Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlaams-Brabant:

woensdag 11 maart 2020

Dossier omgevingsvergunning bijbouw keuken in orde brengen

Bijbouw van keuken is goedgekeurd door de stad, maar leveringsvergunning dossier moet nog ingediend worden.
donderdag 5 maart 2020

Plannen nodig voor renovatie en uitbreiding

Voor de renovatie van onze benedenverdieping moeten er muren uitgebroken worden, vloer en plafond moeten uitgebroken worden en opnieuw gelegd met vloerverwarming, uitbouw dient gerenoveerd/uitgebreid te worden. Keuken moet gerenoveerd worden. Huis dateert van in de jaren 40 en heeft geen plan.
donderdag 5 maart 2020

Regularisatie van carport/garage

We hebben een garage gebouwd tegen onze zijgevel, over de hele lengte van het huis. 4,20 breed en 12 meter lang. Dit tot op de perceelsgrens. Dit zouden we graag willen regulariseren.
dinsdag 3 maart 2020

Plannen en bouwaanvraag maken

Optopping van bestaande woning in staalskeletbouw in samenwerking met beSteel oor het frame en FerroMundi voor de bouw volledig in eigen beheer. Periode van uitvoering ligt vast. Einde werken 30 november.
vrijdag 28 februari 2020

Plannen voor verbouwingen

1. We zouden graag van onze zolder een slaapkamer + badkamer van maken. Het grond is in beton en we moeten een nieuwe gat in de vloer maken en een nieuwe trap plaatsen. 2. Is het mogelijk om een schoorsteen weg te halen alleen maar in de living zonder die te bereken in de bovenste verdieping + zolder ? 3. We zouden graag het gat (de arcade) de scheiding tussen de salon en de eetkamer vergroten. 4. We zouden graag de deuren weg halen die de scheiding doet tussen de eetkamer en de veranda verwijderen om alles te openen. 5. We zouden ook graag de muur verwijderen die tussen de eetkamer en de keuken is om ervan een open keuken ervan te maken. 7. Verandadak vervangen (plastiek dak) met dakpannen
dinsdag 25 februari 2020

Plannen uittekenen nieuwbouwwoning

Tegen begin juni hebben we de grond ter beschikken en zouden we graag een nieuwbouw woning zetten in pastoriestijl. We wensen graag plannen te laten uit teken en mogelijkheden te bekijken.
maandag 24 februari 2020

Architect voor renovatie hoeve

Wij zijn geinteresseerd om een U-vormige hoeve in familie bezit te renoveren. De hoeve is gelegen in de buurt van Grimbergen en is ongeveer 400m² van oppervlakte incl schuur. Wij zijn op zoek naar ideeën en renovatie-opties.
zondag 23 februari 2020

Opmeten van volledige woning in kader van verbouwingen

Wij wensen onze woning te verbouwen en stuk bijbouwen en hebben hiervoor ontwerp nodig huidige situatie en ontwerp nieuw plan. Er is geen plan aanwezig van de woning. Woning is van 1940.
donderdag 13 februari 2020

Controle barsten binnenmuren

Wij zijn op zoek naar een expert (stabiliteitsingenieur) voor de evaluatie van barsten in de binnenmuren van een huis van 11 jaar oud. De meeste barsten zijn stabiel maar enkele worden groter en daar maken we ons toch wat zorgen over.
woensdag 12 februari 2020

Plannen maken om bovenverdieping uit te breiden

Bovenverdieping uitbreiden met zeer brede dakkapel die zelf mag oversteken over gelijkvloers. Dit zou gebruikt worden voor extra kinderkamer en douchekamer. Momenteel een vide op de verdieping die ook gebruikt mag worden indien mogelijk.