Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Sint Niklaas heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Sint Niklaas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Sint Niklaas of directe omgeving.

85 klanten uit Sint Niklaas bevelen een bij Casius in Sint Niklaas aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Sint Niklaas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, architect voor renovatie woning, vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen, plan voor nieuwbouw, regularisatie van kelder, regularisatie plan aanbouw, studentenhuis conform maken, architect plannen voor renovatie woning, tekenen plannen verbouwing en aanbouw, meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur, architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen, aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning, plan tekenen voor aanpassing woning, plannen voor renoveren rijwoning, plannen aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Sint Niklaas:

Architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen

Voor een volgende fase in de renovatie van onze woning plannen we een mogelijk dakterras. We weten echter niet of de bestaande structuur hiervoor voldoet. Waarschijnlijk dient een oude muur zelfs te worden heropgebouwd. We zouden graag een stabiliteitsstudie wensen, en eventueel daaraan gekoppeld de renovatie van de betreffende muur en/of de installatie van het dakterras. Bijkomend dient er ook nog een deur naar het dakterras te worden geplaatst (eerste verdieping).

Wijziging van woning

Het betreft het wijzigen v/e 1-gezinswoning naar 3 aparte meergezinswoningen met als doel deze door te verhuren. De "verbouwingen" die hiervoor moeten gedaan worden zijn; het plaatsen van 2 keukens, 1 badkamer, de inkomhal verdelen in een privé en gemeenschappelijk hal d.m.v. een gyprocwand.

Architect nodig

Ik wil een ontwerp voor het aanbouwen van een badkamer.

Verdieping op garage bouwen

Het gaat om een garage van 4 bij 10 m waar een verdieping op zou worden gemetst. De garage is gelegen in Sint-Niklaas.

binnenhuisarchitect gezocht

We hebben zonet ons droomhuis gekocht. Het huis is volledig instapklaar. Maar wat met onze meubelen die we reeds eerder gekocht hebben. Passen deze wel nog in het nieuwe huis. Voor ons droomhuis zijn we op zoek naar een binnenhuisarchitect die samen met ons nagaat welke meubelen er aansluiten bij onze stijl en de stijl van het huis. Mogelijkheid tot bezichtiging vanaf april 2015.

Architect voor bouwen van bijgebouw/carport

We willen,asap, een eikenhouten bijgebouw/carport plaatsen in onze tuin. Nu blijkt ons ontwerp te hoog en te groot om in aanmerking te komen voor een vereenvoudigde bouwaanvraag. We hebben dus dringend nood aan een architect om de administratie in orde te krijgen.

Bijbouwen van gesloten veranda

Ik zou graag een gesloten veranda willen bij bouwen maar met een koepel in het midden. Het is de bedoeling dat er de helft keuken en leefruimte komt. Ik heb 30 vierkante meter ( 7m op 4m ) Ik heb hiervoor geïnformeerd bij de gemeente en de vergunning moet gebeuren via een architect. Het is een nieuwbouw van 6 jaar en half open bebouwing. Een grondplan hebben we enkel de aanvraag vergunning.

Verbouwing - Sint niklaas

We hebben een woning gekocht van 1927, deze willen we grondig verbouwen. We hebben zelf al een concreet idee van hoe we de woning zouden indelen (zie bijlage). Maar voor de technische kant, bouwaanvraag, werfopvolging etc. zijn we op zoek naar een architect.

Bouwproject

nu op bouwgrond woning die afbroken dient te worden. Het gaat om een nieuwbouw appartementen in Sint Niklaas