Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Bertem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Bertem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Bertem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Bertem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Bertem:

Architect voor verbouwing

Wij willen graag onze living vergroten door een draagmuur uit te breken en zoeken nog wat hulp bij het indelen van de vergrote ruimte.

Renovatie woning en aanvraag bouwvergunning

Wij zoeken een architect voor de renovatie van onze woning (pas gekocht). We willen graag de aanbouw volledig vernieuwen en dieper uitbouwen. We hebben ook hulp nodig bij de aanvraag van een bouwvergunning hiervoor en voor de bouw van een garage.

Verbouwen keukenaanbouw.

Onze aanbouw (keuken) is momenteel in erbarmelijke staat. De muren zijn opgetrokken uit gyprocplaten (binnen en buiten) en het dak bestaat uit betonnen golfplaten. Ook de vloer is een gepolijste betonlaag. We zouden nu graag starten met de volledige renovatie hiervan, met een zo beperkt mogelijk budget. Het resultaat moet een open ruimte zijn (nu +/-70m2). De muur aansluitend met het huis moet enkel bepleisterd worden en de wand daartegenover krijgt bijvoorkeur een grote glaspartij. Het dak zou vals-plat moeten worden. Ons plan is om zo veel mogelijk zelf te doen, zodoende de kosten te kunnen drukken. Voor welk budget is het haalbaar dit te doen? En hoeveel bedragen de architectenprijzen? Graag een vrijblijvend orienteringsgesprek. Vriendelijke groeten Sanne De Haes

Renovatie

Ben sinds enkele weken eigenaar van een rijwoning. Deze is gebouwd eind jaren 40 en is toe aan renovatie. Het grootste werk is de achterbouw daar staat nu een veranda en een oude berging. In deze ruimte moet een keuken, berging en een kleine badkamer met wc en douche komen dit alles in een strak geheel. Het gelijkvloers: oude schouw vervangen door strakke wand met inbouwcassette, nieuwe vloer. Verdieping: nieuwe badkamer, nieuwe vloer. Algemeen: nieuwe ruiten, gasketel, indien noodzakelijk nieuwe leidingen gas, water, elektriciteit. Voor dit alles beschik ik over een max budget van 70000€.

Renovatie

Momenteel zijn de living, buro, keuken aparte ruimtes. Zou één grote ruimte moeten worden. Nieuwe vloertegels, schouw afbreken en nieuwe plaatsen met inbouwcasette, nieuwe keuken, nieuwe ramen ....