Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlaams-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor nieuwbouwwoning, moderene nieuwbouw te ontwerpen, architect nodig om plannen te maken, ontwerp en vergunning voor 2 open woningen, architect voor plan, bouwaanvraag en opvolging, regularisatie bouwaanvraag, ontwerp maken ombouwen van atelier, plan nodig voor vergunning tot renovatie, architect nodig voor renovatie achtergevel, open bebouwing renoveren en uitbreiden tot vakantiewoning, architect renovatie woning, plannen architect voor dakopbouw, tekenen van plan voor achterbouw, architect nodig om steunmuur uit te breken, plannen maken voor renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

donderdag 5 oktober 2017

Architect nodig om plannen te maken

Graag willen wij onze woning die wij 3 jaar geleden gekocht hebben verbouwen. Een bijbouw en enkele veranderingen aan de structuur: muur naar keuken en veranda openbreken zodat onze leefruimte groter wordt en er een open keuken wordt gecreëerd (dit zijn 2 steunmuren). De bestaande veranda is verouderd. Deze willen we graag afbreken en een nieuwe bijbouw/veranda zetten. Graag willen we jullie mogelijkheden horen. Op de eerste verdieping moet er nog een trap en verwarming naar de zolderkamer komen. Van onze vrijstaande garage willen we eventueel nog een loungeruimte maken. Het terras dat aan onze veranda aansluit zouden we ook opnieuw willen aanleggen/ uitbreiden (betonnen L-profielen plaatsen).
maandag 2 oktober 2017

Moderniseren van woning

Wij bezitten een villawoning bouwjaar 1970 en wensen onze woning te renoveren . Meer licht in de living. Renoveren van bepaalde ruimtes.
zaterdag 30 september 2017

Bouwtekening maken voor bijbouw

Bouwtekening laten opmaken voor bijbouw. We willen de huidige siersteen wegkappen, isolatie plaatsen langs de buitenkant en daar dan een nieuwe steen voor plaatsen maar we weten niet of we al dan niet over de rooilijn zitten omdat er geen plannen van het huis op de gemeente liggen. Opvolging van de uitvoering v/d werken is niet nodig, enkel graag een plan. {woning: 2 onder 1 kap}
maandag 25 september 2017

Plan voor muurafbraak opmaken

Wij willen een muur afbreken tussen keuken en eetkamer. Muur is ongeveer 4 m op 2. 70 met een deur opening nog daarin. Momenteel zijn wij op zoek van een erkende aannemer om het werk te laten uitvoeren.
woensdag 20 september 2017

Tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken

Ik ga binnenkort een woning kopen , akte wordt getekend in oktober..Het gaat om een hoevetje die gerenoveerd is geweest in 1991 te Pepingen en ik zou enkele renovatiewerken willen laten uitvoeren op een veilige manier! Er is alléén een grondplan van het terrein maar geen echte plan van de woning zelf.
dinsdag 19 september 2017

Regularisatie van bouwovertreding nodig

Ik heb een huis met plat dak, gekocht in 1999, verbouwd als volgt: Uitbreiding van 21 m² grondvlak en plaatsing van een pannen zadeldak. Er bestaan geen plannen van de verbouwing en ook niet van de oorspronkelijke woning. Ik wil deze toestand regulariseren.
maandag 11 september 2017

Plannen bijbouwen appartement

Wij hebben in Aarschot een pand op èèn lot en op een ander lot staan garageboxen. Waar de garageboxen nu staan hebben we een indeling van 1box vooraan (tegen de straat) en 3 boxen achteraan op het perceel. We zouden de garagebox van voor willen weghalen en dezelfde afmeting terug zetten als inkom met trap. Dan zouden we een appartement willen bouwen op de eerste verdieping van 55 vierkante meter. Acht meter lengte en 6 meter breedte.
zaterdag 9 september 2017

Stabiliteit van appartement nazien

Ik heb een appartement in Zellik. Vier hoog. De vloer van de woonkamer , in elk van de vier appartementen vertoont een verzakking van +/- 1cm. Ik denk dat dit al heel lang zo is maar ik wil zekerheid dat het gebouw stabiel genoeg is en niet verder kan verzakken. Het is een beton constructie.
woensdag 6 september 2017

Plan maken voor bijbouw van keuken + slaapkamer

Wij zijn op zoek voor architect om een bijbouw te plaatsen dit zou 18m² bedragen. We doen veel zelf. Metswerken spenderen we uit aan een firma. Graag hadden wij iemand gevonden die voor ons de plannen kan opmaken. Indien mogenlijk ook het bouwdossier eventueel kunnen we dit nog zelf indienen.
dinsdag 22 augustus 2017

Architect voor betonskeletbouw

Wij hebben een stuk grond gekocht in Sint-Joris-Weert waar we op de eerste laag 11mx15m (breedte x diepte) en 2e laag 11m x 12m mogen bouwen. Wij houden van een strakke, ietwat industriële look met grote open ruimtes en zo weinig mogelijk dwarsmuren, en zoveel mogelijk licht/contact met onze zuid-georiënteerde tuin, daarom lijkt betonskeletbouw voor ons een goede mogelijkheid.
donderdag 10 augustus 2017

Plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag

Kleinschalig woonhuis 80 m² met plat dak. Twee slaapkamers. Alles op gelijkvloers. Afmeting grond 20 x 37,5 meter. Houtskeletbouw. De bouw zelf neem ik voor eigen rekening.
donderdag 3 augustus 2017

Tekeningen maken voor aanbouw

We zouden een aanbouw willen doen langs de zijkant van de woning.
woensdag 2 augustus 2017

Berekenen van steunbalk

In onze woning willen we een steunmuur uitbreken (waar reeds een opening in is) en een buitenmuur (waar enkel een platdak op steunt) om een schuifdeur te kunnen plaatsen. Hiervoor willen we weten welke steunbalken dienen geplaatst te worden
dinsdag 1 augustus 2017

Vergunning indienen voor verbouwing

We hebben een rijwoning gekocht in Tienen en gaan deze nu verbouwen. We willen de functionele ruimten (WC en keuken (GLV) en Badkamer + WC (1ste verd)) naar voor brengen, de achterbouw afbreken en vervangen door een ruime open living die uitgeeft op de tuin. Ik zoek een architect die ons helpt bij het aanvragen van de nodige vergunningen op zeer korte termijn. De aannemers liggen vast, de materialen nodig voor de inrichting zijn gekocht. Het gaat dus voornamelijk om het technische dossier.
dinsdag 25 juli 2017

Dossier voor bouwvergunning indienen

Wij willen een aanbouw bouwen aan onze woning. Er staat reeds een aanbouw. In het reeds bestaande bijgebouw komt een badkamer en berging. Het aan te bouwen stuk ernaast zal dienst doen als eetkamer/veranda Wij willen een open ruimte dus zal een opening gemaakt worden in achtergevel en gewerkt worden met poutrellen. Wij winkel voor deze aanbouw beroep doen op een architect om de plannen te tekenen en het dossier in te dienen.
dinsdag 25 juli 2017

Advies voor verwijderen binnenmuur en plaatsen poutrel

Ik plan een binnenmuur te laten verwijderen en een poutrel te laten plaatsen. Hiervoor zou ik advies willen inwinnen van een architect.
woensdag 19 juli 2017

Opmeten en plan tekenen volledige woning

Graag had ik mijn woning laten opmeten in de staat dat het zich nu bevindt. We zouden graag verbouwingen doen, en starten dan het liefst van de correcte afmetingen. In bijlage zijn de originele plannen te vinden van de woning. Het huis wijkt echter iets af van de originele plannen.
donderdag 13 juli 2017

Plannen nodig voor uitbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.
dinsdag 11 juli 2017

Bouwen chalet en aanvragen regularisatie

Ik wil een chalet bouwen met een oppervlakte van max 80 m² met max 240 m²( waaronder ook ev carports, tuinhuisjes bijgeteld worden) op een terrein van ongeveer 10a. Chalet met 3 slaapkamers, eventueel bureau, keuken, leefruimte, badkamer, . En vooral veel licht. Dakkapellen en gevelopstanden zijn verboden. Eventueel ondergrondse lagen mogen geen woon-of leefvertrekken bevatten. Helling dakvlak is vrij , kroonlijsthoogte is vrij. Daarnaast ook de regularistatie aanvraag doen.
vrijdag 30 juni 2017

Plannen nodig voor herindelen woning

Wij willen een aantal muren openhalen, waarvan 1 muur een oude gevelmuur is. Graag plannen opmaken door architect.
maandag 19 juni 2017

Opmeten en plannen tekenen bouwmelding

Plannen tekenen : Om mijn bouwmelding bij de gemeente in te dienen zoek ik iemand die het inplantingsplan van het huis kan tekenen en de gevelaanzichten.
zaterdag 17 juni 2017

Bouwvergunning dakkapel nodig

Architect nodig voor bouwvergunning voor een bestaande dakkapel.
donderdag 8 juni 2017

Plannen voor nieuwbouw

Ik zou een plan laten tekenen voor een nieuwbouw HOB. Hieromtrent heb ik een architect nodig. De bouwgrond is 5,50 a. Ik heb ook een paar vragen ivm procedures van de bouwaanvraag en verloop.
donderdag 1 juni 2017

Renovatie woning en aanvraag bouwvergunning

Wij zoeken een architect voor de renovatie van onze woning (pas gekocht). We willen graag de aanbouw volledig vernieuwen en dieper uitbouwen. We hebben ook hulp nodig bij de aanvraag van een bouwvergunning hiervoor en voor de bouw van een garage.
woensdag 31 mei 2017

Plan pour introduire à la commune pour rénovation d'une nouvelle toiture

J'ai besoin d'un plan d'architecte pour obtenir un permis d'urbanisme à la commune. Je dois faire les travaux de rénovation d'une nouvelle toiture avec sortie toit français 2mx2m (type fenêtre ''Chien assis'').

Partners

Partners van Casius