Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Oudenaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oudenaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Oudenaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oudenaarde:

Regularisatie van bouwovertreding

Regularisatie van bouwovertreding in orde maken. Handelspand gekocht in 2009 en verbouwd naar 3 appartementen maar geen vergunning voor aangevraagd. Pand word nu verkocht maar lukt niet zonder die regularisatie.

Opsplitsen bestaande stadswoning

Opsplitsen bestaande ingerichte woning in handels- of kantoorruimte en 1 duplex & 1 appartement (nieuwbouw) + garage.

Architect voor aanbouw

Architect voor aanbouw. Vrijstaand huis : l vorm uitbouw Lengte 50 m².

Woning begijnhofstijl

Ik zoek een architect die gespecialiseerd is in Oud-Vlaamse stijl/begijnhofstijl voor het bouwen van een nieuwbouwwoning

Verbouwing

Wij zouden graag op de muren van de garage en de keuken, 1 en 2 verdiep een opbouw plaatsen gelijk met ons derde verdiep, met een plat dak.