Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verbouwen van een woning:

Verbouwen van een woning

We hebben plannen om ons huis te verbouwen. We wonen in een alleenstaande woning, bouwjaar 1990. Graag hadden mijn vrouw en ik meer informatie over hoe jullie tewerk gaan betreffende een aanbouw op de gelijkvloers + renovatie leefruimte. Ik hoor graag meer van jullie. Altijd vrij om een afspraak te maken en eens langs te komen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Sinaai-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen van een woning uit heel België:

Woning verbouwen

Ik wil zoek een aannemer om mijn volledige woning te verbouwen en renoveren. Het gaat om een rijhuis met één verdieping en een zolder.

Fundering herstellen woning

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat om 200m2 , ik wil eerst uwe offerts

Plannen nodig voor open gezinswoning voor verbouwen

Wij zijn een jong koppel van 26 en willen onze woning uit de jaren 50 renoveren tot een hedendaagse modern/landelijke woning met ingebouwd trimsalon en een hondenopvanggedeelte eraan vast. Graag zouden wij een architect vinden die zich in onze denkwijze kan plaatsen en met ons aan dit project wil starten.

Architect verbouwing

Ik wil graag een ontwerp laten uittekenen voor het volledig verbouwen van mijn woning. Huis op een hoek. Beneden een appartemnt te maken en op zolder dient er 2 dakkapellen te worden gestoken

2 draagmuren uitbreken en steunbalken steken

Woning verbouwen, keuken en living samen laten komen door steunmuur uittebreken en draagbalk te steken + bijgebouw opmetselen en opnieuw muur uitbreken en draagbalk steken.

Verbouwen van woning en bijbouw plaatsen

Ik zou graag een stuk bijbouwen aan mijn woning, 5m breed en 8 m diep met verdieping + het opknappen van mijn woning (isoleren, nieuwe facade nieuw dak,, enz .... ) in klassieke stijl

Verbouwen van woning

Ik zou graag volledig m'n woning verbouwen. Nieuwe elektriciteit, water en CV. Radiatoren plaatsen, dakgoot vervangen, gevel renoveren en dakpannen vervangen, isoleren dak, pleisteren muren waar nodig, keuken plaatsklaar maken, badkamer plaatsklaar maken, kleine uitbouw.

Betonplaat gieten en vloeren leggen

Ik ga mijn woning verbouwen. Alle vloeren (ca 130m²) gaan eruit. Er moet een betonvloer komen van ca 15cm, een PUR en een chape. Afwerkingslaag wordt gedeeltelijk polybeton (ca 90m²), gedeeltelijk tegels (ca 15m²) en gedeeltelijk laminaat (ca 25m²).

Partners

Partners van Casius