Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlaams-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect voor renovatie & aanbouw, ombouw winkel naar appartement plan tekenen, architect hkb budgetvriendelijk bouwen, uittekenen plan voor moderne woning, ontwerpen inrichting club, uittekenen verbouwing aan ruime woning, plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie, architect keuken renovatie en verbouwing, verbouwing plus uitbreiding rijwoning, uittekenen van plannen, totaalrenovatie uit te tekenen, architect nodig voor verbouwing, architect uittekenen plannen dakkapellen, renoveren van woning, bouwontwerp verbouwingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

donderdag 27 april 2017

Bouwkundige keuring

Ik wil een huis kopen en wil graag een bouwkundige keuring. Ik weet dat ik het huis graag zou splitsen in 2 woning en daarvoor zou, onder andere, 1 badkamer gerenoveerd moeten worden en een keuken geïnstalleerd moeten worden. Bouwkundige keuring. Bezichtiging is mogelijk.
zondag 23 april 2017

Oplossen van funderingsproblemen

Huis meer dan 10jaar geleden aangekocht en bijgebouw valt weg, opening tussen muren. Wij denken dat er geen of geen goede fundering onder is en afvoeren onder bijgebouw en buiten op terras regenwaterput zijn 9 tal barsten vastgesteld door camera onderzoek. Verzekering zegt dat het niet door kapotte buizen komt dat woning verzakt maar door geen fundering of slechte fundering. 1 stabiliseren bijgebouw met fundering maar uitgraving tegels en aarde door jullie, 2 zekerheid en garantie tijdens werken dat bijgebouw niet wegvalt of instort. 3 vernieuwing leidingen. 4 eventueel totale vernieuwing naargelang prijs voor vloeren, keuken, ramen, badkamer, muren opnieuw mooi maken met barsten en spleten in
woensdag 12 april 2017

Plan tekenen voor een verbouwing

Totale renovatie. Kine praktijk in verwerken. Veel daglicht binnen, ruimte creëren. Hoeveel kost het om een plan te laten maken?
vrijdag 7 april 2017

Architect voor aankoop woning

Wij zouden graag samen met een architect een plaatsbezoek doen in een woning die te koop staat in Rotselaar om de algemene staat van de woning te kennen (welke werken dienen er te gebeuren, zijn er (verborgen) gebreken, EPC opwaarderen, …) Te weten of het mogelijk is om een extra (schuifraam) te zetten in de muur.
vrijdag 7 april 2017

Architect nodig voor bouwplannen dak

Tijdens renovatiewerken tot de conclusie gekomen dat de dakconstructie rot is en deze moet vervangen worden. Ik zoek een architect die kan bijstaan met het opstellen van de bouwplannen en meldingsaanvraag. Werfopvolging is niet nodig denk ik. Dak is een klein zadeldak. We hadden reeds een aannemer die zelfs al offerte maakte voor de werken, maar denk dat een architect een must is.
donderdag 30 maart 2017

Architect nodig

Ik heb advies en hulp nodig bij de aanvraag van de vergunningen. Het zou een halfopen nieuwbouwwoning betreffen met een afmeting van 12m op 7,5m. Graag zou ik offertes ontvangen voor het opstellen van een voorontwerp en verdere begeleiding bij de bouw. Alsook een ruime schatting van de totale kostprijs. Een deel van de werken zouden zelf uitgevoerd worden (elektriciteit, verwarming, ventilatie, sanitair), budget keuken en badkamer. 2 bouwlagen + zolder.
woensdag 29 maart 2017

Extension, roof change and some repairing

I am looking for an architect engineer/company to consult about extension, roof change and some repairing. Recently, I bought a house and I am facing some damp issue at some corner of the house. I need to know the probable root cause and how to get rid of it.
woensdag 29 maart 2017

Architect nodig voor inschatten stabiliteit gevel

Wij hebben gekozen voor sidings CEDRAL aan de achtergevel van onze woning. Het gaat om een oud huis en sommige voegen waren dringend aan reparatie toe. In plaats van alles te laten opvoegen kozen we dus voor de sidings. Nu had men mij verzekerd dat het gewicht 'onderaan' door de houtstructuur gedragen wordt, maar gezien het toch om ongeveer 750 kg aan sidings gaat, had ik erg graag advies van een architect. De sidings worden eind mei geplaatst, graag zo gauw mogelijk advies.
maandag 27 maart 2017

Plan Renovatie rijhuis

Badkamer dat nu op gelijkvloers is, moet weg en boven een badkamer plaatsen. Eerst moet het schuine dak opengebroken worden en een dakopbouw geplaatst worden. Extra kamer boven maken. Gang beneden maken met aparte WC in. Keuken en living verbreden. Werken worden door ons zelf uitgevoerd, enkel plan nodig.
dinsdag 14 maart 2017

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij willen graag een plan voor een nieuwbouwwoning laten ontwerpen. Graag iemand met een vaste prijs, niet te ver van bij ons. We zouden een woning bouwen in pastorijstijl. Wij willen graag zo veel we kunnen zelf doen.
dinsdag 14 maart 2017

Bouwkundig expert nodig.

Half open bebouwing - stabiliteit voorgevel. Er zit een scheur in. Misschien heeft deze versteviging nodig.
maandag 13 maart 2017

Architect bouwvergunning

Wij gaan een woning renoveren en zijn opzoek naar een architect die ons kan helpen een aantal vergunningen te bekomen. Er is nadien geen verdere opvolging nodig. Wij werken samen met aannemers en gaan de woning ook gedeeltelijk zelf renoveren. Volgende aanpassingen zijn nodig: - volledig niet dak, inclusief getinte. - vergroten raam. - draagbalken plaatsen.
dinsdag 7 maart 2017

Bouwontwerp maken

Ben op zoek naar een architect voor een nieuwbouw. Het betreft het bouwen van een rijwoning te Vilvoorde. Ondergrondse kelder + 3 bouwlagen. Bouwbreedte 6 m , 15 m diep en op de bouwlagen 12 m. Zou graag een samenwerking aangaan voor de ruwbouw. Alvast bedankt om jullie werkwijze te vermelden en richtprijzen.
dinsdag 7 maart 2017

Renovatie van herenhuis open bebouwing

Wij staan op het punt een herenhuis open bebouwing te kopen, grondig gerenoveerd in 1990 en origineel gebouwd in 1890. We plannen een uitbreiding en renovatie van bestaande kamers. We beschikken over gedetailleerde grond- en gevelplannen van de bestaande toestand; en gedetailleerde grondplannen van de uitbreidingen en renovatie, die voldoen aan de bouwvoorschriften. Wij dienen de verkoopprijs overeen te komen met de huidige eigenaar, waarvoor wij zouden de expertise van een architect willen inschakelen (die daarna ook het verdere project kan begeleiden). De informatie waarnaar wij op zoek zijn is (1) Wat is de geschatte kost van de uitbreiding/renovatie, en (2) Wat is de waarde van het huis gegeven dat de 1990 renovatie > 25 jaar geleden is ondertussen? (bvb. Dak vervangen kortelings?)
zaterdag 4 maart 2017

Renovatie en uitbreiding van de woning met leefveranda

Wij wensen de achterkant van onze woning te renoveren/verbouwen. Dit houdt in: renovatie keuken en woonkamer + uitbreiding met leefveranda + creatie additionele ruimte op de bovenverdieping. Wij zoeken een architect die meedenkt naar de mogelijkheden en ons bijstaat in de implementatie.
donderdag 2 maart 2017

Bouwplannen wijzigen

Ik ben opzoek naar een architect voor het wijzigen van de bouwplannen om te zien wat nodig is en wat niet vermits we enkele kleine aanpassing zouden willen doen, namelijk een schuifdeur in de plaats van een raam plaatsen, de badkamer met ongeveer 2.5 m op 1.5 m willen uitbreiden, en het opmaken/versturen van de aanvragen.
zondag 26 februari 2017

Woning opsplitsen in twee appartementen

Alleenstaande gezinswoning gebouwd in 1987 op 8a16ca. Woonverdieping (116m² inclusief grote garage 40m²), slaapverdieping, grote kelder, grote (niet gebruikte) zolder, tuin rondom de woning. Woning is nu veel te groot voor gehuwd koppel. Eén optie naar de toekomst toe bestaat erin de woning op te splitsen in 2 appartementen (woonverdieping + kelder + tuin enerzijds, slaapverdieping + zolder anderzijds). Geen behoefte aan garage meer (auto kan buiten staan op oprit; tuinhuis nog te plaatsen voor de tuinspullen en fietsen), waardoor er ruimte ontstaat voor slaapkamers, badkamer en berging. Huidige slaapverdieping en zolder om te vormen tot appartement. Dit is het idee. Als dit zou toegelaten zijn, dan graag voorstudie.
donderdag 23 februari 2017

Regularisatiedossier indienen

Indienen van een regularisatiedossier bij de gemeente van een woning waar een keuken werd bijgebouwd.
zondag 12 februari 2017

Woning ombouwen

Woning met boven verdiep ombouwen naar woning op beneden verdiep en appartement op boven verdiep. Living beneden waren vroeger 3 kamers, dan omgevormd naar 1 grote ruimte. Nu terug ombouwen, om boven verdiep beter te ondersteunen steunmuren of -pilaren plaatsen. Vragen bij sterkte fundering, en kelder, waterprobleem. Kelder mag weg. Verder ook nieuw dak nodig.
donderdag 2 februari 2017

Achterbouw renoveren

Architect: Onze woning heeft een achterbouw van ongeveer 25 m². Deze zouden we compleet willen renoveren.
donderdag 2 februari 2017

Bijplaatsen van achterbouw

Ik zou graag een offerte laten maken voor het bijplaatsen van een achterbouw. Met afmetingen 6m diep op 5m breed. Wij hebben nog geen idee of we dit met bakstenen of met houtstructuur zouden willen doen. Echter moeten er wel ramen in het dak komen alsook een grote raam met uitzicht op de tuin. In bijlage heb ik 2 foto's toegevoegd waar de achterbouw zou moeten tussen geplaatst worden.
dinsdag 31 januari 2017

Plan voor vergunning op te maken

Ik wil een gelijkvloers verdieping transformeren naar een huisartsenpraktijk. Ik heb plannen en vergunningen nodig.
maandag 23 januari 2017

Indelen van huis in verschillende entiteiten

We zouden een bod willen doen op een woning, maar vooraf zouden we willen weten hoeveel entiteiten er kunnen worden ingedeeld.
woensdag 11 januari 2017

Tekeningen voor nieuwbouw na afbraak

Ik ben op zoek naar een architect met efficiënte ideëen qua ontwerp m.b.t. een pand, bestaande uit een gelijkvloerappartement met 1 slk en een duplex met 2 slk bovenop! De stijl is bespreekbaar. Gesloten bebouwing en de opmeting van het pand wordt aan gewerkt.
vrijdag 6 januari 2017

Interieur benedenverdieping vernieuwen

Ik zou graag een idee krijgen hoe de benedenverdieping (inkom, keuken en de living) het best worden ingedeeld en ingericht. Waarschijnlijk kan een binnenhuisarchitect me hierbij helpen.

Partners

Partners van Casius