Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Ronse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Ronse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Ronse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Ronse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Ronse:

Architect voor plannen verhogen dak

Ik wil het dak van mijn garage verhogen en heb daarbij een architect nodig. Plannen + stedenbouwkundige aanvraag.

Architect verbouwing zolder

Ik wil een ontwerp laten maken voor het verbouwen van de zolder en hier ook een ruime schatting van de kosten bij krijgen. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Er zal een vast trap moeten geplaatst worden, veluxen, isolatie .

Regularisatie aanbouw en dakkapel

Wij verkochten vorige week onze woning waaraan 2 verjaarde bouwovertredingen kleven. De koper wenst desondanks dat wij tot regularisatie overgaan. Ten laatste in augustus 2018 wordt de akte verleden. De overtredingen betreffen een dakkapel langs de voorzijde van de woning en een veranda van 13 m² aan de achterzijde van de woning.

Verbouwing - uitbreiding van keuken

Uitbreiding van keuken door een nieuwe indeling van plaatsen en het veranderen van koterijen in het woongedeelte en het zetten van nieuwe binnenmuren om het te kunnen isoleren. Meldingsplicht , in orde maken van documenten.

Ophogen van garage met studio of beletage

Het ophogen van garage met studio of bel-étage wat mogelijk is en wat mag .