Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor aanvraag voor de vergunning:

Aanvraag voor de vergunning

Vergunning aanvragen voor verbouwing van 7m x 3.5m aan voorgevel.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Alsemberg (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanvraag voor de vergunning uit heel België:

Advies verwijderen steunmuur en vergunning

Plannen opmaken en advies geven om draagmuur van ong. 8m² tussen keuken en living verwijderen. Advies over stabiliteit en vergunningen en hulp met aanvragen.

Architect tekening bouwplan en vergunning indienen

Wij zijn opzoek naar een architect in Antwerpen om een bouwtekening te maken voor een te renoveren pand en een bouwvergunning in te dienen bij de Stad. Het zou een plan zijn waar we vooral focussen op het dak aangezien we de huidige dakkappellen willen uitbereiden en een inpandig dakterras willen bouwen.

Advies verwijderen draagmuur en vergunning

Plannen opmaken en advies geven om draagmuur van ong. 1.5m tussen keuken en living verwijderen. Advies over stabiliteit en vergunningen en hulp met aanvragen.

Vergunning aanvragen voor opsplitsing van de woning

Vergunning voor opsplitsing van de woning aanvragen. De situatie: De woning telt 2 studios en 2 appartementen, toch is de woning gekend als “woning” en niet meergezinswoning.De woning werd verkocht begin dit jaar maar de verkoop is niet doorgegaan omwille van het niet verkrijgen van 4 nieuwe EPC’s. De woning had 4 EPC van 2009 en waren dus net vervallen, in januari zijn er nieuwe EPC aangevraagd maar enkel 1 EPC verkregen. Hierdoor heeft de nieuwe eigenaar de verkoop geannuleerd en zijn wij dus in proces met hun.

Plannen tekenen voor de uitbreiding van de gelijkvloers + aanvraag doen

Nieuw plan opmaken om gelijkvloers uit te breiden. Is momenteel 10.63m en wil graag uitbreiden tot 15m waar men recht op heeft. Vergunning voor de uitbreiding aanvragen.

Aanvragen vergunning chalet

Vergunningen aanvragen om chalet of stacaravan op een stuk recreatiegrond in Lanklaar te plaatsen. Architect dient deze aanvraag in te dienen aangezien de afmeting >40m² namelijk 44m².

Plannen voor aan te leggen dakterras

Aanleg van een dakterras rond 30m². Momenteel enkel bereikbaar via brandtrap op de 3de verdieping. Begeleiding nodig voor het hele proces inlc. vergunning.

Bouwontwerp, aanvraag vergunning en opvolging tot winddicht

Bouwontwerp maken voor aanbouw van ong. 40m² waarvan 2 zijmuren van 4m gemetst zijn en een raampartij van 10m waarvan vloer tot plafond met schuifraam van 6m en 4m raam vanaf 1.11m boven de vloer tot plafond. Dak in houtskelet. Vergunningen aanvragen en opvolgen tot winddicht.