Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Diest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Diest.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Diest of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Diest die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Diest:

Bouwplan tekenen en vergunning aanvragen

Tekenen van een eensgezinswoning op eigen grond om de omgevingsvergunning te bekomen. Dan wordt de grond verkocht met plan en de opvolging gebeurt door de architect van de kopers, maar kan eventueel dezelfde zijn.

Aanvraag om dakconstructie te wijzigen bij vervanging

verwijderen oude dakconstructie door nieuwe met spantjes en rechte zijkanten.

Vergunning voor dak renovatie

Ik heb een vergunning nodig om een deel van het dak van mijn huis te renoveren. Dit is een zadeldak zonder velux ramen. Oppervlakte van het dak is ongeveer 28 m².

Plan te maken voor renovatie handelspand met woning

Op de gelijksvloers is er een bakkerij aanwezig met bovenaan een woning met zolder, deze moeten gescheiden worden van elkaar. Trap achteraan annuleren en een nieuwe trap zetten vooraan met twee muren en een tweede ingangsdeur die naar de woning zal leiden. Oorspronkelijke ingangsdeur zal blijven voor het handelspand. Op de gelijksvloers twee wc's laten maken met lavabo voor, 1 voor dames, 1 voor de heren. Tweede verdiep zal een appertementje worden, met een woonkamer, keuken, badkamer met douche en wc, een slaapkamer en zolder omvormen tot een tweede slaapkamer. Gemeente vraagt hiervoor een tekening van een architect die het oude versus nieuwe plan zal aantonen, natuurlijk willen we deze extra kosten zo beperkt mogelijk houden.

Plannen tekenen extra kamer badkamer

Ik wil de zolder ombouwen naar slaapkamer met badkamer. Totaalafwerking gewenst.

Ingenieur voor stabiliteit te berekenen

Huis is deels onbewoonbaar verklaard. Ik wil graag weten wat te doen om de verklaring weer op te heffen.

Renovatie ontwerp maken

Ik wil een huis in het centrum van Diest renoveren. Er moet een aanbouw worden gesloopt en een veranda in de plaats worden gezet. We willen hiervoor een exacte kostenraming adhv een renovatie plan. Huis is nog niet aangekocht.

Architect voor een dakrenovatie

Ik zoek een architect die een meldingsdossier wil opstellen/ondertekenen voor de vervanging van ons gordingendak door een spantendak. De werken dienen niet opgevolgd te worden. Het betreft een klein dak in een rijwoning met een gevelbreedte van 6,20m. Ik heb hiervoor reeds een aannemer.

Opvolging heraanleg inrit appartementsgebouw

Als syndicus van Res Park Ter Beuke te Diest zijn wij opzoek naar een architect die de werken heraanleg oprit wil opvolgen. Wij hebben reeds drie offertes van aannemers maar ook bij de keuze van de offertes hadden wij graag advies.

Verbouwing in Schaffen, bestaande kotten ...

Verbouwing in Schaffen, bestaande kotten weg doen en vervangen door een nieuwe achterbouw, grootte 4m op 8m.Weet niet of ik een architect nodig heb maar denk het wel.