Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen voor het samen voegen van twee rijwoningen:

Plannen voor het samen voegen van twee rijwoningen

Ik heb plannen nodig voor 2 rijwoningen die ik wil samenvoegen. De ene rijwoning is reeds verbouwd. De andere woning heeft 10 jaar leeg gestaan maar er ligt wel al 9 jaar een nieuw dak op. Er zou op het gelijkvloers een poutrel moeten gestoken worden voor een doorgang van 2 meter breed te creëren. Op het verdiep hetzelfde maar enkel 1m breed.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Temse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen voor het samen voegen van twee rijwoningen uit heel België:

Bouwplan voor totaal renovatie woning

Ik wil een bouwplan laten tekenen voor de totaalrenovatie van onze woning. Hierbij willen wij graag enkele muren verwijderen, ramen uitbreiden en extra muren (al dan niet in gyproc) toevoegen. Wij hebben zelf reeds een voorstel uitgetekend maar zijn dus op zoek naar een architect die ons kan helpen met het uittekenen van de plannen en het aanvragen van de bijhorende bouwvergunning. In bijlage een grondplan met hierop de muren / deuren die we wensen uit te breken in het rood. In het groen de muren + deuropening die we wensen toe te voegen.

Architect nodig voor plannen aanbouw

Voor een aanbouw achteraan de woning 13 m breed 5,5 m diep, (enkel gelijkvloers) hebben we plannen nodig om bij de bouwaanvraag te voegen.

CV plaatsen

Graag willen we in een huis van 1951 centrale verwarming plaatsen. Kamers: Living +/- 24 m² (2 radiatoren) Tussenkamer(+/- 5 m²) + keuken (+/- 5 m²) Badkamer +/- 8 m² kleine slaapkamer +/- 8 m² In de bijlage voegen we zelfgemaakte plannen toe van de ruimtes) we zouden de radiatoren graag onder de ruiten installeren. Naast radiatoren zullen we ook een gasketel moeten aanschaffen, eventueel die ons ook van warm water voorziet voor in de keuken. Bedankt.

Steenstrips in 2 kleuren plaatsen

We gaan verbouwen (nieuw dak, verdieping er op) en daarna willen we het volledige gebouw laten inpakken met steenstrips. We gaan werken met twee kleuren, zijn al gaan rondkijken welke steen we willen en verkiezen Vandersanden Cortona voor de lichte kleur (grootste deel) en Vandersanden Livorno voor het donkere gedeelte (klein deel). Op de plannen is dit in twee kleurschakeringen aangegeven. De gelijkvloers bestaat reeds uit bakstenen, het bovenverdiep (nieuwe gedeelte) wordt een houtstuctuur die bezet is met houten platen, hier tegen moeten de steenstrips komen. Er mag een minimum aan isolatieplaat tegen komen voor de steenstrips tegen de muur komen. We willen geen voegen, maar de stenen op elkaar.

Opschuren trap

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte opvragen om de trap in ons toekomstig huis te laten schuren. De werken zijn voorzien voor maart. Het betreft een houten draaitrap van ongeveer 35 treden met houten lening, gaande van het gelijkvloers tot de tweede verdieping. Aangezien wij zelf nog niet in het huis wonen, heb ik geen zich op het aantal vierkante meters. Ik heb wel plannen en foto’s, die ik in bijlage zal voegen.

Afbraak en opbouw van aanbouw 25m² 2 lagen

Afbraak van bestaande aanbouw en opbouwen van nieuwe aanbouw aan rijwoning van 25m2 over 2 lagen incl. Fundering, metsen snelbouw & gevelsteen, voegen, metalen liggers, isolatie, plat dak, riolering, septische put, houten balken vloer Bouwvergunning ontvangen, plannen en stabiliteitstudie beschikbaar met detaillering van constructie en opbouw.

235 m² voegwerk in Wezemaal

Zijn op zoek naar een Competitieve offerte voor voegen van alleenstaande woning. Voegen met Seifert, toon op toon, steen Etna van Nelissen, halfsteensverband, plat dak. Hoogte nieuwbouw 6 m. Graag offerte incl stellingen, materialen enz. Uitvoering ten laatste in oktober 2013. We zijn op zoek naar een offerte of raming vooraleer we bezoeken plannen.

Gevelrenovatie van een speciale woning ...

Gevelrenovatie van een speciale woning van 1905, in late Art-nouveau stijl, plannen van de gekende architect, Geo Henderick. De geglazuurde steen is boven de zoldervloer en in de topgevel lokaal erg beschadigd. Ook de voegen zijn zijn er fel uitgevreten. Een zeldzame leverancier wil de stenen namaken voor het vakkundig gevelmetselwerk. Ook de bekroning van de topgevel (Balegemse steen?) is mede te restaureren en te verstevigen. Om het volle aanzien te herstellen, is al een schrijwerker vakman aangetrokken voor alle buiten- en binnenschrijnwerk ( gaat o.a. ramen, goten, en zolderschrijnwerk aanpakken. Kwalitatief vakwerk is nodig om tegemoet te komen aan originele esthetiek en duurzaamheid. Andere gevelwerken met muurisolatie aan buitenzijde met bekleding komt er later bij (ander budget).