Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Wondelgem:

Zolder inrichten tot studio

Graag hadden we onze bovenverdieping samen met de zolder omgevormd tot een (duplex) studio met sanitair (toilet, lavabo, douche) om te verhuren. De bovenverdieping is reeds toegankelijk via een aparte trap en wordt momenteel niet gebruikt. Er is reeds centrale verwarming aanwezig.

Ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio

Ik wil een ontwerp laten maken voor het inrichten van 2 kamers (30 m² en 14 m²) en een zolderverdieping tot duplex studio met sanitaire inrichting en kitchenette. Mogelijks is een dak renovatie en -isolatie nodig en het plaatsen van veluxramen. De zolderverdieping heeft 2 rechte muren en 2 schuine daken. Analyse tot het behalen van een stedenbouwkundige vergunning is nodig.

Bouwontwerp bijgebouw

Ik zoek een architect voor advies en ontwerp omtrent het uitbreiden van mijn huis met een kamer en een badkamer dat boven een plat dak (± 3 x 6 m) zal gebouwd worden.

Plannen maken van nieuw aangekochte woning

Ik heb een huis gekocht en heb nieuwe plannen nodig.