Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

vrijdag 16 februari 2018

Regularisatie carport

Ik zoek een architect om de regularisatie van mijn carport op te maken.
dinsdag 13 februari 2018

Architect uitbreiding

Ontwerp voor aanbouw aan woning van 2014 met daarin nieuwe keuken en berging, afmetingen aanbouw 4 op 8m. Ook ontwerp voor garage en tuin.
woensdag 31 januari 2018

Architect nodig voor aanbouw

Graag zou ik een afspraak maken met een architect. We hebben ideeën rond een aanbouw van onze woning en willen deze aftoetsen aan prijs, haalbaarheid... We hebben ook hulp nodig bij het aanvragen van vergunningen.
donderdag 25 januari 2018

Plannen nodig voor verbouwing keuken en achterbouw

Ik had graag een ontwerp gehad voor het verbouwen van mijn keuken en deze te integreren in de nieuwe veranda. De oude veranda dient afgebroken te worden. Ook verwijderen en/of renoveren van de achterbouw. Verder renoveren van de badkamer, bijbouwen van een achterbouw met de bedoeling een extra kamer met dressing en badkamer te maken.
dinsdag 23 januari 2018

Vergunning indienen voor uitbreiding

Ik wil ons huis gelijkvloers uitbreiden 6,80 breedte x 2,30 lengte. Hiervoor moet een aanvraag voor vergunning of melding ingediend worden bij de gemeente . Het gaat over een gelijkvloerse uitbreiding in de tuinzijde zonder enige vorm van constructie wijziging van de bestande woning. Er moet een bijbouw komen met verhoging van reeds bestande zijmuren en een vaste dak van houten constructie met roufing of sandwichpanelen en de gevel van de tuinzijde met grote vensters.
dinsdag 23 januari 2018

Architect nodig voor verbouwing

Verbouwing van aanbouw: nieuw dak,gevels laten bezetten.
dinsdag 16 januari 2018

Plan en vergunningsaanvraag voor een renovatieproject

In onze woning willen we een achterbouw verwijderen. Technisch zeer eenvoudig, aangezien het om een achteraf bijgebouwde constructie gaat. Daarnaast willen we een poutrel steken op de plaats waar nu een deur zit, dit in de muur waar nu de achterbouw tegen staat. We hebben dus enkel een plan van de huidige toestand nodig (dit is niet beschikbaar), een vergunningsaanvraag en uitvoering van het plaatsen van poutrellen.
zondag 14 januari 2018

Analyse van scheuren en barsten in binnen en buitenmuren

Graag een architect. Woning gebouwd in 1994. 3 gevel-woning. Analyse van scheuren en barsten in binnen en buitenmuren. Conclusie, advies en eventuele actie.
woensdag 10 januari 2018

Stabiliteitsonderzoek

Er zijn diverse scheuren in de bakstenen buitenmuren van mijn woning (45 jaar oud). Graag wil ik een deskundig advies over de vermoedelijke oorzaak, de ernst van het probleem en hoe het op te lossen.
zondag 7 januari 2018

Architect voor een nieuwbouw

Ik zoek een architect die alle opdracht en het bijhorende takenpakket van de architect zou uitoefenen. Wel is de architect verplicht minstens de aanvraag voor de omgevingsvergunning op te maken en controle uit te oefenen op de uitgevoerde werkzaamheden volgens de geldende wettelijke bepalingen.
vrijdag 5 januari 2018

Plannen nodig voor gedeeltelijke renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor een renovatie. De huidige aanbouwkeuken/toilet en afdak zou moeten vervangen worden door een nieuw gebouw (afgewerkt in hout aan de buitenkant) waar een keuken/berging/inloopdouche/toilet en afdak zou komen. De meeste aannemers vragen een plan, maar we zijn niet in staat om dit zelf te tekenen. We zouden dit plan ook nodig hebben voor de meldingsplicht bij de gemeente. Het gebouw zou ongeveer een 25M² omvatten.
woensdag 3 januari 2018

Architect bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect die me kan bijstaan bij het opmaken van een bouwaanvraag. Het gaat over een halfopen bebouwing waar we achteraan een uitbreiding willen toevoegen. Ik ben zelf interieurarchitect en kan het tekenwerk dus zelf uitvoeren.
woensdag 27 december 2017

Architect voor ontwerp te maken en alle nodige vergunningen aanvragen

Wij hebben een rijwoning en zouden achteraan willen bij bouwen 5 meter breed op 8 meter lang in steen en achteraan met schuifraam en deur en één zijkant een raam en het dak een licht helend punt dak ,
woensdag 27 december 2017

Architect voor stabiliteit te berekenen

Ik wens een ontwerp te laten maken voor het aanpassen van het dak gebinte om een leefruimte van te maken. De constructie is met spanten.
donderdag 21 december 2017

Architecten Brussel

Ik ben op zoek naar een tweetalige architect NL-FR voor het bouwen van een HOB.
donderdag 21 december 2017

Tekeningen voor aanpassing zolderkamer naar studentenkamer

Zolderkamer achteraan aanpassen. Ik wil graag een dakkapel plaatsen over hele lengte van het huis deze kamer groot genoeg maken voor een extra gereglementeerde studentenkamer. Hiervoor heb ik van het huis plannen van het huis nodig. Ik zou graag plannen hebben van elke verdieping en dwarsdoorsnede. Hiernaast ook een plan voor de aanpassingswerken.
donderdag 14 december 2017

Plannen tekenen voor een bijbouw

Ik zou graag aan de achterkant van mijn woning een bijbouw maken om op termijn als zorgwoning te dienen. Ik heb hiervoor een architect nodig om de aanvraag in goede banen te lijden. De afmetingen zijn 17 m op 3,5 m. Het gaat om een L-vorm en er zou ook een deel veranda moeten komen.
maandag 11 december 2017

Architect voor renovatie woning

Ik wens plannen aan te vragen voor de renovatie van een bestaande woning zodat ik aan de gemeente kan aanvragen. Doel: - Voorgevel deels afbreken en voorgevel herplaatsen met grotere ramen en toevoeging van ramen en tussenisolatie. - Toevoeging van een tussenverdiep. - Toevoeging van garagebox achteraan de grond. Graag zou ik hiervan plannen willen zodat ik deze wijziging van voorgevel en ramen, en toevoeging van garage achteraan kan aanvragen.
donderdag 7 december 2017

Regularisatie van kelder

In 2005 bouwden wij een woning. Na het toekennen van de bouwaanvraag (met alleen kruipkelder) is er besloten om een deel te onderkelderen. Dit gedeelde willen we nu laten vergunnen. Ik beschik over de originele plannen van zowel de bouwaanvraag als over de bestaande toestand (met kelder).
vrijdag 24 november 2017

Uitbreiding woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een aanbouw. Dit zou gaan over +/- 72 m², opgedeeld in living, gang, berging, wc en slaapkamer. Het zou enkel om de ruwbouw gaan, een enkel verdiep. Op gebied van grondstoffen staan we voor alles open.
maandag 20 november 2017

Verbouwing zolderruimte en keuken

Wij zijn op zoek naar een architect/aannemer om van onze zolderruimte 2 extra kamers te maken, met een vaste trap. En om de muur van de keuken naar de living te verwijderen zodat we een open keuken krijgen.
woensdag 8 november 2017

Architect steunbalk berekenen

Ik wil een open keuken waardoor er een steunmuur moet afgebroken worden. Ik zoek iemand die kan berekenen welke steunbalk we hiervoor moeten nemen. De muur is in het totaal 3. 96 meter.
woensdag 8 november 2017

Bovenverdieping verbouwen

Ik wil mijn bovenverdieping renoveren en heb hulp nodig bij wat er mogelijk is en wat niet. We zouden ook erkers willen aanbrengen en onze badkamer vergroten.
dinsdag 31 oktober 2017

Architect nodig voor stabiliteitsberekeningen

Ik zit met barsten in mijn voorgevel door zwaar omleidingsverkeer en zou graag willen weten wat ik moet doen om erger te voorkomen en de stabiliteit te checken van mijn woning.
vrijdag 20 oktober 2017

Architect plannen verbouwing

Wij zouden graag een architect hebben om het verbouwen van ons huis betreft ramen vergroten muren veranderen, dak. Graag plannen laten tekenen.

Partners

Partners van Casius