Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekeningen voor nieuwbouw na afbraak:

Tekeningen voor nieuwbouw na afbraak

Ik ben op zoek naar een architect met efficiënte ideëen qua ontwerp m.b.t. een pand, bestaande uit een gelijkvloerappartement met 1 slk en een duplex met 2 slk bovenop! De stijl is bespreekbaar. Gesloten bebouwing en de opmeting van het pand wordt aan gewerkt.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Erps-Kwerps (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekeningen voor nieuwbouw na afbraak uit heel België:

Tekeningen nodig voor renovatieproject

Ik zoek architect voor uittekenen van plannen voor deels renovatie van voorste gedeelte en afbraak en nieuwbouw van achterste gedeelte van de woning. Alsook de bouw van een garage achter op perceel. De werken zullen door ons zelf uitgevoerd worden en er zal een controle moeten gebeuren op de plaatsing van de isolatie in verband met de premies hiervoor.

Renovatieproject van rijwoning

Wij zoeken een architect. Bestaande rijwoning dient volledig gerenoveerd te worden. Bestaande bebouwing is gedeeltelijk tot 27m diep. Dient afgebroken worden tot 8m diep. Nieuwbouw stuk dat erbij komt is tot 13m diep (gelijkvloers + 1e verdiep). Wij zoeken een architect voor de tekeningen te maken, de bouwaanvragen en de nodige administratie. Ook hadden wij graag bij belangrijke bouwfasen een plaatsbezoek gekregen

In verband met een verbouwing (stuk ...

In verband met een verbouwing (stuk nieuwbouw en renovatie) wordt een nieuw verwarmingssysteem geplaatst (Vaillant of Viessmann). Het gekozen systeem is de ecoTec plus VC306 in combinatie met een zonnen energie systeem (auroSTEP VSL S 250 F). Of een gelijkwaardig systeem van Viessmann. Tevens dient op de beneden verdieping een vloerverwarming te worden aangebracht (ongeveer 100 m2). Indien U interesse hebt kunnen wij meer details versturen (tekeningen e.d.)

Leveren en plaatsen van aluminium ...

Leveren en plaatsen van aluminium buitenschrijnwerk volgens lastenboek en tekeningen architect. (Nieuwbouw te 9451 Haaltert - Kerksken)

Nieuwbouw woning onder architectuur ...

Nieuwbouw woning onder architectuur ontworpen. Bestek en tekeningen zijn reeds beschikbaar. Start bouw in oktober 2003. Woning gelegen in Terneuzen (Nederland). Buitenmuren gemetseld, binnenmuren stucwerk, natuurstenen vloer beneden. Aanneming omvat volledig bouw inclusief fundering, ruwbouw, schilderwerk, en binnenafwerking.