Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

zaterdag 16 juni 2018

Bijbouwen van aanbouw met verdieping

Wij willen graag bijbouwen. Aan onze bestaande woning willen wij graag een aanbouw met verdiep zetten. Bovenverdieping zou dan verbonden worden met het dak. Zodat we boven meer kamer kunnen creëren. Wij mogen beneden nog 7,5 m naar achter.
zaterdag 16 juni 2018

Tekeningen voor renovatie van een boerderij met schuur in landelijke stijl

Bestaande woning renoveren en schuur volledig renoveren en integreren met woning.
vrijdag 8 juni 2018

Berekening draagmuur verwijderen

Een binnenmuur (prefab. Beton) zo weg moeten, en een steunbalk in de plaats. Ook het kleine raam van de achtergevel wil ik een uiteindelijk vervangen door een groot schuifraam. Voor deze werken is er een vergunning nodig en moet een deskundige de nodige zaken controleren en berekenen. Deze werken wil ik ook niet zelf uitvoeren, maar laten uitvoeren. Waar die steunbalken staan getekend, is nu nog een prefab. Betonnen (steun? ) muur met deur. (zie foto's/tekening)
donderdag 7 juni 2018

Ontwerp aanbouw aan bestaande woning

Ik zou een technisch ontwerp willen laten opstellen klaar op in te dienen voor de bouwvergunning. De aanbouw staat op metalen palen boven de oprit, waar een houtskelet opkomt met pannendak en bekleedt met Efcelia. Oppervlakte van de aanbouw is ongeveer 25 m².
maandag 4 juni 2018

Plannen voor bouw garage

Ik zou graag een nieuwe garage bouwen. De gewenste afmetingen zijn 6. 5 m breed en 13 m lang. De bedoeling is deze garage te kunnen gebruiken als werkplaats. Graag plannen uit tekenen.
zondag 27 mei 2018

Uitbreiding regularisatie

Ik heb mijn huis met een uitbreiding gekocht en realiseer nu dat het niet in orde is. Ik wou dat graag regulariseren maar kan de nodige plannen en tekeningen niet doen, ben ook niet op mijn gemak met de internet declaratie.
zaterdag 26 mei 2018

Architect nodig voor aanbouw

Architect nodig voor het plaatsen van een bijkomend verdiep op onze woning (nu bungalowoning). Wij wensen ook hulp bij het aanvragen van de nodig documenten, vergunningen,... onze woning is 14m breed en 11 meter diep.
woensdag 16 mei 2018

Renovatie en bijbouw uittekenen

Renovatie en bijbouw uittekenen. Heb een bestaande woning en zou daar een betonkelder willen aan vast maken wat zijn de nodige stappen om dit te realiseren. De bijbouw zou 7 op 8 meter zijn.
dinsdag 15 mei 2018

Architect stabiliteitsberekening

Graag een architect voor de algemene stabiliteit van de woning onderzoekt en nagaat of het mogelijk is een opening en trap te maken vanuit de kelder naar de tuin.
woensdag 9 mei 2018

Totaalrenovatieproject vergunning architect

Er moet een ga rage inpandig gemaakt worden en beneden uitgebouwd (vergroot) op op het 1e verdiep moet het uitgebouwd worden. Alle technieken moeten vernieuwd worden. Dakbedekking vervangen en zolder geïsoleerd. De vloer op het gelijkvloers opgespoten met PUR. Nieuw buitenschrijnwerk. Kortom alles moet vernieuwd. Ik heb hiervoor een architect nodig voor de nodige vergunningen.
donderdag 3 mei 2018

Plan voor bijbouw

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor een bijbouw achteraan ons rijhuis. Er zou in totaal over een breedte van een 7 tal meter nog 2 meter in de lengte moeten bijgebouwd worden (enkel voor 1e verdiep). Momenteel staat hier nog een veranda, deze zullen we dus afbreken. Ook de buitenmuur op het gelijkvloer willen we uitbreken om zo door de bijbouw (dmv één groot schuifraam achteraan) veel meer daglicht binnen te krijgen. Voor materiaal staan we momenteel nog open voor alles, het is allemaal vrij afhankelijk van de kost per materiaal en ons budget.
vrijdag 27 april 2018

Regularisatie van werkplaats naar woning

Op zoek naar een architect voor administratieve regularisatie stedenbouwkundige kadastrale aard werkplaats naar woning in een woonvernieuwingsgebied.
woensdag 25 april 2018

Tekenen van plan bestaand klein studentenhuis

Ik heb een kleine woning gekocht uit 1939 die nu als studentenhuis is ingericht. Er bestaan geen plannen van de woning, maar ik heb regelmatig schetsen nodig (voor evacuatieplan, elektriciteitskeuring, aangifte 2 de verblijven, kleine bouwaanvraag voor verandering indeling studentenkamers ...)
woensdag 4 april 2018

Tekeningen nieuwbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het plaatsen van een nieuwbouw. Bouwregel is 7 meter op min 12 en max 15 meter hoogte.
woensdag 4 april 2018

Tekeningen nodig voor nieuwbouw

Op zoek naar een architect voor tekeningen te maken voor een nieuwbouw. Stijl van het huis zou een herenhuis/manoir/kasteelhoeve zijn. We hebben een perceelbreedte van 26.
zaterdag 31 maart 2018

Renovatie en bijbouw uittekenen

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor een bijbouw alsook eventueel steunbalk in bestaande woning. Twee huizen naast elkaar die eruit moeten.
dinsdag 20 maart 2018

Architect voor aanbouw op de garage

Aanvraag vergunning en uittekenen plannen alsook 3d weergave van een aanbouw op de garage van een bestaande woning.
vrijdag 16 maart 2018

Stabiliteitsberekening maken

Graag specialist voor de studies inzake EPB, stabiliteit en indien nodig voor ventilatie aangevraagd. Men moet 2 poutrellen herberekenen en ook de berekening maken voor het plaatsen van een nieuwe poutrel om de doorsteek naar de aanbouw te overbruggen.
zaterdag 10 maart 2018

Plannen voor bijbouw

Aan de volgende verbouwingswerken denken we momenteel: - Buitengevelisolatie plaatsen - Afbraak achterbouw - Aanbouw plaatsen (eventueel houtskeletbouw? ) Hiervoor is nodig: °verleggen terras °vullen + plaatsen nieuwe septische put °vullen + plaatsen nieuwe waterput °verplaatsen WC °voorzien opbergruimte °voorzien keuken
donderdag 8 maart 2018

Stabiliteitsberekening maken

Opstelling meldingsdossier werken aan steunmuur. Ik zoek een architect om de stabiliteitsberekening te maken.
woensdag 7 maart 2018

Plannen en vergunningen werken diverse appartementen

Ik ben op zoek naar een architect die voor renovatie/afwerking van een aantal appartementen de nodige documenten kan voorzien.
woensdag 28 februari 2018

Dossier opmaken voor gelijkvloerse uitbreiding van woning

We zoeken een architect. Voor bijbouw: melding dossier. Ongeveer 20 m² dat we gaan uitbreiden op de gelijkvloers.
woensdag 28 februari 2018

Bouwaanvraag indienen verbouwen garage

Ik wil thuis de aangebouwde garage uitbreiden naar een dubbele garage, waarbij de huidige buitenmuur wordt uitgebroken. Ten tweede zou ik het dak van de woning met 60 cm willen verhogen. Het betreft nu een bungalow woning in L vorm. Alles is opgemeten en heb al plannen gemaakt met gevelaanzicht, grondplan en een inplantingsplan. Nu zoek ik een architect om de bouwaanvraag te voorzien.
dinsdag 27 februari 2018

Architect voor ontwerp dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken voor het heraanleggen van een bestaand dakterras. De totale oppervlakte is bijna 200 vierkante meter. Momenteel liggen er tegels en kiezels. We hadden graag een mix van tegels en kunstgras op ons terras.
maandag 26 februari 2018

Architect voor uittekenen en vergunning verticale uitbreiding

Wij gaan een huis uitbreiden en willen hiervoor graag een extra verdieping plaatsen van zo een 9 meter. Om deze aanpassing te doen hebben we een bouwvergunning nodig. We zoeken een architect om de vergunning te voorzien en het plan uit te tekenen.

Partners

Partners van Casius