Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Zelzate te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Zelzate.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Zelzate of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Zelzate die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Zelzate:

Aanvragen vergunning van reeds getekende plannen

reeds getekende plannen van rijwoning te Zelzate . RENOVATIE PROJECT zoek architect voor het afhandelen van dit dossier ben zelf bouwkundig tekenaar

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken van een aanbouw en een bijgebouw. Eveneens willen we de hele woning renoveren. Ik zou ook advies willen met nodige vergunning en andere praktische info. Graag in een pastorijstijl of landelijke stijl. Materiaal: steen, hout en alu ramen.

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wil zelf plan ontwerp tekenen van te renoveren kleine woning en zelf uitvoeren. Juist een architect nodig voor dossier in te dienen.

Bouwplan opstellen

Iemand die een bouwplan kan opstellen in functie van mijn verbouwingen.

Aanbouw bestaande woning

Aanbouw bij een bestaande woning van 5 m op 12 m.

Aanbouw /verbouw van badkamer en bergruimte

De bestaande badkamer en bergruimte afbreken en een nieuwe bouw zetten, ongeveer 35 vierkante meter

Advies slopen binnenmuur

Wij willen een binnenmuur tussen keuken en gang/living wegnemen, doch we zijn onzeker of dit zomaar mag (steunmuur of niet ..). In deze dus enkel op zoek naar een gratis advies ivm wegnemen binnenmuur.

Verbouwing

Ik wil een kamer boven de keuken bijbouwen en mijn bestaande woning met het zadeldak te vervangen door op te metsen en een plat dak te maken zodat de bestaande zolder een volwaardige kamer kan worden