Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Sint Niklaas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien, architect voor aanpassing van dakkapellen, plan en dossier voor renoveren, aanvraag voor ramen te vervangen, plannen voor nieuwbouw maken, bouwontwerp maken, ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio, bouwvergunning voor horecazaak, architect voor renovatieproject, tekeningen voor renovatie van een boerderij met schuur in landelijke stijl, plan tekenen, tekeningen voor sauna en wellness uitbreiding, architect voor regularisatie woning in bosgebied, architect voor dakterras te ontwerpen, berekening draagmuur verwijderen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Sint Niklaas:

Plannen voor nieuwbouw maken

Graag dit huis slopen, en nieuwbouw woning in zelfde stijl als op de foto. De woning is 150 m².

Tekeningen constructie garage

Ik wil een ontwerp laten uittekenen van onze nog te bouwen garage. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.

Plannen voor verbouwingen

Ik wil verbouwingen laten uittekenen. Het gaat om een oude woning van 1930 waar ik enkele dingen aan wil laten veranderen. Ik wil kijken om enkele muren weg te halen, uitbreiding van het glaswerk enzovoort. Het gaat om een rijhuis.

Aanvraag bouwvergunning

Bouwvergunning afbraak bijbouw,bouwvergunning uitbreiding.

Architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen

Voor een volgende fase in de renovatie van onze woning plannen we een mogelijk dakterras. We weten echter niet of de bestaande structuur hiervoor voldoet. Waarschijnlijk dient een oude muur zelfs te worden heropgebouwd. We zouden graag een stabiliteitsstudie wensen, en eventueel daaraan gekoppeld de renovatie van de betreffende muur en/of de installatie van het dakterras. Bijkomend dient er ook nog een deur naar het dakterras te worden geplaatst (eerste verdieping).

Wijziging van woning

Het betreft het wijzigen v/e 1-gezinswoning naar 3 aparte meergezinswoningen met als doel deze door te verhuren. De "verbouwingen" die hiervoor moeten gedaan worden zijn; het plaatsen van 2 keukens, 1 badkamer, de inkomhal verdelen in een privé en gemeenschappelijk hal d.m.v. een gyprocwand.

Architect nodig

Ik wil een ontwerp voor het aanbouwen van een badkamer.

Verdieping op garage bouwen

Het gaat om een garage van 4 bij 10 m waar een verdieping op zou worden gemetst. De garage is gelegen in Sint-Niklaas.

binnenhuisarchitect gezocht

We hebben zonet ons droomhuis gekocht. Het huis is volledig instapklaar. Maar wat met onze meubelen die we reeds eerder gekocht hebben. Passen deze wel nog in het nieuwe huis. Voor ons droomhuis zijn we op zoek naar een binnenhuisarchitect die samen met ons nagaat welke meubelen er aansluiten bij onze stijl en de stijl van het huis. Mogelijkheid tot bezichtiging vanaf april 2015.

Architect voor bouwen van bijgebouw/carport

We willen,asap, een eikenhouten bijgebouw/carport plaatsen in onze tuin. Nu blijkt ons ontwerp te hoog en te groot om in aanmerking te komen voor een vereenvoudigde bouwaanvraag. We hebben dus dringend nood aan een architect om de administratie in orde te krijgen.

Bijbouwen van gesloten veranda

Ik zou graag een gesloten veranda willen bij bouwen maar met een koepel in het midden. Het is de bedoeling dat er de helft keuken en leefruimte komt. Ik heb 30 vierkante meter ( 7m op 4m ) Ik heb hiervoor geïnformeerd bij de gemeente en de vergunning moet gebeuren via een architect. Het is een nieuwbouw van 6 jaar en half open bebouwing. Een grondplan hebben we enkel de aanvraag vergunning.

Verbouwing - Sint niklaas

We hebben een woning gekocht van 1927, deze willen we grondig verbouwen. We hebben zelf al een concreet idee van hoe we de woning zouden indelen (zie bijlage). Maar voor de technische kant, bouwaanvraag, werfopvolging etc. zijn we op zoek naar een architect.

Bouwproject

nu op bouwgrond woning die afbroken dient te worden. Het gaat om een nieuwbouw appartementen in Sint Niklaas