cm, het dakterras is ook makkelijk bereikbaar zowel langs binnen als buiten langs een gevel ,het citeer zich ophef eerste verdiep.

Vergunning voor bouw extra verdieping

Het betreft een appartement met een plat dak van 80 m². Hadden graag een verdiep erboven gebouwd , half terras half kamers.

Plannen tekenen HOB Pastorie stijl

Ontwerp, plannen tekenen: Wij willen een half open nieuwbouwwoning zetten stijl pastorie, landelijk, begijn. Gelijkvloers diepte 15 m en B 9 m. 1e verdiep diepte 10 m en B 9 m, 2e verdiep onder zadeldak.

Heraanleggen van oprit in kasseien

Bestaande kassei oprit dient opgebroken te worden en heraangelegd. Oprit vertoont verschillende verzakkingen. Oprit werd origineel aangelegd medio 1970. Een nieuwe goede fundering en op voegen met cement is een must. Tegen de woning thv de garagepoort is een acodrain (+/- 3 m) te plaatsen, de garage bevindt zich in de kelder in een half verdiep. 100 m² in totaal.

Architecten voor nieuwbouw

Ik wil graag een huis laten bouwen regio Zonhoven . Het is een half open bebouwing, met onder een afmeting van 8 op 14, eerste verdieping 8 op 10 en nog een zolder verdieping let 90* helling. We hadden graag drie ruime slaapkamers . 2 op het eerste verdiep en 1 onder de zolder. Beneden graag een douche + wc, boven bad en wc. Onder graag ook een ruime berging en de trap niet zichtbaar. Wij zien ook graag de manoir stijl.

CV op aardgas plaatsen

Het gaat om een half open bebouwing van 90 m2 woonoppervlakte. Op moment is het huis op gelijkvloer verwarmt door twee gaskachel. Op eerste verdiep is op deze ogenblik geen verwarming aanwezig. De gaskachels willen wij vervangen door en cv ketel en 5 radiatoren. Deze klus zou liefst in juni 2018 gebeuren.