Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Boutersem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Boutersem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Boutersem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Boutersem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Boutersem:

Plannen opmaken voor transformatie schuur tot woning

Plannen uittekenen om schuur met paardenstallingen om te bouw tot eenvoudige woning. Liefst een loftachtige ruimte met grote ramen die zicht geven op de natuur.

Advies gevelrenovatie

We hebben een gevel waarvan de crepy lelijk geworden is. We willen graag advies i.v.m. mogelijke materialen om de gevel te renoveren, maar ook om eventueel een extra raam in de gevel te plaatsen (grootte raam, impact op indeling van de woonruimte, stabiliteit huis).

Op niveau brengen + bijbouwen

We zouden de grond op de zijkant van ons huis "op niveau" willen brengen . Er wordt een wasplaats met toilet bijgebouwd op een deel ervan. Het overige deel wordt een garage, of carport. Afhankelijk van het budget kan het toilet in de garage gebouwd worden. Er moet, voor de gemeente,(huis van 1949), een plattegrond plan van het bestaande huis getekend worden. Het bij-te-bouwen deel wordt met platdak gebouwd, en winddicht afwerking.Foto's in bijlage.