Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlaams-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: nieuwbouw, woning ombouwen, aanbouw renovatie en plan uittekenen, bouwontwerp maken, plannen voor aanbouw schuur, verbouwing, plan maken van bestaand huis, bijplaatsen van achterbouw, verbouwing uit te tekenen, architect voor advies verbouwing woning, ontwerp woningen en indienen bouwaanvragen, ontwerp voor verbouwen en (B)enoveren HOB, verbouwing, aanleggen van een dakterras, renovatie van een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

zondag 12 februari 2017

Woning ombouwen

Woning met boven verdiep ombouwen naar woning op beneden verdiep en appartement op boven verdiep. Living beneden waren vroeger 3 kamers, dan omgevormd naar 1 grote ruimte. Nu terug ombouwen, om boven verdiep beter te ondersteunen steunmuren of -pilaren plaatsen. Vragen bij sterkte fundering, en kelder, waterprobleem. Kelder mag weg. Verder ook nieuw dak nodig.
donderdag 2 februari 2017

Achterbouw renoveren

Architect: Onze woning heeft een achterbouw van ongeveer 25 m². Deze zouden we compleet willen renoveren.
donderdag 2 februari 2017

Bijplaatsen van achterbouw

Ik zou graag een offerte laten maken voor het bijplaatsen van een achterbouw. Met afmetingen 6m diep op 5m breed. Wij hebben nog geen idee of we dit met bakstenen of met houtstructuur zouden willen doen. Echter moeten er wel ramen in het dak komen alsook een grote raam met uitzicht op de tuin. In bijlage heb ik 2 foto's toegevoegd waar de achterbouw zou moeten tussen geplaatst worden.
dinsdag 31 januari 2017

Plan voor vergunning op te maken

Ik wil een gelijkvloers verdieping transformeren naar een huisartsenpraktijk. Ik heb plannen en vergunningen nodig.
maandag 23 januari 2017

Indelen van huis in verschillende entiteiten

We zouden een bod willen doen op een woning, maar vooraf zouden we willen weten hoeveel entiteiten er kunnen worden ingedeeld.
woensdag 11 januari 2017

Tekeningen voor nieuwbouw na afbraak

Ik ben op zoek naar een architect met efficiënte ideëen qua ontwerp m.b.t. een pand, bestaande uit een gelijkvloerappartement met 1 slk en een duplex met 2 slk bovenop! De stijl is bespreekbaar. Gesloten bebouwing en de opmeting van het pand wordt aan gewerkt.
vrijdag 6 januari 2017

Interieur benedenverdieping vernieuwen

Ik zou graag een idee krijgen hoe de benedenverdieping (inkom, keuken en de living) het best worden ingedeeld en ingericht. Waarschijnlijk kan een binnenhuisarchitect me hierbij helpen.
woensdag 4 januari 2017

Regularisatie dakkapellen en verbouwing

Wil in de plaats van mijn velux langs de achterkant van mijn woning een dakkapel laten plaatsen. Graag een prijsofferte...ook om te plaatsen van een dakkapel. Ipv de velux de dakkapel. Komen zien ter plaatse.
vrijdag 23 december 2016

Restauratie woonhuis

Graag dringend advies van een architect ivm verkoop woning.
donderdag 8 december 2016

Aanbouw gelijkvloers kamer en aanpassing badkamer

Wij zoeken een architect voor plan aanbouw kamer van 4,50 op 5 meter en aanpassing van badkamer voor een bestaande woning.
donderdag 17 november 2016

Nieuw dak zetten

We willen een nieuw dak zetten met twee kapelletjes. Oppervlakte van de dak +/- 100m²
woensdag 16 november 2016

Verdieping bijbouwen tekening

Ik ga een gelijkvloers huis kopen met een zolder in puntdak. Ik wil een verdieping bijbouwen met een plat dak dat ik een volwaardig verdieping heb met een plat dak, wat zouden de prijzen hiervoor zijn breedte is 8,70m op 14,50m lang, en ongeveer een 2,70m hoogte.
donderdag 10 november 2016

Plannen tekenen extra kamer badkamer

Ik wil de zolder ombouwen naar slaapkamer met badkamer. Totaalafwerking gewenst.
dinsdag 1 november 2016

Plan architect nodig

Het tekenen van plan voor aanvraag van verhoogd terras achterkant bel etage woning.
woensdag 26 oktober 2016

Renovatie rijwoning

Renovatie van rijwoning in centrum. Momenteel is er een niveauverschil op gelijkvloers. Deze dient weggewerkt te worden. Ook douche en toilet naar gelijkvloers met oog op oude dag.
zondag 23 oktober 2016

Aanvraag bestemmingswijziging

Het betreft hier een deel van een gebouw met 2 appartementen die vergund zijn als zijnde 1 woning en die moeten vergund worden zoals ze nu zijn ttz 2 appartementen, de verbouwingen die hiervoor moeten gedaan worden zijn: het vergroten van een bestaand raam naar een schuifraam en het plaatsen van een balkon en natuurlijk het nodige papierwerk voor de vergunningen te verkrijgen.
vrijdag 21 oktober 2016

Plaatsen bijbouw voor bureau

Plaatsen van bijbouw voor bureau, ongeveer 10m².
dinsdag 18 oktober 2016

Verbouwingen

Aan mijn huis bevindt zich een aanbouw met hal en badkamertje in niet in al te beste staat. Ik wil een nieuwe aanbouw met hal, badkamer en bureau.
dinsdag 11 oktober 2016

Long Island Style omvormen aan achtergevel bestaande woning

Ik wil een ontwerp laten maken om achteraan bestaande huis om te vormen in Long Island style (zoute style): dit betekent achterterras overdekken (15x3) en terras creatie op eerste etage daar boven op met balustrade in hout, eventueel dakkapel op tweede etage mee omvormen naar de nieuwe stijl.
maandag 3 oktober 2016

Regularisatie veranda

De veranda betreft een niet vergunde constructie. Hierbij, vindt u het antwoord van de Dienst Ruimtelijke Ordening. De veranda dient ofwel gesloopt te worden ofwel geregulariseerd te worden. Indien U wenst te regulariseren dient U een bouwaanvraagdossier in te dienen. Het dossier dient samengesteld te worden door een architect.
vrijdag 30 september 2016

Totaalrenovatie open bebouwing

Een totale renovatie 1)Tekenen van plan bestaande woning 2)Tekenen Nieuwe toestand na renovatie 3)Ondersteuning/advies voor eventueel premie
woensdag 28 september 2016

Ontwerp chirolokalen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een volledige nieuwe chirolokalen.
zondag 18 september 2016

Verbouwen van handelswoonst naar woonst met wooneenheden

Verbouwen van handel met woonst naar meerdere wooneenheden , met eventueel winkel. afmetingen +/- Straatbreedte 7,80 m diepte 30 m momenteel geen kelder. Verdiepingen nu GVL - 1st - 2de en derde verdiep Wat zouden hier de mogelijkheden zijn volgens de wetten van de stad Leuven?
dinsdag 30 augustus 2016

Nieuwbouw hoevestijl

Voor onze nieuwbouw zijn wij op zoek naar een architect die ervaring heeft met hoevestijl. (géén pastoriestijl!! ) Wij willen een hedendaagse moderne woning met een industrieel interieur maar toch buitenkant hoevestijl. Eveneens ivm het verkavelinsvoorschriften.
woensdag 24 augustus 2016

Seniorenwoning bouwen

Ik zou graag een seniorenwoning in mijn tuin laten bouwen en heb hiervoor hulp nodig om de kosten te berekenen. De bestaande garage en berging (in de tuin) zullen afgebroken worden en we zouden op diezelfde plaats graag een gelijkvloerse kleine woning plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte

Partners

Partners van Casius