Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlaams-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor vergunning, plannen maken voor dakterras en aanvraag indienen, plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag, verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, opmeten en plan tekenen volledige woning, plan tekenen, een kamer boven keuken bijbouwen, architect nodig voor verbouwing, plannen maken voor verbouwen woonhuis, ontwerp nodig om dakkapel te bouwen, dossier indienen voor bouwvergunning, bouwontwerp maken, tekeningen maken voor aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

donderdag 10 augustus 2017

Plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag

Kleinschalig woonhuis 80 m² met plat dak. Twee slaapkamers. Alles op gelijkvloers. Afmeting grond 20 x 37,5 meter. Houtskeletbouw. De bouw zelf neem ik voor eigen rekening.
donderdag 3 augustus 2017

Tekeningen maken voor aanbouw

We zouden een aanbouw willen doen langs de zijkant van de woning.
woensdag 2 augustus 2017

Berekenen van steunbalk

In onze woning willen we een steunmuur uitbreken (waar reeds een opening in is) en een buitenmuur (waar enkel een platdak op steunt) om een schuifdeur te kunnen plaatsen. Hiervoor willen we weten welke steunbalken dienen geplaatst te worden
dinsdag 1 augustus 2017

Vergunning indienen voor verbouwing

We hebben een rijwoning gekocht in Tienen en gaan deze nu verbouwen. We willen de functionele ruimten (WC en keuken (GLV) en Badkamer + WC (1ste verd)) naar voor brengen, de achterbouw afbreken en vervangen door een ruime open living die uitgeeft op de tuin. Ik zoek een architect die ons helpt bij het aanvragen van de nodige vergunningen op zeer korte termijn. De aannemers liggen vast, de materialen nodig voor de inrichting zijn gekocht. Het gaat dus voornamelijk om het technische dossier.
dinsdag 25 juli 2017

Dossier voor bouwvergunning indienen

Wij willen een aanbouw bouwen aan onze woning. Er staat reeds een aanbouw. In het reeds bestaande bijgebouw komt een badkamer en berging. Het aan te bouwen stuk ernaast zal dienst doen als eetkamer/veranda Wij willen een open ruimte dus zal een opening gemaakt worden in achtergevel en gewerkt worden met poutrellen. Wij winkel voor deze aanbouw beroep doen op een architect om de plannen te tekenen en het dossier in te dienen.
dinsdag 25 juli 2017

Advies voor verwijderen binnenmuur en plaatsen poutrel

Ik plan een binnenmuur te laten verwijderen en een poutrel te laten plaatsen. Hiervoor zou ik advies willen inwinnen van een architect.
woensdag 19 juli 2017

Opmeten en plan tekenen volledige woning

Graag had ik mijn woning laten opmeten in de staat dat het zich nu bevindt. We zouden graag verbouwingen doen, en starten dan het liefst van de correcte afmetingen. In bijlage zijn de originele plannen te vinden van de woning. Het huis wijkt echter iets af van de originele plannen.
donderdag 13 juli 2017

Plannen nodig voor uitbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.
dinsdag 11 juli 2017

Bouwen chalet en aanvragen regularisatie

Ik wil een chalet bouwen met een oppervlakte van max 80 m² met max 240 m²( waaronder ook ev carports, tuinhuisjes bijgeteld worden) op een terrein van ongeveer 10a. Chalet met 3 slaapkamers, eventueel bureau, keuken, leefruimte, badkamer, . En vooral veel licht. Dakkapellen en gevelopstanden zijn verboden. Eventueel ondergrondse lagen mogen geen woon-of leefvertrekken bevatten. Helling dakvlak is vrij , kroonlijsthoogte is vrij. Daarnaast ook de regularistatie aanvraag doen.
vrijdag 30 juni 2017

Plannen nodig voor herindelen woning

Wij willen een aantal muren openhalen, waarvan 1 muur een oude gevelmuur is. Graag plannen opmaken door architect.
maandag 19 juni 2017

Opmeten en plannen tekenen bouwmelding

Plannen tekenen : Om mijn bouwmelding bij de gemeente in te dienen zoek ik iemand die het inplantingsplan van het huis kan tekenen en de gevelaanzichten.
zaterdag 17 juni 2017

Bouwvergunning dakkapel nodig

Architect nodig voor bouwvergunning voor een bestaande dakkapel.
donderdag 8 juni 2017

Plannen voor nieuwbouw

Ik zou een plan laten tekenen voor een nieuwbouw HOB. Hieromtrent heb ik een architect nodig. De bouwgrond is 5,50 a. Ik heb ook een paar vragen ivm procedures van de bouwaanvraag en verloop.
donderdag 1 juni 2017

Renovatie woning en aanvraag bouwvergunning

Wij zoeken een architect voor de renovatie van onze woning (pas gekocht). We willen graag de aanbouw volledig vernieuwen en dieper uitbouwen. We hebben ook hulp nodig bij de aanvraag van een bouwvergunning hiervoor en voor de bouw van een garage.
woensdag 31 mei 2017

Plan pour introduire à la commune pour rénovation d'une nouvelle toiture

J'ai besoin d'un plan d'architecte pour obtenir un permis d'urbanisme à la commune. Je dois faire les travaux de rénovation d'une nouvelle toiture avec sortie toit français 2mx2m (type fenêtre ''Chien assis'').
dinsdag 30 mei 2017

Plannen tekenen HOB nieuwbouw

Ik zoek een architect voor de bouw van een halfopen bebouwing. Met een gelijkvloers 7 m * 13, 1 s te verdieping 7 m * 10. 5 en een zolder. Graag zou ik een prijs willen voor alvast het gedeelte ruwbouw winddicht.
dinsdag 30 mei 2017

Plan maken en bouwaanvraag indienen alsook opvolging

We hebben een vakantiewoning in Langdorp, wens deze af te breken en een nieuwe te bouwen. Ondertussen hebben we reeds een bespreking gehad met de stad Aarschot om de mogelijkheden te kennen. Op basis van ons budget en de richtlijnen van de stad hebben we reeds een ontwerpschets gemaakt. We zoeken een architect vanuit de buurt die de plannen kan uittekenen, de bouwaanvraag kan indienen en opvolgen.
dinsdag 30 mei 2017

Regularisatieaanvraag paardenstal

Wij zijn dringend opzoek naar een architect die ook wat thuis is in ruimtelijke ordening, dit voor een regularisatieaanvraag voor paardenstallen en indien afgewezen, een nieuw plan voor aanvraag zetten van paardenstallen te Steenokkerzeel. Graag dringend.
maandag 29 mei 2017

Plannen voor renovatie

Huis moet helemaal gerenoveerd worden en een opbouw van een volledige verdieping. HOB : bestaande afmetingen 8 m X 8 m : gewenst eindresultaat gelijkvloers 8 m X 12 m, verdieping 8 m X 8 m.
donderdag 18 mei 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil ik een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij de aanvraag van de nodige vergunning. Afmeting ongeveer 25 vierkante meter. Materiaal : stenen, dakpannen , kunststof ramen. Stijl: landelijk/ pastorij
donderdag 18 mei 2017

Architect nodig voor renovatie

Wij willen graag een stuk van onze 1e verdieping vernieuwen (badkamer, dressing) dwz alles eruit en nieuwe dragers leggen, nieuwe vloer, nieuwe lijdingen. Alsook een oud kot verbouwen tot een soort patio.
woensdag 17 mei 2017

Regularisatie van woning

Mijn partner kocht in 2008 een woning in Vilvoorde. Voorwaarde was dat de toenmalige verkopende partij de juiste documenten zou aanleveren van de gemeente ivm met de opdeling van de woning in 2 eenheden. De notaris heeft de acte verleden. Echter nu blijkt volgens de gemeente, dat het nog steeds een eensgezinswoning is en geen 2 appartementen zoals bedoeld. Kortom zowel de notaris als de verkopende partij zijn in gebreke gebleven. Wat valt hier aan te doen? We hebben al allerlei contracten; huurders van de woning in het verleden, installatie-data van gas- en watermeters etc naar de gemeente gezonden.. De gemeente roept iets over een oppervlakte-tekening, spreekt over een datum 1996. De woning is van 1930.
maandag 15 mei 2017

Aanvraag vergunning of melding van verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor het uitbreiden van mijn woning (living). Tevens hulp voor het indienen van de vergunning aangezien ik balken zou laten steken zodat er een grote opening komt in de achtergevel.
woensdag 10 mei 2017

Plan te maken voor renovatie handelspand met woning

Op de gelijksvloers is er een bakkerij aanwezig met bovenaan een woning met zolder, deze moeten gescheiden worden van elkaar. Trap achteraan annuleren en een nieuwe trap zetten vooraan met twee muren en een tweede ingangsdeur die naar de woning zal leiden. Oorspronkelijke ingangsdeur zal blijven voor het handelspand. Op de gelijksvloers twee wc's laten maken met lavabo voor, 1 voor dames, 1 voor de heren. Tweede verdiep zal een appertementje worden, met een woonkamer, keuken, badkamer met douche en wc, een slaapkamer en zolder omvormen tot een tweede slaapkamer. Gemeente vraagt hiervoor een tekening van een architect die het oude versus nieuwe plan zal aantonen, natuurlijk willen we deze extra kosten zo beperkt mogelijk houden.
zaterdag 6 mei 2017

Architect nodig voor benoveer project

Wij willen een ontwerp laten maken voor een Benoveer project. Ik heb ook hulp nodig en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen (archeologiezone) en premies (isolatiepremie/renovatiepremie). De gewenste werken zijn: herstellen van vochtproblemen in de kelder en aanbouw, plaatsen van hoogrendementsglazen (15. 3 m²), isolatie buitenmuren (61. 1 m²: spouw of isolatie buitenzijde), isolatie van vloer (15. 8, m²) en het vervangen van het dak bij aanbouw met een plat dak met terras opties. We wensen graag ook een aparte offerte voor de herstelwerken van de vochtproblemen (opstijgend vocht). Dit laatste wegens de mogelijke compensatie door de vorige eigenaar. De woning heeft een bouwjaar uit 1938.

Partners

Partners van Casius