Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekeningen maken voor verbouwing woning:

Tekeningen maken voor verbouwing woning

Betreft een woning 150 m² bewoonbare oppervlakte benedenverdieping exclusief garage. Wij zoeken een architect die ons wil helpen het wat meer open en energiebesparend te maken. Tekening en begeleiding zijn zeker noodzakelijk.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Attenrode (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekeningen maken voor verbouwing woning uit heel België:

Tekeningen maken voor bouw extra verdieping

Voor een renovatieproject willen wij graag een extra verdieping bouwen op het plat dak. Opbouw zou ongeveer 4 op 4 meter zijn. Op zoek naar een architect om dit uit te tekenen.

Tekening + aanvraag bijbouw

Wij zijn van plan om een bijbouw te zetten achter aan ons huis van 3m op 4m. Er zijn geen breekwerken nodig aan de bestaande gevel. De raamopening die er nu is, blijft hetzelfde en dient als toegang naar de extra ruimte. We hebben reeds een aannemer die de werken wil uitvoeren in september, maar bij de aanvraag op de gemeente horen we dat er enkel meldingsplicht is, maar dat er ook een plan van een architect zou moeten ingediend worden. Dus zijn we nu op zoek naar een architect die de nodige tekeningen kan maken, en kan indienen op het digitale omgevingsloket van de gemeente.

Tekeningen maken voor een aanbouw

Ik wil een extra kamer aanbouwen boven garage. Zolder ook uitbreiden en vaste trap installeren. Hiervoor hebben we een architect nodig.

Tekeningen maken voor transformatie en isolatie dak

Het dak vernieuwen en verlengen indien mogelijk, volledig isoleren en plaatsen dakkapel(en). Op zoek naar een architect voor dit uit te tekenen en nodige vergunningen te voorzien.

Tekeningen maken voor verbouwing

Ik wil 3 muren afbreken waarvan 2 steunmuren zijn. De keuken uitbreiden.

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Een nieuw dak leggen met draagbalken een dakkapel maken In de veranda petrels steken dat dat ook bij de woonruimte komt. Graag de mogelijkheden en advies van een architect verschaffen

Houten dakterras aanleggen

wij hebben foto's en tekeningen met de maten en de uitleg over ons dakterras. We zouden graag een dakterras maken. Het dakterras zal vermoedelijk een ‘kader’ moeten hebben waarop terrasplanken komen te liggen. We dachten aan bankirai planken. De planken zouden van de muur tot het einde van het terras moeten komen. Dit betekent over het verlaagde gedeelte i.p.v. in het verlaagde gedeelte. We vroegen ons wel af hoe dit te werk zou gaan, vooral omdat het terras zeer onregelmatig is en er een soort ‘kom’ is.

Renovatie uittekenen en regularisatie veranda

We gaan een kleine rijwoning van ongeveer 130 vierkante meter renoveren. Hiervoor op zoek naar een architect om enkele tekeningen te maken aangezien er enkele muren worden gesloopt. Ook voor de regularisatie van een veranda en badkamer die nog niet aanwezig is.