Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verbouwen van een woning:

Verbouwen van een woning

We hebben plannen om ons huis te verbouwen. We wonen in een alleenstaande woning, bouwjaar 1990. Graag hadden mijn vrouw en ik meer informatie over hoe jullie tewerk gaan betreffende een aanbouw op de gelijkvloers + renovatie leefruimte. Ik hoor graag meer van jullie. Altijd vrij om een afspraak te maken en eens langs te komen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Sinaai-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen van een woning uit heel België:

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen onze woning te verbouwen / stuk bijbouwen. Hiervoor hebben we een ontwerp nodig en ook de oorspronkelijke situatie. Er zijn echter geen plannen terug te vinden van de woning.

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.

Electriciteit en verlichting te voorzien in nieuw bijgebouw

Met onze architect verbouwen wij onze woning in Attenhoven. Tegelijkertijd willen we graag electriciteit en verlichting laten installeren in het bijgebouw.

Verwarmingsinstallatie vervangen en plaatsen/vervangen convectoren

Met onze architect verbouwen wij onze woning in Attenhoven. Tegelijkertijd willen we graag de verwarmingsketel veranderen en de convectoren moderniseren. Voor het gedeelte centrale verwarming in het bijgebouw aansluitend aan de keuken wensen we een installateur voor offerte.

(Kleine) metselwerken renovatie woning

Wij gaan een huis verbouwen te Meerhout en zoeken voor de metselwerken nog iemand die ons kan helpen: - een groot raam waarvan de strik dient verlaagd te worden, alsook verlaagd te worden tot op de grond - een raam deels dichtmetsen - over ongeveer 10 lopende meter nieuwe arduinen dorpels plaatsen De metselwerken dienen te gebeuren eind februari. Indien u hierin interesse heeft, spreken wij graag een keer af om de woning samen te bekijken.

Betonnen werkvlak op maat gieten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Er gaat dus ook een nieuwe keuken inkomen. Wij gaan een polybeton in de keuken hebben als vloer en hadden graag ook een betonnen werkvlak dat 'uit de vloer lijkt te komen'. Wij dachten dit in eerste instantie zelf te gieten maar dit lijkt met toch niet evident en had hier graag prijs voor gehad. In bijlage kan u een 3D beeld hebben. De prijs is enkel voor het betonnen werkvlak, de keukenkasten gaan wij zelf voorzien.

Verbouwing in woning

We willen ons huis volledig verbouwen en hebben hiervoor oa een loodgieter nodig. Graag willen we weten wat ons dat ongeveer gaat kosten. Wensen een benedenverdieping te verbouwen met badkamer, keuken, slaapkamer.

Woning te verbouwen

Prijsindicatie voor verbouwing; huis moet nog bod op gezet worden en is dus nog niet aangekocht.. We zijn al een tijdje op zoek naar een geschikte woning en onze smaak komt dan ook niet altijd overeen. Deze woning die we gezien hebben heeft wel nood aan een volledige verbouwing. Graag had ik zicht op een prijs!? Alleen dan doe ik een bod op de woning. Nadien kunnen de werken beginnen.

Partners

Partners van Casius