Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekeningen voor nieuwbouw na afbraak:

Tekeningen voor nieuwbouw na afbraak

Ik ben op zoek naar een architect met efficiënte ideëen qua ontwerp m.b.t. een pand, bestaande uit een gelijkvloerappartement met 1 slk en een duplex met 2 slk bovenop! De stijl is bespreekbaar. Gesloten bebouwing en de opmeting van het pand wordt aan gewerkt.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erps-Kwerps (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekeningen voor nieuwbouw na afbraak uit heel België:

Plannen tekenen voor nieuwbouw

Op zoek naar tekeningen voor een nieuwbouw. Ook dossier bouwaanvraag opmaken en indienen, toezicht, veilgheidscoördinatie, EPC-verslag en ventilatieverslag.

Tekeningen nieuwbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het plaatsen van een nieuwbouw. Bouwregel is 7 meter op min 12 en max 15 meter hoogte.

Tekeningen nodig voor nieuwbouw

Op zoek naar een architect voor tekeningen te maken voor een nieuwbouw. Stijl van het huis zou een herenhuis/manoir/kasteelhoeve zijn. We hebben een perceelbreedte van 26.

Tekeningen nieuwbouw

Moderne woning met plat dak - 1 verdieping en ongeveer 200 m². Traditioneel metselwerk, zonnepanelen, vloerverwarming op gas - eventueel warmtepomp.

Tekeningen nodig voor afbraakwerken

Slopen aanbouw en uitbreiding door nieuwbouw van in totaal ongeveer 50m². Betreft nieuwe keuken, badkamer, slaapkamer en zolder met zadeldak

Tekeningen nieuwbouw

Ik wil graag een hulp bij het ontwerp van een nieuwbouw alleenstaande woning, erkers, een vide en landelijke stijl zijn echt een must. Ik ben op zoek naar een architect die hiervoor tekeningen kan maken. Het gaat om een woning van maximaal 210 m².

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Ik zoek architect voor uittekenen van plannen voor deels renovatie van voorste gedeelte en afbraak en nieuwbouw van achterste gedeelte van de woning. Alsook de bouw van een garage achter op perceel. De werken zullen door ons zelf uitgevoerd worden en er zal een controle moeten gebeuren op de plaatsing van de isolatie in verband met de premies hiervoor.

Renovatieproject van rijwoning

Wij zoeken een architect. Bestaande rijwoning dient volledig gerenoveerd te worden. Bestaande bebouwing is gedeeltelijk tot 27m diep. Dient afgebroken worden tot 8m diep. Nieuwbouw stuk dat erbij komt is tot 13m diep (gelijkvloers + 1e verdiep). Wij zoeken een architect voor de tekeningen te maken, de bouwaanvragen en de nodige administratie. Ook hadden wij graag bij belangrijke bouwfasen een plaatsbezoek gekregen