Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

maandag 14 januari 2019

Plannen tekenen voor renovatie open bebouwing

Wij willen onze bestaande 70's "bungalow" woning in een modern jasje steken (zowel binnen als buiten). Aangezien wij in het gehele project ook een aantal bestaande raamgaten zouden willen verkleinen/vergroten, dienen wij aldus te worden bijgestaan door ingenieur & architect voor het nodige ontwerp, aanvragen en vergunning.
vrijdag 11 januari 2019

Architect voor berekening steunbalk

Berekening van een steunbalk (opening 3,5 meter breed) en melding bij de stad.
donderdag 3 januari 2019

Nakijken stabiliteit van gebouw

Ons huis dateert van 1973. er dienen zich scheuren voor in het plafond. Tijd om de stabiliteit van het gebouw te checken.
zondag 30 december 2018

Regularisatie aanvragen voor duplex

Alle documenten beschikbaar om deze vergund geachte duplex de finale goedkeuring te krijgen bij de gemeente
zaterdag 29 december 2018

Bouwaanvraag indienen

Voorontwerp gedaan + er is ook een stabiliteitsrapport. Nu ben ik nog op zoek naar een architect die de bouwaanvraag wil indienen.
woensdag 5 december 2018

Regulariseren van veranda-zwembad

Verkoop woning. Regulariseren veranda minder dan 40 vierkante meter, overkoepeling van zwembad meer dan 40 vierkante meter, een carpool en afdak. Dit alles zou moeten gebeuren tegen neerleggen van akte bij de notaris en dit binnen de 4 maanden vanaf heden. Bij navraag op gemeentehuis is er geen studie van stabilisatie nodig.
donderdag 29 november 2018

Plannen opstellen voor bouw loods

Ik wil een ontwerp en mogelijkheden voor het plaatsen van een loods 20x10m met als doel schapen te behouden, aanpalend aan bestaand huis.
donderdag 29 november 2018

Tekenen van plan voor bouw badkamer op 1ste verdiep

Plan te tekenen en vergunning te regelen. Ik zou een badkamer van 14m² max op 1ste verdiep willen bijbouwen op het plat dak van de keuken. Diepte 3m, breedte van het huis is 4,6m.
maandag 19 november 2018

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Hulp nodig om van een rijwoning met koer en garage drie studio's te maken. Eigenaar (zoon) zal meeste werken zelf uitvoeren, hij heeft reeds verschillende grote en volledige verbouwingen zelf gedaan. Architect nodig om plannen uit te tekenen en vergunningen te regelen.
donderdag 15 november 2018

Tekeningen opstellen en aanvraag indienen voor uitbouw

Aanbouw op plat dak. Afmetingen: 4m30 x 6m02. Werken zelf zouden moeten starten begin 2019.