Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlaams-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig, regularisatiedossier indienen, nieuwbouw woning te Houthalen Helchteren, plannen voor renovatie appartementen, bouwontwerp maken, architect nodig voor uitbreiding, ruimte voor kinderopvang maken, architect bouwvergunning, architect verbouwen keuken, interieur volledig vernieuwen, oude schuur tot vakantiewoning ombouwen, renovatie en uitbreiding van de woning, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, vaste trap naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

dinsdag 14 maart 2017

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij willen graag een plan voor een nieuwbouwwoning laten ontwerpen. Graag iemand met een vaste prijs, niet te ver van bij ons. We zouden een woning bouwen in pastorijstijl. Wij willen graag zo veel we kunnen zelf doen.
dinsdag 14 maart 2017

Bouwkundig expert nodig.

Half open bebouwing - stabiliteit voorgevel. Er zit een scheur in. Misschien heeft deze versteviging nodig.
maandag 13 maart 2017

Architect bouwvergunning

Wij gaan een woning renoveren en zijn opzoek naar een architect die ons kan helpen een aantal vergunningen te bekomen. Er is nadien geen verdere opvolging nodig. Wij werken samen met aannemers en gaan de woning ook gedeeltelijk zelf renoveren. Volgende aanpassingen zijn nodig: - volledig niet dak, inclusief getinte. - vergroten raam. - draagbalken plaatsen.
dinsdag 7 maart 2017

Bouwontwerp maken

Ben op zoek naar een architect voor een nieuwbouw. Het betreft het bouwen van een rijwoning te Vilvoorde. Ondergrondse kelder + 3 bouwlagen. Bouwbreedte 6 m , 15 m diep en op de bouwlagen 12 m. Zou graag een samenwerking aangaan voor de ruwbouw. Alvast bedankt om jullie werkwijze te vermelden en richtprijzen.
dinsdag 7 maart 2017

Renovatie van herenhuis open bebouwing

Wij staan op het punt een herenhuis open bebouwing te kopen, grondig gerenoveerd in 1990 en origineel gebouwd in 1890. We plannen een uitbreiding en renovatie van bestaande kamers. We beschikken over gedetailleerde grond- en gevelplannen van de bestaande toestand; en gedetailleerde grondplannen van de uitbreidingen en renovatie, die voldoen aan de bouwvoorschriften. Wij dienen de verkoopprijs overeen te komen met de huidige eigenaar, waarvoor wij zouden de expertise van een architect willen inschakelen (die daarna ook het verdere project kan begeleiden). De informatie waarnaar wij op zoek zijn is (1) Wat is de geschatte kost van de uitbreiding/renovatie, en (2) Wat is de waarde van het huis gegeven dat de 1990 renovatie > 25 jaar geleden is ondertussen? (bvb. Dak vervangen kortelings?)
zaterdag 4 maart 2017

Renovatie en uitbreiding van de woning met leefveranda

Wij wensen de achterkant van onze woning te renoveren/verbouwen. Dit houdt in: renovatie keuken en woonkamer + uitbreiding met leefveranda + creatie additionele ruimte op de bovenverdieping. Wij zoeken een architect die meedenkt naar de mogelijkheden en ons bijstaat in de implementatie.
donderdag 2 maart 2017

Bouwplannen wijzigen

Ik ben opzoek naar een architect voor het wijzigen van de bouwplannen om te zien wat nodig is en wat niet vermits we enkele kleine aanpassing zouden willen doen, namelijk een schuifdeur in de plaats van een raam plaatsen, de badkamer met ongeveer 2.5 m op 1.5 m willen uitbreiden, en het opmaken/versturen van de aanvragen.
zondag 26 februari 2017

Woning opsplitsen in twee appartementen

Alleenstaande gezinswoning gebouwd in 1987 op 8a16ca. Woonverdieping (116m² inclusief grote garage 40m²), slaapverdieping, grote kelder, grote (niet gebruikte) zolder, tuin rondom de woning. Woning is nu veel te groot voor gehuwd koppel. Eén optie naar de toekomst toe bestaat erin de woning op te splitsen in 2 appartementen (woonverdieping + kelder + tuin enerzijds, slaapverdieping + zolder anderzijds). Geen behoefte aan garage meer (auto kan buiten staan op oprit; tuinhuis nog te plaatsen voor de tuinspullen en fietsen), waardoor er ruimte ontstaat voor slaapkamers, badkamer en berging. Huidige slaapverdieping en zolder om te vormen tot appartement. Dit is het idee. Als dit zou toegelaten zijn, dan graag voorstudie.
donderdag 23 februari 2017

Regularisatiedossier indienen

Indienen van een regularisatiedossier bij de gemeente van een woning waar een keuken werd bijgebouwd.
zondag 12 februari 2017

Woning ombouwen

Woning met boven verdiep ombouwen naar woning op beneden verdiep en appartement op boven verdiep. Living beneden waren vroeger 3 kamers, dan omgevormd naar 1 grote ruimte. Nu terug ombouwen, om boven verdiep beter te ondersteunen steunmuren of -pilaren plaatsen. Vragen bij sterkte fundering, en kelder, waterprobleem. Kelder mag weg. Verder ook nieuw dak nodig.
donderdag 2 februari 2017

Achterbouw renoveren

Architect: Onze woning heeft een achterbouw van ongeveer 25 m². Deze zouden we compleet willen renoveren.
donderdag 2 februari 2017

Bijplaatsen van achterbouw

Ik zou graag een offerte laten maken voor het bijplaatsen van een achterbouw. Met afmetingen 6m diep op 5m breed. Wij hebben nog geen idee of we dit met bakstenen of met houtstructuur zouden willen doen. Echter moeten er wel ramen in het dak komen alsook een grote raam met uitzicht op de tuin. In bijlage heb ik 2 foto's toegevoegd waar de achterbouw zou moeten tussen geplaatst worden.
dinsdag 31 januari 2017

Plan voor vergunning op te maken

Ik wil een gelijkvloers verdieping transformeren naar een huisartsenpraktijk. Ik heb plannen en vergunningen nodig.
maandag 23 januari 2017

Indelen van huis in verschillende entiteiten

We zouden een bod willen doen op een woning, maar vooraf zouden we willen weten hoeveel entiteiten er kunnen worden ingedeeld.
woensdag 11 januari 2017

Tekeningen voor nieuwbouw na afbraak

Ik ben op zoek naar een architect met efficiënte ideëen qua ontwerp m.b.t. een pand, bestaande uit een gelijkvloerappartement met 1 slk en een duplex met 2 slk bovenop! De stijl is bespreekbaar. Gesloten bebouwing en de opmeting van het pand wordt aan gewerkt.
vrijdag 6 januari 2017

Interieur benedenverdieping vernieuwen

Ik zou graag een idee krijgen hoe de benedenverdieping (inkom, keuken en de living) het best worden ingedeeld en ingericht. Waarschijnlijk kan een binnenhuisarchitect me hierbij helpen.
woensdag 4 januari 2017

Regularisatie dakkapellen en verbouwing

Wil in de plaats van mijn velux langs de achterkant van mijn woning een dakkapel laten plaatsen. Graag een prijsofferte...ook om te plaatsen van een dakkapel. Ipv de velux de dakkapel. Komen zien ter plaatse.
vrijdag 23 december 2016

Restauratie woonhuis

Graag dringend advies van een architect ivm verkoop woning.
donderdag 8 december 2016

Aanbouw gelijkvloers kamer en aanpassing badkamer

Wij zoeken een architect voor plan aanbouw kamer van 4,50 op 5 meter en aanpassing van badkamer voor een bestaande woning.
donderdag 17 november 2016

Nieuw dak zetten

We willen een nieuw dak zetten met twee kapelletjes. Oppervlakte van de dak +/- 100m²
woensdag 16 november 2016

Verdieping bijbouwen tekening

Ik ga een gelijkvloers huis kopen met een zolder in puntdak. Ik wil een verdieping bijbouwen met een plat dak dat ik een volwaardig verdieping heb met een plat dak, wat zouden de prijzen hiervoor zijn breedte is 8,70m op 14,50m lang, en ongeveer een 2,70m hoogte.
donderdag 10 november 2016

Plannen tekenen extra kamer badkamer

Ik wil de zolder ombouwen naar slaapkamer met badkamer. Totaalafwerking gewenst.
dinsdag 1 november 2016

Plan architect nodig

Het tekenen van plan voor aanvraag van verhoogd terras achterkant bel etage woning.
woensdag 26 oktober 2016

Renovatie rijwoning

Renovatie van rijwoning in centrum. Momenteel is er een niveauverschil op gelijkvloers. Deze dient weggewerkt te worden. Ook douche en toilet naar gelijkvloers met oog op oude dag.
zondag 23 oktober 2016

Aanvraag bestemmingswijziging

Het betreft hier een deel van een gebouw met 2 appartementen die vergund zijn als zijnde 1 woning en die moeten vergund worden zoals ze nu zijn ttz 2 appartementen, de verbouwingen die hiervoor moeten gedaan worden zijn: het vergroten van een bestaand raam naar een schuifraam en het plaatsen van een balkon en natuurlijk het nodige papierwerk voor de vergunningen te verkrijgen.

Partners

Partners van Casius