Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor plannen verhogen dak:

Architect voor plannen verhogen dak

Ik wil het dak van mijn garage verhogen en heb daarbij een architect nodig. Plannen + stedenbouwkundige aanvraag.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Ronse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor plannen verhogen dak uit heel België:

Architect om deel steunmuur te verwijderen

Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen om een deel van een steunmuur (1.6) te verwijderen en een deur met 20cm te verbreden en 15cm te verhogen. We beschikken over de DWG plannen van de bouwaanvraag .

Plannen opstellen voor creatie extra kamers

Wij zouden graag de mogelijkheden bekijken om een extra kamer (of twee) te creëren. Ons huis heeft op dit moment twee kamers en een totale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter. Voor de mogelijke extra kamer(s) dachten wij de zolder uit te bouwen. Mogelijk door deze te verhogen (indien mogelijk) of via een mezzanine toegankelijk te maken.

Plannen opstellen om dak te verhogen

Ik zou een ontwerp willen laten maken voor een ophoging van mijn huis. Het bestaande dak is aan vervanging toe en daarom zou ik het wensen op te trekken en er een plat dak op te plaatsen. De totale oppervlakte is +- 4,5m op 8m. Een punt hellenddak met dakpannen.

Plannen opmaken voor renovatie

Wij hebben een oudere woning gekocht en willen deze volledig renoveren. Enkel muren en eventueel dak blijven behouden, overige allemaal vernieuwen. Deel van de woning verhogen zodat het in plaats van 1,5 verdiep een volledige 2 verdiep wordt.Graag hadden we eens met een architect samengezeten om originele inzichten te krijgen. Achteraan de woning liggen velden/natuur. Hier hebben we natuurlijk graag zoveel mogelijk zicht op vanuit de woning.

Verbouwen van een ééngezinswoning

Ik zoek een aannemer voor:verbouwen van een bovenverdiep. Nieuw zadeldak + verhogen van de gevel met 1m façade. Plannen gemaakt en vergunning reeds doorgezonden.

Bouwaanvraag indienen verbouwen garage

Ik wil thuis de aangebouwde garage uitbreiden naar een dubbele garage, waarbij de huidige buitenmuur wordt uitgebroken. Ten tweede zou ik het dak van de woning met 60 cm willen verhogen. Het betreft nu een bungalow woning in L vorm. Alles is opgemeten en heb al plannen gemaakt met gevelaanzicht, grondplan en een inplantingsplan. Nu zoek ik een architect om de bouwaanvraag te voorzien.

Architect voor plan en bouwaanvraag

Keuken is platform en zou dat volledig verhogen tot extra verdiep voor 2 extra kamers. Het zijn 3 buitenmuren en 2 binnenmuren in houtskelet of staalbouw is enkel om het plan te tekenen ( heb de huidige plannen op computer om daar op verder te werken) en indienen bouwaanvraag

Verbouwing rijwoning met inrichting praktijk kinesitherapie

Graag hadden we een architect gehad enerzijds voor een regularisatie van reeds uitgevoerde werken (waarvan officiële plannen zijn). Anderzijds voor een stabiliteitsstudie aangezien we een aantal muren zouden willen verwijderen + 2 raamopeningen verhogen. Ook zouden we graag crepi laten zetten op de voor- en achtergevel.