Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Sint Niklaas:

Plan uittekenen

Graag zou ik mijn gelijkvloers van mijn huis willen veranderen deze is nu op 16m lengte (80m²) maar buur staat op 22m. Ik wil ook zo diep bouwen en graag een plan willen uittekenen hoe het eruit gaat zien.

Regularisatie van bouwovertreding

De vorige eigenaar van het pand heeft een achterbouw gerenoveerd zonder bouwvergunning.

Interieur van horecazaak vernieuwen en vergunning voorzien

Ik heb een bestaande horeca zaak die ik graag volledig wil vernieuwen. Heb hulp, advies nodig voor het binneninterieur voor mijn zaak. Hiernaast ook bouwaanvraag in te dienen.

Plannen voor nieuwbouw maken

Graag dit huis slopen, en nieuwbouw woning in zelfde stijl als op de foto. De woning is 150 m².

Tekeningen constructie garage

Ik wil een ontwerp laten uittekenen van onze nog te bouwen garage. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.

Plannen voor verbouwingen

Ik wil verbouwingen laten uittekenen. Het gaat om een oude woning van 1930 waar ik enkele dingen aan wil laten veranderen. Ik wil kijken om enkele muren weg te halen, uitbreiding van het glaswerk enzovoort. Het gaat om een rijhuis.

Aanvraag bouwvergunning

Bouwvergunning afbraak bijbouw,bouwvergunning uitbreiding.

Architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen

Voor een volgende fase in de renovatie van onze woning plannen we een mogelijk dakterras. We weten echter niet of de bestaande structuur hiervoor voldoet. Waarschijnlijk dient een oude muur zelfs te worden heropgebouwd. We zouden graag een stabiliteitsstudie wensen, en eventueel daaraan gekoppeld de renovatie van de betreffende muur en/of de installatie van het dakterras. Bijkomend dient er ook nog een deur naar het dakterras te worden geplaatst (eerste verdieping).

Wijziging van woning

Het betreft het wijzigen v/e 1-gezinswoning naar 3 aparte meergezinswoningen met als doel deze door te verhuren. De "verbouwingen" die hiervoor moeten gedaan worden zijn; het plaatsen van 2 keukens, 1 badkamer, de inkomhal verdelen in een privé en gemeenschappelijk hal d.m.v. een gyprocwand.

Architect nodig

Ik wil een ontwerp voor het aanbouwen van een badkamer.