Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 maart 2019

Aanvraag om dakconstructie te wijzigen bij vervanging

verwijderen oude dakconstructie door nieuwe met spantjes en rechte zijkanten.
maandag 11 maart 2019

Plannen opstellen voor garage te verbouwen tot praktijkruimte

Ik zou graag onze garage (m²) verbouwen tot een praktijkruimte. Omschrijving werken: verwijderen garagepoort, plaatsen raam en deur, watervoorziening (lavabo ) etc. Muur openmaken naar bestaand toilet in de inkomhal. Kasten bouwen rond elektriciteit en gasmeter en boiler. Nieuwe vloer en plafond.
dinsdag 5 maart 2019

Ontwerp en aanvraag vergunning verhoging dakverdieping

Ik wil een ontwerp maken voor verhogen van zolderverdieping/dak en bij bouwen van overdekte veranda. Eveneens aanvraag vergunning en bijhorende formaliteiten. Vrij dringend.
maandag 25 februari 2019

Plan nodig voor muur uit te breken

Wij zijn van plan om in onze woning uit 1966 een muur uit te breken op de eerste verdieping. Wij zouden graag willen laten berekenen of er al dan niet een poutrelle noodzakelijk is.
dinsdag 19 februari 2019

Vergunning voor uitbreiding bestaand dakterras

Uitbreiding bestaand dakterras ingewerkt in het schuine dak van een duplexappartement. Willen een stukje schuin dak verder wegnemen zodat het terras tot aan de dakgoot kan lopen, mits plaatsen van ballustrade. Kleine ingreep maar door volumewijziging is vergunning nodig. Zoek architect om vergunning met nodige plannen in te dienen.
zaterdag 16 februari 2019

Verzakking van oude woning nakijken

Onderzoek van bestaande woning uit de jaren 40. Gaat om een verzakking.
donderdag 7 februari 2019

Plannen maken voor verbouwing

Woning aangekocht van de jaren 60. Deze zou volledig gerenoveerd moeten worden we hebben de hulp nodig van een architect om bvb ramen bij te steken, ramen kleiner en groter te maken, draagmuren te verwijderen.
woensdag 6 februari 2019

Aanvraag bouwvergunning renovatie

Ik wil een bouwaanvraag laten opmaken en laten indienen voor een uitbouw van een bestaande woning, 6m breed en 5m diep. Alsook zou de bouwaanvraag een nieuw dak moeten bevatten in de aanvraag, het dak is 6m breed en 11m diep, het is een zadeldak.
woensdag 6 februari 2019

Architect nodig voor bouwaanvraag

Wij zouden graag van onze zolder een slaapkamer maken, hiervoor dient er ook een nieuw trapgat gemaakt te worden, wij willen graag zeker zijn of dit effectief mogelijk is in ons huis (kwestie ons huis stabiel te houden) en ook voor gevelisolatie hebben wij een bouwaanvraag nodig.
dinsdag 5 februari 2019

Poutrel uitrekenen

We willen de muur tussen de living en keuken verwijderen (open keuken) er staat wel nog een muur van de slaapkamer boven en ook het dak (sneldek) rust er op. We willen bekijken wat mogelijk is, en welke poutrel we dan moeten plaatsen? Ik wil de werken ook zelf uitvoeren indien mogelijk.