Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

zondag 28 juni 2020

Extra kamer op plat dak bouwen

Plannen uittekenen om extra kamer van 2.5m x 6m met raam in te maken op plat dak.
vrijdag 26 juni 2020

Plannen opmaken voor transformatie schuur tot woning

Plannen uittekenen om schuur met paardenstallingen om te bouw tot eenvoudige woning. Liefst een loftachtige ruimte met grote ramen die zicht geven op de natuur.
donderdag 25 juni 2020

Uitbouw living en keuken

Plannen uittekenen om: - Living van ong. 6m x 8m 35m² uit te bouwen. - Op 2de verdiep een have veranda of een groot dakraam aan zolder te plaatsen. - Veranda op gelijkvloers toelaten om op 1ste verdiep een terras op de veranda te maken.
woensdag 24 juni 2020

Architect voor nieuwbouw

Bouwplan opmaken. Vergunningen aanvragen. Perceel +/- 8a85ca, is in eigen bezit. Locatie: Zemst Beschreven bouwgrond gelijkvloers (zie ook wetransfer voor plattegrond en foto's van de locatie): - Garage straatkant: 9m20 x diepte 8m30 - Rest van de woning, gelegen tegen de garage: straatkant: 9m x diepte 15m 1ste verdieping woning (boven gelijkvloers rest van woning): straatkant: 9m x diepte 12m Belangrijk: Een creatieve, sobere, moderne en strakke vormgeving. Graag willen wij een uniek en tijdloos concept dat tegelijk ook energiebesparend en ecologisch verantwoord is. Stijl buitenkant: hoekig, modern donker bruin/rood/bordeaux buitenmuur zonder voegen. Optioneel buitenkant: aangevuld met vlakken witte crepi. Stijl binnenkant: zwart - wit - modern, open ruimtes Graag willen wij een zo groot mogelijke
vrijdag 19 juni 2020

Bestemmingswijziging uitvoeren

Bestemmingswijziging in orde maken voor aanvraag bij gemeente ivm grote gezinswoning omvormen tot hotel.
zondag 14 juni 2020

Regularisatie van veranda en garage

Wij hebben in 1997 een veranda aangebouwd aan onze woning en een houten garage ( stijl tuinhuis), beiden zonder vergunning. Veranda is ong. 10 m2 groot en garage ong. 28 m2. Onze woning is een open bebouwing, gelegen in een verkaveling en beide onvergunde constructies staan voldoende ver van de perceelsgrenzen. Graag wou ik deze laten regulariseren omwille van de gemoedsrust.
dinsdag 9 juni 2020

Stabiliteitsstudie fundering uitbouw bij renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de fundering van een uitbouw in een gesloten bebouwing. Op de plaats van de nieuwe uitbouw stond nu reeds een bestaande uitbouw (halve perceelbreedte) maar deze is door de jaren heen verzakt. De huidig uitbouw zou worden gesloopt en er zou een nieuwe fundering worden aangelegd. De uitbouw is 7,05m breed (= volledige perceelbreedte) en 3,31meter diep. De uitbouw zal worden uitgevoerd in houtskeletbouw.
maandag 8 juni 2020

Architect nodig voor verbouwing

Plan uitteken voor uitbouw van woonkamer en keuken met alluminium schuifraam. Vergunningen en aanvragen en dergelijke indienen.
donderdag 4 juni 2020

Aanbouw aan woning met zadeldak

Schetsen voor de uitvoering zijn er maar zoeken een architect die ons kan helpen met het plan en aanvraag van vergunning als verantwoordelijke.
maandag 25 mei 2020

Scheur constructie check + herstellen voegwerk

Er is een scheur aan de achterzijde van de vrijstaande garage van het dak tot het venster. Dit zou nagekeken en hersteld moeten worden. 2 scheuren van ongeveer 1 meter.