Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor controle barsten binnenmuren:

Controle barsten binnenmuren

Wij zijn op zoek naar een expert (stabiliteitsingenieur) voor de evaluatie van barsten in de binnenmuren van een huis van 11 jaar oud. De meeste barsten zijn stabiel maar enkele worden groter en daar maken we ons toch wat zorgen over.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Blanden (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor controle barsten binnenmuren uit heel België:

Architect nodig voor advies voor aanbouw + renovatie + stabiliteit van woning

Wij hebben vorig jaar een huis gekocht en zouden graag willen weten of het mogelijk is om een aanbouw te maken en eventueel een renovatie met ook een controle op vlak van stabiliteit wegens barsten in de vloer en in onze muur wegens een slecht onderhouden huis van onze buur.

Herstel barsten binnenmuur en plafond

Deze week merkte ik een barst in mijn plafond van ca 2m vanaf de voorgevel parallel lopend met de zijgevel met het aanpalend pand. Na verdere controle blijkt er achter het behangpapier ook een de zijmuur in de hoek van de voorgevel helemaal doorgebarsten. Er komt zelfs koude door.

Buitenmuren hebben barsten deze zouden ...

Buitenmuren hebben barsten deze zouden moeten hersteld worden. Isolatie is nog niet aanwezig in deze woning. Controle van het dak zal nodig zijn. Het plaatsen van gyprocwanden is gewenst. Heb reeds contact met Architect...we zouden graag in september starten met de werken.

Oppervlak van ongeveer 40 m². Schimmel ...

Oppervlak van ongeveer 40 m². Schimmel tot op 1,5 meter hoogte. Constant water. enkel met dompelpomp onder controle te houden, nooit helemaal droog. Barsten in vloer door druk. Volledig waterdicht maken en opnieuw bezetten van vloer en muren, zodat ruimte gebruikt kan worden als voorraadkelder en wasruimte.