Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlaams-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen, plan voor nieuwbouw, regularisatie van kelder, regularisatie plan aanbouw, studentenhuis conform maken, architect plannen voor renovatie woning, tekenen plannen verbouwing en aanbouw, meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur, architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen, aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning, plan tekenen voor aanpassing woning, plannen voor renoveren rijwoning, plannen aanbouw, architect voor een ontwerp voor aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

donderdag 7 december 2017

Regularisatie van kelder

In 2005 bouwden wij een woning. Na het toekennen van de bouwaanvraag (met alleen kruipkelder) is er besloten om een deel te onderkelderen. Dit gedeelde willen we nu laten vergunnen. Ik beschik over de originele plannen van zowel de bouwaanvraag als over de bestaande toestand (met kelder).
vrijdag 24 november 2017

Uitbreiding woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een aanbouw. Dit zou gaan over +/- 72 m², opgedeeld in living, gang, berging, wc en slaapkamer. Het zou enkel om de ruwbouw gaan, een enkel verdiep. Op gebied van grondstoffen staan we voor alles open.
maandag 20 november 2017

Verbouwing zolderruimte en keuken

Wij zijn op zoek naar een architect/aannemer om van onze zolderruimte 2 extra kamers te maken, met een vaste trap. En om de muur van de keuken naar de living te verwijderen zodat we een open keuken krijgen.
woensdag 8 november 2017

Architect steunbalk berekenen

Ik wil een open keuken waardoor er een steunmuur moet afgebroken worden. Ik zoek iemand die kan berekenen welke steunbalk we hiervoor moeten nemen. De muur is in het totaal 3. 96 meter.
woensdag 8 november 2017

Bovenverdieping verbouwen

Ik wil mijn bovenverdieping renoveren en heb hulp nodig bij wat er mogelijk is en wat niet. We zouden ook erkers willen aanbrengen en onze badkamer vergroten.
dinsdag 31 oktober 2017

Architect nodig voor stabiliteitsberekeningen

Ik zit met barsten in mijn voorgevel door zwaar omleidingsverkeer en zou graag willen weten wat ik moet doen om erger te voorkomen en de stabiliteit te checken van mijn woning.
vrijdag 20 oktober 2017

Architect plannen verbouwing

Wij zouden graag een architect hebben om het verbouwen van ons huis betreft ramen vergroten muren veranderen, dak. Graag plannen laten tekenen.
donderdag 5 oktober 2017

Architect nodig om plannen te maken

Graag willen wij onze woning die wij 3 jaar geleden gekocht hebben verbouwen. Een bijbouw en enkele veranderingen aan de structuur: muur naar keuken en veranda openbreken zodat onze leefruimte groter wordt en er een open keuken wordt gecreëerd (dit zijn 2 steunmuren). De bestaande veranda is verouderd. Deze willen we graag afbreken en een nieuwe bijbouw/veranda zetten. Graag willen we jullie mogelijkheden horen. Op de eerste verdieping moet er nog een trap en verwarming naar de zolderkamer komen. Van onze vrijstaande garage willen we eventueel nog een loungeruimte maken. Het terras dat aan onze veranda aansluit zouden we ook opnieuw willen aanleggen/ uitbreiden (betonnen L-profielen plaatsen).
maandag 2 oktober 2017

Moderniseren van woning

Wij bezitten een villawoning bouwjaar 1970 en wensen onze woning te renoveren . Meer licht in de living. Renoveren van bepaalde ruimtes.
zaterdag 30 september 2017

Bouwtekening maken voor bijbouw

Bouwtekening laten opmaken voor bijbouw. We willen de huidige siersteen wegkappen, isolatie plaatsen langs de buitenkant en daar dan een nieuwe steen voor plaatsen maar we weten niet of we al dan niet over de rooilijn zitten omdat er geen plannen van het huis op de gemeente liggen. Opvolging van de uitvoering v/d werken is niet nodig, enkel graag een plan. {woning: 2 onder 1 kap}
maandag 25 september 2017

Plan voor muurafbraak opmaken

Wij willen een muur afbreken tussen keuken en eetkamer. Muur is ongeveer 4 m op 2. 70 met een deur opening nog daarin. Momenteel zijn wij op zoek van een erkende aannemer om het werk te laten uitvoeren.
woensdag 20 september 2017

Tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken

Ik ga binnenkort een woning kopen , akte wordt getekend in oktober..Het gaat om een hoevetje die gerenoveerd is geweest in 1991 te Pepingen en ik zou enkele renovatiewerken willen laten uitvoeren op een veilige manier! Er is alléén een grondplan van het terrein maar geen echte plan van de woning zelf.
dinsdag 19 september 2017

Regularisatie van bouwovertreding nodig

Ik heb een huis met plat dak, gekocht in 1999, verbouwd als volgt: Uitbreiding van 21 m² grondvlak en plaatsing van een pannen zadeldak. Er bestaan geen plannen van de verbouwing en ook niet van de oorspronkelijke woning. Ik wil deze toestand regulariseren.
maandag 11 september 2017

Plannen bijbouwen appartement

Wij hebben in Aarschot een pand op èèn lot en op een ander lot staan garageboxen. Waar de garageboxen nu staan hebben we een indeling van 1box vooraan (tegen de straat) en 3 boxen achteraan op het perceel. We zouden de garagebox van voor willen weghalen en dezelfde afmeting terug zetten als inkom met trap. Dan zouden we een appartement willen bouwen op de eerste verdieping van 55 vierkante meter. Acht meter lengte en 6 meter breedte.
zaterdag 9 september 2017

Stabiliteit van appartement nazien

Ik heb een appartement in Zellik. Vier hoog. De vloer van de woonkamer , in elk van de vier appartementen vertoont een verzakking van +/- 1cm. Ik denk dat dit al heel lang zo is maar ik wil zekerheid dat het gebouw stabiel genoeg is en niet verder kan verzakken. Het is een beton constructie.
woensdag 6 september 2017

Plan maken voor bijbouw van keuken + slaapkamer

Wij zijn op zoek voor architect om een bijbouw te plaatsen dit zou 18m² bedragen. We doen veel zelf. Metswerken spenderen we uit aan een firma. Graag hadden wij iemand gevonden die voor ons de plannen kan opmaken. Indien mogenlijk ook het bouwdossier eventueel kunnen we dit nog zelf indienen.
dinsdag 22 augustus 2017

Architect voor betonskeletbouw

Wij hebben een stuk grond gekocht in Sint-Joris-Weert waar we op de eerste laag 11mx15m (breedte x diepte) en 2e laag 11m x 12m mogen bouwen. Wij houden van een strakke, ietwat industriële look met grote open ruimtes en zo weinig mogelijk dwarsmuren, en zoveel mogelijk licht/contact met onze zuid-georiënteerde tuin, daarom lijkt betonskeletbouw voor ons een goede mogelijkheid.
donderdag 10 augustus 2017

Plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag

Kleinschalig woonhuis 80 m² met plat dak. Twee slaapkamers. Alles op gelijkvloers. Afmeting grond 20 x 37,5 meter. Houtskeletbouw. De bouw zelf neem ik voor eigen rekening.
donderdag 3 augustus 2017

Tekeningen maken voor aanbouw

We zouden een aanbouw willen doen langs de zijkant van de woning.
woensdag 2 augustus 2017

Berekenen van steunbalk

In onze woning willen we een steunmuur uitbreken (waar reeds een opening in is) en een buitenmuur (waar enkel een platdak op steunt) om een schuifdeur te kunnen plaatsen. Hiervoor willen we weten welke steunbalken dienen geplaatst te worden
dinsdag 1 augustus 2017

Vergunning indienen voor verbouwing

We hebben een rijwoning gekocht in Tienen en gaan deze nu verbouwen. We willen de functionele ruimten (WC en keuken (GLV) en Badkamer + WC (1ste verd)) naar voor brengen, de achterbouw afbreken en vervangen door een ruime open living die uitgeeft op de tuin. Ik zoek een architect die ons helpt bij het aanvragen van de nodige vergunningen op zeer korte termijn. De aannemers liggen vast, de materialen nodig voor de inrichting zijn gekocht. Het gaat dus voornamelijk om het technische dossier.
dinsdag 25 juli 2017

Dossier voor bouwvergunning indienen

Wij willen een aanbouw bouwen aan onze woning. Er staat reeds een aanbouw. In het reeds bestaande bijgebouw komt een badkamer en berging. Het aan te bouwen stuk ernaast zal dienst doen als eetkamer/veranda Wij willen een open ruimte dus zal een opening gemaakt worden in achtergevel en gewerkt worden met poutrellen. Wij winkel voor deze aanbouw beroep doen op een architect om de plannen te tekenen en het dossier in te dienen.
dinsdag 25 juli 2017

Advies voor verwijderen binnenmuur en plaatsen poutrel

Ik plan een binnenmuur te laten verwijderen en een poutrel te laten plaatsen. Hiervoor zou ik advies willen inwinnen van een architect.
woensdag 19 juli 2017

Opmeten en plan tekenen volledige woning

Graag had ik mijn woning laten opmeten in de staat dat het zich nu bevindt. We zouden graag verbouwingen doen, en starten dan het liefst van de correcte afmetingen. In bijlage zijn de originele plannen te vinden van de woning. Het huis wijkt echter iets af van de originele plannen.
donderdag 13 juli 2017

Plannen nodig voor uitbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.

Partners

Partners van Casius